وین ریت چند درصد تو بکتست ها خوبه؟؟؟

آها خیلی هم خوب ایشالا همیشه موفق باشین

اخه این ریت ها درست نیست…نظر شخصی منه…ریت ۸۰ نداریم…مگر ریوارد های زیر ۱…حوزه منطق ریوارد ۱ ریت ۵۵ تا ۶۵…ربوارد ۲ ریت ۴۰ تا ۵۰….من بالاتر از این رو نمیتونم درکش کنم…شاید من ظرفیتم کمه نمیدونم…تا جایی که من بلدم ، روشای درست این ریت هارو دارن….

اره وین ریت و ریسک به ریوارد در حالت عادی عکس همدیگه هستن،منم زمانی که روی ۸۰ بودم ریواردای ۱ اکثرا میگرفتم.ولی بعدش که بیخیال شدم و تمرکزم رو گذاشتم روی موارد دیگه وین ریتم تا ۴۰ درصد هم افت کرد اما ریوارد و عملکرد ماهیانم چند برابر بهتر شد.

مقطعی ممکنه تو یکی دو هفته ریت ۸۰ داشته باشیم…اما بحث سر ۵۰۰ معامله به بالاست…اینکه ریتت اومد رو ۴۰ ، همون دور های بد سیستمته، نه اینکه لزوما تمرکز نداشته باشی…احتمالا سیستمت پایدار نیست…چون این افت و خیز، کمی شبه برانگیزه

بله درست میفرمایید

درود

دقیقا همونطوری که دوستان فرمودند وین ریت به تنهایی خیلی ملاک نیست و شما باید ریوارد رو هم در نظر بگیرید.

به لحاظ آماری شما با وین ریت 34 و ریوارد 2 هم در درازمدت می تونید سودده باشید و همینطور با وین ریت 26 و ریوارد 3!!!

پس خیلی خودتون رو درگیر وین ریت نکنید شما باید چیزی که می تونید کنترلش کنید یعنی مدیریت سرمایه و ریسک رو فقط زوم کنید و سعی بر بهتر کردن کیفیت تریدها با آرامش بیشتر کنید.

ممنونم از توضیحات خوبتان :heart::heart:

پس عالیه ستاپت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ممنونم لطف دارین :heart::heart:

شمایی که داو معامله میزنین وین ریتتون چقدره و سود ده هستید؟؟

چه دوره ای رو دیده اید؟

وین من ۳۵ الی ۴۵ هست(در ماه)[ریل] _در بکتست سالیانه هم تو یک سال 44 وین بوده

TP4ثابت

دوره آهنگری پورصمدی و قسمت های آخر دوره سبحان صمدی واسه استراتژی نويسی

آها ماشالا بهتون

ایشالا همیشه موفق باشین

مخلصم همچنین :folded_hands:t3::white_check_mark::heart:

به نظر من وین ریت بکتست ، وین ریت رباتیکه سیستمه. یعنی وین ریتیه که یک ربات میتونه بهش برسه.
وین ریت فوروارد تست میشه وین ریت خوده تریدر . عواملی مثل زمان، خستگی، انتظارات و هزار عامل دیگه فقط در فروارد تست مشخص میشه و وین ریت تریدر رو تعیین میکنه

حداقل 70درصد…

اینقدر خودتو درگیر نکن تو اگه وین ۵۰داشته باشی با r2تمومه و الکی وقتتو هدر نده روی قوی کردنش همونم ادامه بده

توی این فروم. نتیجه ای زیر 100% شما رو میبره توی لیست بازنده ها. همین که توی چالش پراپکو دیدی نفر اول توی دو روز 80% سود کرد. من قبلا شنیده بودم یک اقلیت کم به اسم الیت یا نخبگان دنیا رو مدیریت می کنن. نمی دونستم یکیشون توی ایرانه و تریدره. فوت میکنه مارکت میره بالا. فوت می کنه مارکت ریزش میکنه.