وین ریت استراتژی شما نسبت به سه ماه پیش کمتر نشده؟

استراتژی من نسبت به سه ماه پیش و شروع ج.ن.گ بین 5 تا 7 درصد وین ریتش کاهش یافته، فقط من این مشکل رو دارم یا برای شماهم تغییر کرده؟

سلام. یه تاپیک درست کرده بودم به اسم تحلیل اولویت داره یا ستاپ اونو بخون جواب سوالتو میده

1 لایک کرده

بک تست رو برای سه تا ۵ سال بگیریم بهتره این طوری دیگه اکثر اتفاقایی که میتونه براش بیفته رو میشهو ضمنا هر استارتژی نسبت به یک حالت چارت بازده بالا یا پایینتری داره و این میتونه در ماههای مختلف فرق کنه همین طور توطیع توالی ضررها و نه تعداد ضررها کاملا اتفاقی هست

1 لایک کرده

موافقم که باید بک تست چند ساله گرفته بشه ولی مثلا من اسکلپ کار میکنم رو تایم فریم یه دقیقه و روزی پنجاه تا معامله بهم میده اینکه بخوام حتی بالای یک سال رو بک تست بگیرم میشه حداقل 10-20 هزار بک تست فقط برای یه سال.

من خودم روی یک دقیقه معامله می کنم ولی تایم معاملاتی من باید بین یک و نیم ساعت در ساعت مشخص باشه برای همین برا یمن ممکن بود که بک تست چهار سال بگیرم. وجود ۵۰ موقعیت در چند ساعت؟

1 لایک کرده

از شروع لندن 9:30 تا پایان نیویورک 19:30

امین آقا بازه زمانی معاملاتی شما در نهایت شما رو یا ضررده خواهد کرد یا بسته به سنی که دارید دیر یا زود مشکلات سلامتی پیدا خواهید کرد. روابط اجتماعیتون هم آسیب خواهد دید. تجدید نظر کنید و استراتژی ای پیدا کنید که یک بازه زمانی معقول داشته باشه و اون بازه زمانی معاملاتی تون دلیل تکنیکال داشته باشه.

2 لایک کرده

کل اون تایم رو که معامله نمیکنم :laughing:
معمولا تایم نیویورک پای چارتم فقط