تجربه من از آموزش مهدی

من فیلمهاشو دیدم یک توضیحاتی میدن ولی توضیح عملی روی چارت چیزی ندیدم که بکار بیاد
اینکه تایم روی چارت رو هر روزه متغیر میبینن کاملا درسته ولی فیلمهاش گفتگو بود بیشتر تا اینکه چیزی آموزش بدن

@tetrabit

اینکه همه مثال ها روی یک تایم ثابت متمرکز نبود رو قبول دارم مثلا مثال از ستاپو یه وقت توی 4 ساعته نشون داد یه وقت دقیقه و .. ولی مثال متعدد از شماتیک هم رو چارت بود، نحوه ترید روزانه اونطور که مد نظر من هست شسته رفته و راحت بدست نمیاد و بنظرم میشه تا حد خوبی نکات عملی از ویدیو بکشید بیرون هرچند سخته ، ممکنه چندین بار نیاز به بازبینی باشه، اوایل فکر میکردم چند ماهه میشه مطلبو جمع کرد ولی سوال پشت سوال ایجاد میشد (و این مسیر هنوزم ادامه داره)

و همچنین ممنونم که تجربتون رو گفتید

منم دنبالش میکردم ولی سبکش بدرد من نمیخورد دیدم که نقطه زنی هم میکرد و ریواردای بالایی میگرفت قضاوتشم نمیتونم کنم ولی بعد وقتی اومد از آموزشای پولی سنگین گفت میشه گفت با بقیه پکیج فروشا فرقی نمیکنه

منم بعد اینکه دیدم خصوصی با هزینه هم آموزش میده دلخور شدم و تا این لحظه فقط با چند منتورشیپ مفتی که پابلیک کرد(و البته راهنمایی ادمینش) پیش رفتم ، دزد و شیاد نیست و به شخصه اعتماد دارم بهش شاید حتی روزی شرکت کردم توی منتورشیپ اما توی پست هم صراحتا گفتم به هیچ کسی توصیه نمیکنم که بخواد هزینه کنه منم فقط آموزشای پابلیک شده رو دیدم تجربه ای هم از تدریس خصوصیش ندارم که بخوام به کسی بگم بره شرکت کنه یا نه و فیلم چند منتورشیپ قبلی که هست حجم مطالبش خوبه، برای من که با ارزش بود و ممکنه دست یکی دیگه رو هم بگیره

بازم ممنون که تجربت رو گفتی

مجموع این نظرات ممکنه به تصمیمگیری کسی که بعدا تاپیکو میخونه کمک کنه و از رویابافی بی مورد هم جلوگیری کنه

موفق باشی

به هر حال

فعلا نمیشه بهش دسترسی داشت؟

تو آپارات نی؟

1 لایک کرده

@Mohammad_Mehdi_Dabes

@user_41811

نه تا این لحظه ندیدم توی آپارات کسی بذاره چون تازه چند ماهه پابلیک شده و زیاد پخش نیست،ببخشید دوستان که آپلود برام مقدور نیست، اینترنت مشخصا تا آخر اینطور نمیمونه و وصل میشه، اون آی دی رو یه جا نگه داشته باشید بعدا مطالب رو چک کنید ، با اون روشای پر هزینه گیگی هم شاید دانلودش فعلا برای همه نصرفه نصرفه

اگر کسی تونست آپلود کنه هم لطفا به ایشون و اون دوست عزیز پیام خصوصی بده

داداش اینطوری که شما داری تبلیغش رو میکنی آدم شک میکنه نکنه خودت مهتی هستی میخوای ممبرای کانال تلگرامت زیاد بشه و اسم و رسمی دربکنی.

دوست عزیز در کنار تعریف از آموزشش صراحتا گفتم بعد چند ماه یادگیری بازم زیاد استاپ خوردم و سختی داره و حتی یک قرون هزینه نکنن و عضو نشن و چند مورد دیگه که توی پست اول هست و حتی گفتم ممکنه برداشتم خطا باشه خودشون بسنجن

این تاپیک انرژی زیادی ازم میگیره وقت و توان پرداختن بیشتر بهش رو ندارم همونطور که گفتم دنبال حواشی نیستم

هدف این بود به یه تعداد آدم برسونم چنین آموزشی هست که فکر میکنم رسوندم و برام کافیه،حالا اینکه بدرد کی میخوره یا مفیده یا مضره برای هرکی متفاوته چون واقعا برای برخی ثمربخش نبود و محتوا براشون خروجی نداشت، نتیجه گیری با خود شخصه فقط ناراحتم که بهتر بود وقتی بیشتر ملت نت ندارن الان نفرستم یه وقت حس جا موندن یا ناراحتی القا نکنه از این بابت از عزیزان پوزش میخوام، هرچند وقتی آی دی رو داشته باشن بعدا میتونن تا زمانی که کانالش هست چک کنن، فقط یه راه رو نشون دادم شاید جایی توی برنامه ریزی کسی توی آینده هم داشته باشه، امیدوارم برای دست کم یک نفر مفید بوده باشه

موفق باشید