کمتر کسی است که لوگوی یین یاگ رو ندیده باشه اما تعداد افرادی که ساعت ها به مفهوم اون در سکوت فکر کردن اندکه و افرادی که به ارتباط یین یاگ و ترید بسیار کمتر .
عزیزان خرید و فروش در بازارهای مالی کوچکترین در عین تفاوت دارای دارای بیشترین شباهت موجودند فقط کافیه این نکته رو درک کنید .
بازارهای مالی در حدود ۷۰ درصد مواقع با داشتن فازی بنام نیوترال امکان گرفتن سود از نوسانات فاصله دار رو مهیا نمیکنند هد چند بهترین فرصت برای کشب ۱۰ تا ۱۰۰ دلار هستند بجای ۱ هزار دلار .
ترس و طمع از سوی دیگر قوای محرک خرید و فروش در بازارند ، اما در مقام مقایسه قدرت ترس بمراتب بیشتره ، اگر دقت کنید نوسانات شورت همیشه از لانگ مقدار پیپ بیشتری رو ثبت میکنند .
تاریخ معاصر ترید هم نشون داده اکثر افرادی که دارای کارت ورود به کلوپ ۷ رقمی ها هستند در ریزش بازار به پیروزی رسیده اند از استاد لیورمور تا استاد پال تودر جونز اما چطور سیگنال فروش بگیریم ، الان عرض میکنم …
دقیقا همینطور که سیگنال خرید گرفتید اما در محل مناسب اینکار ممکنه و اون محل کجاست ؟
لطفا به نمودار تحلیل دلار- ین بالا توجه کنید . این تحلیل شما رو به تریدینگ ویو خواهد رساند و با کلیک بر علاکت پلی آینده مشخص میشه . این چارت بر اساس سیگنال روزانه چارت معکوس دلار-ین دریافت و ارسال شده .
برای رسیدن به حقیقت هزاران راه وجود داره . صحبت من در خصوص روش نیست در خصوص چگونگی انجام اونه . امروز بجای وارد کردنم نماد های بازار بر اساس عرف یه کار جدید کنید . بنویسید یک تقسیم بر دلار -ین و برای نشان دادن تقسیم از اسلش استفاده کنید ![]()
1/XAUUSD
جورچین این صفحه فارسیه و داره بر عکس مینویسه . تست کنید متوجه خواهید شد . این سیگنال داره دستور فروش دلار ین در نوک قله قیمتی رو میده . بزودی متوجه اهمیت این تکنیک خواهید شد . عزیزان روش یین یانگ نامیست که ارادتمندتون برای این شیوه ی کار انتخاب کرده پس جای دیگه ر جستجوش نباشید لطفا .
قبل از شروع جنگ ورویت دریای خون در بازار امریکا سیگنال خرید معکوس نتفلیکس رو در تایم ماهیانه دریافت کردم . تنها مورد بود در بیش از 600 نماد . به فاصله ی 2 هفته نتفلیکس اعلام کرد تمام شرکت های پخش خانگی رو خریداری کرده و کدتی بعد جنگی شروه شد که دلار رو بالا میبرد و این سهام ها در کنارش میریختن .
شک نکید قبل از شروع جنگ و 2 ماه قبلتر افرادی اطلاعات کامل داشتن و بسیار خوب پنهانش کردن از مردم اما اگه فقط مسیر پول رو دنبال کنی خیلی چیزا دستگیرت میشه … اینو نمیشه پنهان کرد.
انتهای کندل وقت ورود ما تریدر هاست
هیتلد نارنجی دقت کردین انتهای کندل روزانه - هفتگی - ماهیانه - سالانه ناوگان خودش رو رسوند به هاب انرژی دنیا ؟
یادمه تو اون 18 روز میرفتم برای فروش اگر استاپ میخوردم لانگ وارد میشدم .