وین ریت چند درصد تو بکتست ها خوبه؟؟؟

آها خیلی هم خوب ایشالا همیشه موفق باشین

1 لایک کرده

اخه این ریت ها درست نیست…نظر شخصی منه…ریت ۸۰ نداریم…مگر ریوارد های زیر ۱…حوزه منطق ریوارد ۱ ریت ۵۵ تا ۶۵…ربوارد ۲ ریت ۴۰ تا ۵۰….من بالاتر از این رو نمیتونم درکش کنم…شاید من ظرفیتم کمه نمیدونم…تا جایی که من بلدم ، روشای درست این ریت هارو دارن….

اره وین ریت و ریسک به ریوارد در حالت عادی عکس همدیگه هستن،منم زمانی که روی ۸۰ بودم ریواردای ۱ اکثرا میگرفتم.ولی بعدش که بیخیال شدم و تمرکزم رو گذاشتم روی موارد دیگه وین ریتم تا ۴۰ درصد هم افت کرد اما ریوارد و عملکرد ماهیانم چند برابر بهتر شد.

مقطعی ممکنه تو یکی دو هفته ریت ۸۰ داشته باشیم…اما بحث سر ۵۰۰ معامله به بالاست…اینکه ریتت اومد رو ۴۰ ، همون دور های بد سیستمته، نه اینکه لزوما تمرکز نداشته باشی…احتمالا سیستمت پایدار نیست…چون این افت و خیز، کمی شبه برانگیزه

بله درست میفرمایید

درود

دقیقا همونطوری که دوستان فرمودند وین ریت به تنهایی خیلی ملاک نیست و شما باید ریوارد رو هم در نظر بگیرید.

به لحاظ آماری شما با وین ریت 34 و ریوارد 2 هم در درازمدت می تونید سودده باشید و همینطور با وین ریت 26 و ریوارد 3!!!

پس خیلی خودتون رو درگیر وین ریت نکنید شما باید چیزی که می تونید کنترلش کنید یعنی مدیریت سرمایه و ریسک رو فقط زوم کنید و سعی بر بهتر کردن کیفیت تریدها با آرامش بیشتر کنید.

1 لایک کرده

ممنونم از توضیحات خوبتان :heart::heart:

پس عالیه ستاپت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ممنونم لطف دارین :heart::heart:

شمایی که داو معامله میزنین وین ریتتون چقدره و سود ده هستید؟؟

چه دوره ای رو دیده اید؟

وین من ۳۵ الی ۴۵ هست(در ماه)[ریل] _در بکتست سالیانه هم تو یک سال 44 وین بوده

TP4ثابت

دوره آهنگری پورصمدی و قسمت های آخر دوره سبحان صمدی واسه استراتژی نويسی

آها ماشالا بهتون

ایشالا همیشه موفق باشین

1 لایک کرده

مخلصم همچنین :folded_hands:t3::white_check_mark::heart:

به نظر من وین ریت بکتست ، وین ریت رباتیکه سیستمه. یعنی وین ریتیه که یک ربات میتونه بهش برسه.
وین ریت فوروارد تست میشه وین ریت خوده تریدر . عواملی مثل زمان، خستگی، انتظارات و هزار عامل دیگه فقط در فروارد تست مشخص میشه و وین ریت تریدر رو تعیین میکنه

حداقل 70درصد…

اینقدر خودتو درگیر نکن تو اگه وین ۵۰داشته باشی با r2تمومه و الکی وقتتو هدر نده روی قوی کردنش همونم ادامه بده

توی این فروم. نتیجه ای زیر 100% شما رو میبره توی لیست بازنده ها. همین که توی چالش پراپکو دیدی نفر اول توی دو روز 80% سود کرد. من قبلا شنیده بودم یک اقلیت کم به اسم الیت یا نخبگان دنیا رو مدیریت می کنن. نمی دونستم یکیشون توی ایرانه و تریدره. فوت میکنه مارکت میره بالا. فوت می کنه مارکت ریزش میکنه.