سرعت برداشت تو یه بروکر چقدر براتون مهمه بچه ها؟

به نظرم یه مورد دیگه ای که خیلی مهمه برا بررسی یه بروکر سرعت برداشت پولمونه… درست نمیگم بچه ها؟؟؟؟

بهترین بروکری که تا حالا تجربه کردید از این نظر چی بوده و این که کلا دیدتون نسبت به این موضوع چیه چون بالاخره منم یه روزی سودده میشم و میخوام سودمو برداشت کنم دیگه :joy:

انشالله اون اتفاقات شیرین حتما براتون میفته،،، من خودم سه ساله که فقط توی پراپ فعالیت دارم، و هیچ فعالیتی توی بروکرا نداشتم،،، ولی بخام از تجربه های برداشته‌ایم بگم، این موضوع مهمی هست، و اگه پراپ یا بروکر مورد دار هم باشه، دیگه مهمترم میشه، انتظار واسه واریز سخته، من از یک هفته بوده تا دو ساعت،،، اما وقتی پول میاد به حسابت یه حس پیروزی شادی اعتماد به نفس بیشتر پیدا می‌کنی واسه ادامه راه، کلا انتظار سود تلخه ولی وصولش شیرینه

برای من جزو سه تا معیار اصلیه مخصوصا وقتی چند بار برداشت داشته باشی تازه می‌فهمی سرعت برداشت چقدر روی حس اعتمادت به بروکر تاثیر داره.

من زیاد روی چند ساعت بالا پایین حساس نیستم خیلی حقیقت اگه مطمئن باشم پول پرداخت میشه حتی یک روزم برام اوکیه

سرعت و مهمتر از اون بدون دردسر بودن برداشت یکی از مهمترین چیزهاست چون تا وقتی فقط واریز میکنی همه چی معمولا خوبه ولی کیفیت واقعی یه بروکر موقع برداشته

من خودم قبل از اینکه سرمایه جدی وارد یه بروکر کنم حتما یه برداشت کوچیک تست میکنم چون چیزی که توی سایت نوشته میشه با تجربه واقعی برداشت ممکنه فرق داشته باشه و البته فقط سرعت رو هم نباید ملاک قرار داد اعتبار بروکر و شرایط برداشت و سابقه پرداخت هم مهمه

خلاصه اول باید مطمئن بشیم پولمون رو راحت میتونیم پس بگیریم بعد بریم سراغ اسپرد و کمیسیون و بقیه امکانات

من قبلا الپاری کار میکردم اسپرد بالا بود ولی به موقع بود برداشت و اینا پشتیانی هم که ربات بود سره کار بودی همه ش

به نظرم برداشت خیلی خیلی مهمه الان من همین دیروز تقریبا 200 دلار از وینگو برداشت زدم زیر 1 ساعت واریز شد برام واقعا سرعتشون اوکی بود ولی قبلا ای پلنت که بودم دیرتر واریز میشد