واقعاً واریز راحت مهمه یا برداشت بی‌دردسر؟ تجربه‌هاتون رو بگید

من همیشه می‌بینم بروکرها روی واریز سریع خیلی مانور میدن، ولی به نظرم اصل ماجرا موقع برداشته.
چون واریز تقریباً همه‌جا سریع انجام میشه، اما وقتی پای برداشت مخصوصاً بعد از سود وسط میاد، تازه کیفیت بروکر مشخص میشه.
شما موقع انتخاب بروکر بیشتر به چی اهمیت میدید؟ سرعت واریز، سرعت برداشت، یا پشتیبانی موقع مشکل؟

2 لایک کرده

برداشت با خدا هست

قبلش خوب دعا میخونی و به هر چی که بلدی متوسل میشی

بعد دکمه ثبت درخواست برداشت رو میزنی و از همون اول هم پولتو از دست داده بدون که زیاد تو فکرش نباشی

به امید خدا واریز میشه برات

1 لایک کرده

تجربه شخصی من اینه که برداشت همیشه کند تر از واریز بوده تو بروکرهایی که با ایرانی ها کار میکنن.

اگه کسی بروکری سراغ داره که برداشتش هم مثل واریزش آنی هست معرفی کنه.

2 لایک کرده

چ دعایی دقیقا باید خوند مهندس ؟ :slight_smile:

1 لایک کرده

به نظر من واریز سریع اصلاً مزیت خاصی نیست، چون تقریباً همه بروکرها تلاش می‌کنن پول سریع وارد بشه. چیزی که باید تست بشه چرخه کامله: واریز، معامله، برداشت، و پشتیبانی. من همیشه پیشنهاد می‌کنم قبل از اینکه سرمایه اصلی وارد کنید، اول یک برداشت کوچک تست بگیرید. خیلی وقت‌ها بروکر تو مرحله واریز عالیه، ولی موقع برداشت تازه KYC، بررسی تراکنش، محدودیت روش پرداخت و این چیزها رو وسط می‌کشه :wink:

من قبلاً فقط به این فکر می‌کردم که پولم سریع بره داخل حساب و بتونم ترید کنم. ولی الان که تجربه چندتا بروکر رو شنیدم، می‌فهمم برداشت خیلی مهم‌تره. چون وقتی پول داخل حسابه، استرس آدم کمتره، ولی وقتی بخوای برداشت بزنی و جواب درست نگیری واقعاً اعصاب خوردکن میشه :grimacing:

1 لایک کرده

برداشت سریع خوبه، ولی من فکر می‌کنم نباید هر تأخیری رو هم بد برداشت کرد. بعضی وقت‌ها به خاطر قوانین ضد پولشویی یا تطابق روش واریز و برداشت، بررسی لازم میشه. چیزی که مهمه اینه که بروکر واضح توضیح بده چرا تأخیر افتاده و کاربر رو معطل بی‌جواب نذاره

1 لایک کرده

من با چندتا بروکر کار کردم، چیزی که اذیتم کرده اینه که بعضیا تو تبلیغات خیلی راحت میگن برداشت فوری، ولی تو عمل شرایط و تبصره زیاد دارن :neutral_face: . به نظرم بهتره هرکس تجربه واقعی خودش رو بگه، مثلاً مبلغ برداشت چقدر بوده، با چه روشی بوده، چند ساعت یا چند روز طول کشیده. اینطوری بحث واقعی‌تر میشه

1 لایک کرده

با اینکه فعلا باهاش قهر کردم،بروکر لایت هم توی واریز و هم برداشت خیلی سریع عمل میکنه

اکثر مواقع توی ۱۰ دقیقه انجام میشه

2 لایک کرده

شما به شخصی که روزی ۱۰ بار میبینیش و باهات سلام و علیک داره پول بده

همین که بگیره تا سال دیگه نمیبینیش :joy:

بروکر که جای خود داره

2 لایک کرده

واریز که چیزی نیست. خیلی از کلاه بردارها بهترین روش هارو ایجاد میکنن برای واریز ولی بخای برداشت کنی باید هفت خان رستم رو طی کنی. نمونش صرافی اکسکوینو، اوکی اکسچنج، فراز گلد، هیوا گلد و….

1 لایک کرده