پشتیبانی فارسی بروکر چقدر براتون مهمه؟

حقیقت من خودم این مدلیم که تا کارم گیر نیوفته اصلا یادم میره بروکر یه آپشنی داره به اسم پشتیبانی و این که خیلیم مهمه بررسی این موضوع اصلا قبل اینکه بخواین تریدو شروع کنید.

من قبلا با پراپفرما که کار میکردم پیام میدادی پشتیبانی میرفتی ناهارم میخوردی میدیدی هنوز جواب ندادن :rofl: بروکرایی که باهاشون کار میکنیدم این مدلین؟؟؟؟ و در کل اصلا براتون مهم هست این موضوع یا نه؟

من با امارکتس کار کردم و مونتا مخصوصا توی بخش پشتیبانی خیلی عالی عمل میکنن

ولی یبار با دبلیوام مارکتس ثبت نام کردم اصلا داغونه دیگه سمتش نرفتم الان ۶ یا ۸ ماهه اصلا تیکت منو جواب ندادن پشتیبانشونم که اصلا هیچی داغونن و بعدش پشتیبانم قطع کردن واسه اکانتم خوب شد پول نریختم توش چی بود تعریف میکنن ازش مخصوصا سایتش اصلا گنگه معلوم نیست چی به چیه

و پشتیبان خیلی مهمه بخشی از اعتمادسازیو انجام میده بین کاربر و اون شرکت

من اوربکس کار کردم و ترندو و لایت فایننس همه عالی بودن زیر دو ساعت کاری حتی روزای تعطیل هم جواب میدادن.
اوربکس یه اپشن خفن داشت برات یه ادمین شخصی انتخاب میکردن. اگه حتی یکم اسپلیچ زیادی میخورد حسابت سریع پیگیری میکردن.
در کل پشتیبانی خیلی خیلی مهمه.اگه سوالایی که میپرسی رو درست جواب بدن و نپیچونن .

امارکتس هم مدیر حساب داری و با ایمیل یا شماره تلفن میتونی باهاش در ارتباط باشی ولی من یادم رفته هم شماره رو هم ایمیلشو

اگه پشتیبانی فارسی باشه ولی نیم ساعت منتظر جواب بمونیم خیلی فایده نداره داداش کلا بهترین کار اینه قبل از این که بخوای اصلا بری ترید کنی تو بروکر چنتا سوال سخت ازشون بپرسی ببینی چجوری جواب میدن

اکثر بروکرا چت آنلاینشون فقط چهار تا مقاله و لینک میفرستن برا هر سوالی که ازشون بپرسی ولی یه چند مدتی هست با بروکر وینگو کار میکنم پشتیبانیش درست و حسابی جواب آدمو میده

یه بروکر ممکنه پشتیبانی فارسی نداشته باشه ولی تیم ساپورتش خیلی حرفه‌ای باشه یکیم ممکنه فارسی داشته باشه ولی جواب آماده برات بفرسته هی در کل کیفیت مهم‌تر از زبانه به نظرم.

راستش برای من اصلا اولویت نیست چون اگه بروکر خوب باشه و پشتیبانی انگلیسیم داشته باشه ولی سریع جواب بده مشکلی ندارم. اسپرد و اجرای سفارش خیلی مهم‌تره.

اولویت من اسپرد و کمیسیون و هزینه نقل وانتقال پول

دقیقا خیلی مهمه :joy:
به نظرم قبل از اینکه پول واریز کنی یه بار عمدا به پشتیبانی پیام بده و ببین چقدر طول میکشه جواب بدن و اصلا جوابشون به درد میخوره یا نه

چون تا وقتی مشکلی پیش نیاد همه چی خوبه ولی وقتی حساب یا برداشت گیر کنه اون موقع تازه ارزش پشتیبانی مشخص میشه

من خودم این مورد رو جزو معیارهای اصلی انتخاب بروکر میذارم مخصوصا برای کاربر ایرانی که ممکنه مشکلات بیشتری هم داشته باشه

عه دبلیو ام مارکتس رو که خیلیا میگفتن بروکر روالیه

دقیقا کیانا جان خیلی ایده خوبی دادی باید یه سوال سخت بگردی پیدا کنی ازشون بپرسی :joy:

آره خیلیا میگن پشتیبانی بروکر وینگو خیلی خفنه