خیلی وقتا اول کار با یه بروکر همهچیز خوبه؛ واریز راحت، پنل اوکی، پشتیبانی هم جواب میده.ولی بعد از چند ماه که حجم معاملات بیشتر میشه، برداشت جدیتر میشه یا چند بار تو شرایط مختلف بازار ترید میکنی، تازه ایرادها خودشونو نشون میدن.به نظرتون برای قضاوت درباره یه بروکر، چند وقت تجربه واقعی لازمه؟
به نظرم تجربه کوتاهمدت برای قضاوت کافی نیست. خیلی از بروکرها در شروع کار تجربه خوبی میدن، چون هنوز حساب فعالیت جدی نداشته. اما وقتی تعداد معاملات بالا میره، سود و برداشت جدی میشه یا کاربر در شرایط خبری معامله میکنه، کیفیت واقعی بروکر مشخص میشه. برای همین من حداقل چند هفته تا چند ماه دیتای واقعی رو ملاک میدونم.
من فکر میکنم نباید با یک تجربه خوب یا بد سریع حکم داد. ممکنه یک برداشت به خاطر بررسی مدارک طول بکشه و کاربر فکر کنه بروکر مشکل داره. از اون طرف ممکنه چند هفته اول همهچیز خوب باشه ولی بعداً مشکلات اجرای سفارش یا پاسخگویی دیده بشه. باید روند رفتار بروکر رو دید، نه یک اتفاق جداگانه
من با یه بروکر اوایل خیلی راضی بودم، ولی بعد از اینکه حجم معاملاتم بیشتر شد، تفاوت اجرای سفارش رو بیشتر حس کردم. شاید برای کسی که ماهی چند معامله سبک میزنه مهم نباشه، ولی برای کسی که فعالتره، همین جزئیات خیلی اثر میذاره. از اون موقع دیگه با تجربه زیر یک ماه قضاوت نمیکنم
میتونه به نوع سفارش و حجمش خیلی متفاوت باشه در واقع باید زمان رو با نوع فعالیتتون همزمان درنظر بگیرید. اکثرا فعالیت یک ماهه میتونه زمان بندی خوبی باشه برای زیرنظر گرفتن بروکر.
اقا تا برداشت نزنی معلوم نمیشه خوبه یا بد
من حساب ریلم هنوز به برداشت نرسیده و ایشالله خوب بود میگم بهت
به نظرم بروکر رو باید در چند موقعیت سنجید: بازار آرام، بازار پرنوسان، برداشت کوچک، برداشت بزرگتر، و ارتباط با پشتیبانی.
اگر در همه اینها رفتار بروکر قابل پیشبینی و شفاف باشه، اون موقع میشه اعتماد بیشتری کرد.
تجربه چند روزه فقط برداشت اولیه میده، نه نتیجه قطعی.