دوستان اگر توی صندوق ها فعالید، بگید تو کدوم نوع سرمایه گذاشتید و دلیلتون چیه؟
تجربه سود یا زیانتون رو هم بگید:shamrock:![]()
دوستان اگر توی صندوق ها فعالید، بگید تو کدوم نوع سرمایه گذاشتید و دلیلتون چیه؟
تجربه سود یا زیانتون رو هم بگید:shamrock:![]()
من که کلا ای تی اف فعالیت میکنم تو بورس نماد ها درصد مثبت منفیش کمه وبیشک صف خریدو فروش زیاد دارند برای سرمایه کزاری بلند مدت مثله 20 سال فملی و فزر خوبند اما خودم تو صندوق های طلا هستم بورکه فعلا معلوم نیست کی باز میشه ولی ایتی اف ها فعالند و بخش بورس کالا خوبه برای خرید طلای فیزیکی زیاد خوبه هرکس هم میگه تو بورس ایران نمیشه سود کرد من باهاش بحث ندارم

کدوم صندوقای طلا رو زیر نظر میگیری؟
https://forum.iranbroker.net/t/topic/317/3?u=alizxc390
با سلام
قبلا 5 یا 6تا صندوق بودند الان که 31 تا صندوق داریم همشونو تو واچ لیستم دارم ولی ترکیب دارایی صندوق ملاک هست وحجم معاملات روزانه به شخصه اگه ریسک پزیر نیستید صندوق عیار خوبه دارای نصف کمترطلا 18 عیار نصف کمتر سکه و بقیه صندوق های اوراق بدهی هست صندوقی مثل زر دارای بیشترش سکه هست و کمی اوراق بدهی داره صندوقی مثل میراث که چند ماه پذیره شده 90%طلا هست باید دارایی اونارو ببینید
سلام
بهترین سایت برای صندوق های سرمایه گذاری چیه؟
روی کدام صندوق خوبه سرمایه گذاری کنیم؟
صندوق درامد ثابت خوبه؟
کوتاه مدت یا بلند مدت؟
برای میزان کمی از کل سرمایه !
شما میتونید از طریق سایت کارگزاری ها،کد بورسی دریافت کنید و داخل همون کارگزاری از صندوق های مختلفش به اندازه پولتون واحد بردارین
هم صندوق طلا دارن و هم صندوق های متشکل از سهام بورسی و هم صندوق های درآمد ثابت یا متغییر
لطفا بگین بهترین صندوق سرمایه گذاری طلا چیه وچرا
من تازه آشنا شدم با صندوقا و طبق تحقیقی که کردم اونایی که بازدهی یک ساله خوبی داشتن و نقد شوندگی ارزش بازارشون زیاده بهترن و به عیار و طلا و کهربا رسیدم و اینکه بعضیاشون سکه محورن و بعضیاشون شمش محور ازونجایی که من آب شده واسم مهم بود بیشتر کهربا رو انتخاب کردم بیشتر سهامش شمش هست
با سلام
فعلا 31صندوق طلای بورسی داریم که بهشون ای تی اف میگند روند رشت همشون تقرریبا یکی هست ولی تقاوت اصلی در ترکیب دارایی صندوق هست چند نقطه وجود داره اول حجم معاملات هرچه زیاد باشه خرید و فروش روان هست مثله صندوقی بیشتر داراییش طلا18 عیار هست مثل صندوق میراث که 90% طلا هست با افزایش و کاهش دلار طلا داخلی 70% تلورانس داره وصندوقی داریم مثل زر که 90% اون سکه هست صندوقی داریم مثل مفید که 40%طلا 40%سکه وبقیه اوراق اخزا هست مونده به قدرت تشخیص و ریسک پذیریت که کدومو انتخواب کنید
میزان کم منظورت چقدره
من 100 میلیون صندوق طلای جواهر دارم 216 درصد بازدهی داره
بلوط هم برای درامد ثابت روزشمار سود میده بده 36 درصد موثر سالانه 15 م ماه هم سودش به حسابت میاد
ارزش داره که اینقدر سرمایه خابودندی؟
صندوق های طلا ریسکش زیاد نیس؟
من میخام تو صندوق درامد ثابت حدود 20 الی 30 تومن بزارم
ولی نمیدونم کدوم صندوق بهترین بازدهی رو داره
ببین همون داستان تخم مرغاتو تو یه سبد نذاری
ریسکش که همیشه رو طلا هست ولی در مجموع صعودیه هرجا حس کنم میشه نوسان گرفت میفروشم سیو سود میکنم باز میخرم
درآمد ثابت فردا داشتم اوردم تو بلوط
فردا 40 درصده بلوط 36 موثر روزشمار
من مقالات توی ایران بروکرو خوندم فهمیدم چین
اول این مقاله رو بخونید =» صندوق طلا چیست؟ نحوه سرمایه گذاری در صندوق طلا - ایران بروکر
بعد این =» کدام صندوق طلا بهتر است؟ | بهترین صندوق طلای بورسی
ممنون
میشه سایت فردا و بلوط رو بفرستی؟
یعنی میگی توی بلوط بهتره که اوردی تو بلوط؟ اما درصدش که از فردا کمتره!
ببین بلوط سود موثر سالانه ش 36 درصده ماه به ماه پول میاد به حسابت هر پونزدهم اگه دست نزنی میشه همون سود مرکب
فردا سالانه ش حداقل 39 درصده الانم رفتم دیدم کمپین گذاشته رو همون بلوط میفرستم براتhttps://zaya.io/ym16e
من تریدر فارکس هستم چطور تو بورس یا صندوق ها میشه روزانه معامله کرد
میشه ترید هم کرد
صندوق طلا هست یا سرمایه گذاری با درآمد ثابت؟
درآمد ثابت که نوسان نداره برای سرمایه گذاری مناسبه اما رو طلا میتونی آربیتراژ بگیری من رو جواهر این کارو میکنم حباب منفی م داره