ریسک چند میزنین تو حساب پراپ؟

سلام دوستان بنویسید در هر معامله در حساب پراپ روزی چند پوزیشن و چند درصد ریسک در هر معامله میکنید و چرا؟

1 لایک کرده

برای پراپ برای ما ایرانی ها بخصوص که از نظر زمانی از هر نظر تو هرچیزی از دنیا و از خودمون عقب هستیم، تو پراپ زیر یک درصد روی هرترید ریسک کردن اشتباهه

باید ی ستاپی هم داشته باشی ک با یک یا دو درصد بتونی ترید بزنی (دو درصد اگر توانایی مالی بهتری داری ک دو درصد) که هر چه زودتر حساب چالش پاس بشه حتی تو ریل هم یک درصد

چراا

چون از نظر زمانی پاس کردن پراپ طولانی بشه فشار روانی روی تریدر خیلی بالا میره و پاس کردن با درصد های کمتر از یک درصد فرسایشی و عذاب آور میشه، خیلی ها رو میبنی که یه پراپ رو سه ماهه داره ترید میزنه ، نه پاس میشه نه از دست میده چالش رو

ولی چیزی که از دست میده زمان هست ک در ایران خیلیی گرانتر از هرجای دنیا برای تریدر ایرانی هست.

پراپ یا باید زود پاس بشه یا از دست بدی و بری چالش بعدی شروع کنی، چون پراپ ما ک اونقدرا با از دست دادن پراپ ضرر ■■■■■■■ ک .با هر بالانسی هم میخای شروع کنی حدااقل باید پول سه تاشو داشته باشی مثلا با تمام پولت نری یه 25 کابخری، و دگ پول نداشته باشی و فقط یک حساب، بهتره سه یا چهارتا 5 کا بخری و شروع کنی با یک درصد ترید بزنی و یا پاس میشه یا میری برای شروع ترید بر روی حساب بعدی ک میخری

3 لایک کرده

سلام و احترام،
من راستش چون پراپ رابین سود دارم، ریسکمو مطابق با قانون 2 درصدی که بهم گفتند میزنم. ولی خب همین 2 درصد رو تقسیم میکنم بین هر پوزیشن خودم و عملا میرسه به 0.5 درصد ریسک سرمایه در روز.
البته که شده یه وقتایی به یک درصد هم رسیده باشم ولی عمدتا بیشتر از نیم درصد ریسک نکردم و کلا تو حساب های دیگه هم همینطوری دارم عمل میکنم راستش.

1 لایک کرده

سلام. چند تا روش در این تایپیک برای پاس کردن پراپ نوشتم خواستی مطالعه کن تعداد معامله به استراتژیت و تناسب اون با مدیریت سرمایه و نوع چالش یا ریل پراپت داره. برا یمراحل چالش خای پراپ من از این سپر دراودان استفاده می کنم که یک جدول بسیار ارزشمند هست در عکس، مثال، روی اکانت ۵۰ کا هست شما میتونی طبق درصدهای این جدول، مقادیر رو تبدیل به هر مقدار اکانتی که داری بکنی.

تایپیک برای روشهای پاس کردن پراپ

3 لایک کرده

من بهترین عملکرد رو از این روش به دست اوردم.نیم درصد ریسک میکنم تو شروع و ورودم به معامله،اگر دیدم شرایط بعد چند کندل برخلاف تحلیلم بود نهایتا نیم درصد ضرر میکنم.و این نیم درصد رو اینقدر ادامه میدم تا ورود دلخواهم پیدا بشه و وقتی شد ریسکو میبرم روی ۲ الی ۳ درصد و یه سود خوب به دست میارم که هم ضررهارو پوشش میده و هم برداشت اوکی میشه.

فقط اینکه باید خیلی دقیق شرایطو بررسی کنی چون افزایش حجم همونطور که ممکنه خیلی شیرین باشه و سود خوبی بده،میتونه یه ضرر درست حسابی هم بهت بزنه

3 لایک کرده

درود

دوست من به نظر من مدیریت ریسک و سرمایه خیلی بستگی به استراتژی و ژورنالی هست که هر شخصی داره. در تاپیک های دیگه هم عنوان کردم به عنوان مثال فردی با تی پی 2 می تونه با وین ریت 34 هم حتی در درازمدت سودده باشه و تعداد ضررها و درصد اونها رو یه جور مدیریت کنه و شخص دیگه ای با وین ریت 50 جور دیگه ای!

لذا به عقیده من بهتره تعداد روزها، تعداد ترید و مقدار ریسک رو با هم در نظر بگیریم.

3 لایک کرده

ممنون از دوستان من خودم نیم روزی دو ترید :folded_hands::heart:

2 لایک کرده