هم خیلی دنگ و فنگ داره هم اضافه کاریه همون یک ولت باشه کافیه فقط من جات باشم بجای تراست ولت یه ولت سخت افزاری میخرم .
احسنت من هم برایم سواله اصلا به بروکر چه مربوطه که پزیشن چند دقیقه باز باشد اگر معاملات در یک بروکر واقعی است پس برای بر.کر سود و زیان کاربر فرقی ندارد و ان باید فقط کمیسسونش را بگیرد هر بروکری اسکالپ زیر 1 دقیقه را ممنوع کرد بدانید کلاه برداره
والا تراست چندین ساله چیز میخاد
جدی؟خودم قبلا از اتمیک ولت استفاده میکردم،چیز نمیخواست.البته بروکر لایت در انتقال تتر با صرافی ایرانی مشکلی نداشت و برای همین از ولت استفاده نمیکردم
فقط اینجاست که به بهانه حفظ امنیت،باید اطلاعات مربوط به پولمون رو با چیز فروشان به اشتراک بزاریم ![]()
مثلا حسن اینکار چیه اصلا؟
اگر می خواهید اعصاب و روانتون به فنا بره، از ایکس چیف برداشت ریالی بزنید، جون به لب می کنه تا تایید بشه، قانونشون 3 روز کاریه اگه بامبول در نیارند، تعطیلی هم این وسط بخوره رسما برداشتتون یک هفته دیگه به دستتون می رسه
تچربیات در مورد ایکس چیف بدید
من راضی ام
تا الان مشکلی نبود
بروکر خوبیه مشکلی باهاشون نداشتم
پشتیبانی خوبی هم دارن
ار دیروز خبر دادن 12 تا 13 اختلاله ی گروهی در بله
درستش کردن دیروز حدودا ۴ یا ۵ بود
اره دقیقا بازم دمشون گرم
ببخشید با نت ملی تو کپیتال تونستین ثبت نام کنین
والا تو سایت اصلیشون با ش،ک،ن. اون رفتم ثبت نام کردم
خیلی نظرات واقعی نیست
من از لایت دو هفته تحقیق کردم اومدم ایکس
با نت ملی بدون قطعی وصل میشه
چارت تمیز و دقیق
اسپرد کمتر از لایت
رگوله حداقلی داره نسبت به در پیت ها
۱۵ سال سابقه داره
شکایت زیاد ندیدم ازش
سایت اصلی بدون تغییر ای پی
پشتیانی ۲۴ ساعتع دقیق
تنها بدی دستی بودن واریز و برداشت تا ۲۴ ساعت
ولی عجله داشتید پیام بدید تا یه ساعت انجام میشه
از صرافی ایرانی نزنید بهتره
برداشت و واریز ریالی
میخواستم با بروکر ایکس چیف کار کنم میخوام بدونم نظرتون دربارش چیه بروکر خوبیه میشه باهاش کار کنی با نت ملی
با سلام و احترام من چند سالی باهاش کار کردم مشکلی نداشتم و برداشت تتری زودتر انجام میشه تقریبا حداقل تایمی که برام واریز شده 10 دقیقه بود ولی ریالی چند بار انجام دادم نشد فقط یک بار تقریبا یک روز و خوردهی طول کشید و در قسمت جوایز و هدایا جایزه هم گرفتم و برام ارسال شده امروز هم یه برداشت 100 دلاری داشتم در عرض 10 دقیقه برام واریز شد در کل من ازش راضی ام و پشتیبانی هم در تلگرام و قسمت چت سایت پاسخگو هستند و زود جواب تو میدن
و با نت ملی پروکسی که داده در سیستم و گوشی کار میکنم بدون افت سرعت