پشتیبانی بروکرها در مواقع حساس

تا وقتی همه‌چیز عادیه، کسی به پشتیبانی اهمیت نمیده.
ولی وقتی برداشت گیر می‌کنه، واریز دیر می‌شینه، یا حساب نیاز به بررسی داره، تازه می‌فهمیم ساپورت چقدر مهمه.
شما پشتیبانی بروکرها رو چطور می‌سنجید؟

2 لایک کرده

به نظرم پشتیبانی فقط سرعت جواب دادن نیست.

کیفیت جواب خیلی مهم‌تره. بعضی ساپورت‌ها سریع جواب میدن ولی فقط متن آماده می‌فرستن

و مشکل حل نمیشه.

ساپورت خوب باید دقیق بفهمه مشکل چیه، مرحله بعدی رو واضح بگه و کاربر رو بین چند بخش پاس نده.

من برای تست پشتیبانی چند سوال مشخص می‌پرسم: درباره برداشت، قوانین حساب، کمیسیون، و شرایط زمان خبر. اگر جواب‌ها کلی و مبهم باشه، برای من نشونه خوبی نیست. بروکری که خودش قوانینش رو واضح توضیح نده، موقع مشکل هم احتمالاً کاربر رو سردرگم می‌کنه :smiling_face:

برای من چون خیلی حرفه‌ای نیستم، پشتیبانی فارسی یا حداقل پاسخ واضح خیلی مهمه :sweat_smile: . بعضی وقت‌ها فقط یک اصطلاح ساده رو نمی‌فهمم و اگر ساپورت با حوصله توضیح بده، اعتمادم بیشتر میشه. مخصوصاً موقع واریز و برداشت که آدم استرس داره

البته باید قبول کرد همه مشکلات هم فوری حل نمی‌شن. بعضی موارد به تیم مالی یا بررسی امنیتی نیاز دارن. اما چیزی که مهمه اینه که کاربر بدونه درخواستش کجاست و چقدر باید منتظر بمونه. بی‌خبری بدتر از تأخیره :wink:

ببین من هنوز برداشت نزدم از حسابم توی بروکری که هستم…ولی تا اینجای کار راضی کننده بوده تقریبا
اوتت و الپاری و اوپو حساب داشتم اونا رو بیخیال شدم حقیقتا …
مخصوصا ای پلنت.. اوه نگم برات