پروskی اش واقعا عالی کار کرده از عید تا الان
مشکل اصلی که دارم با پ.رو.کس.ی هست
فعالیت متاتریدر با پ.روک.سی با تاخیر انجام میشه
ورود و خروج ها(استاپ و تارگت)تاخیر داره
ورود بدون اوردر با فاصله چند پیپی از محل موردنظر انجام میشه
در ریسک فری و تریل استاپ،دیرتر معامله بسته میشه که باعث میشه از سود کم بشه
در تایم پایین و اسکلپ آزار دهنده ست
واریز و برداشت تتر هم با واسطه انجام میشه که زمان انجام شدنش بیشتر میشه
چجوری با گوشی ترید میزنی
من نتونستم تو گوشی بیارم
من تحقیق کردم
میشه جدیش گرفت
نرمافزار سوپر پروکسی دانلود و نصب کن پروکسی رو ایکس چیف داده وارد کن و کانکتش کن درست میشه از من کار میکنه
من متاتریدر رو از بازار گرفتم
ولی زدم نشد
گفتن که برای بار اول باید با نت وصل شم تا سرور ها رو بگیره بعدش میشه اون کار رو کرد
الان برای تو از قبل نصب بود یا تازه نصب کردی؟؟
پرتابلش رو بگیر
اندروید رو میگم ![]()
جهت اتصال به متاتریدر در تلفن همراه خود، ابتدا لازم است برنامه Super Proxy را دانلود نمایید. سپس مراحل زیر را انجام دهید: پروتکل را روی HTTP تنظیم نمایید. سرور را وارد کنید: 188.121.99.203 پورت را وارد کنید: 5080 در نهایت، اتصال را برقرار کرده و سپس متاتریدر 4 یا 5 را در تلفن همراه خود باز نمایید. توجه: با استفاده از این تنظیمات پراکسی، تنها امکان دسترسی و استفاده از حسابهای معاملاتی بروکر ایکس چیف فراهم میباشد
خوب نیست واریز ریالی اش زود انجام میشه ولی برداشت ریالی 3 روز کاری زمان میبره اسپردش برا اسکلپ زیاده حتی روی یورو کمسیونشم هم زیاد نسبت به بقیه بروکرا یه مشکل دیگه ای هم که داره دیروز بهش بر خوردم اینه که استاپ فعال نکرد سر خورد روش 5 پیپ پایین تر استاپ تازه فعال کرد . من تازه حساب دایرکت باز کرده بودم الان میخام دوباره برم یه بروکر دیگه
دوست عزیز اسپردش بیشتر لایت من خودم از اونجا اومدم ایکس.لایت که خوب نبود ولی اینم دست کمی از اون نداره
بخاطر استفاده از پ.ر.وک.سی تاخیر داره
اسپرد طلا توی ایکس چیف پایین تر از لایت هست
لایت هم هنوز عقب میمونه
چندتا بروکر دیگه که وصل هستن رو بررسی کردم هر کدوم مشکلاتی دارن
یکی رگوله و اعتبار نداره،یکی قطع شدن متا داره،یکی چارت رو دستکاری میکنه
انتخاب بین بد و بدتر هست
به خاطر پروکسی هیچ تاخیری نداره
گاهی در حد یک دقیقه دیلی پیدا میکنه که فکر کنم به خاطر اینترانت داغون ایران میشه