نظرتون درباره بروکر ایکس چیف

سلام دوستان نظرتون درباره بروکر ایکس چیف

تجربه داشتید بگید

واریز برداشت اینا

2 لایک کرده

منم میخوام بدونم

1 لایک کرده

والا آپلود احراز هویت تو سایتش خراب بود

تا حالا نمیدونم کی درست کنن

ولی امتیازش از همه بیشتره

کپیتال اکستند هم خوبه اونم الان ثبت نام کردم

3 لایک کرده

درود , حدود 2 ساله باهاش کار میکنم تا الان خوب بوده , سرعت معاملات اوکی بوده , اسپرد و کمیسیونش هم منطقی بوده و حساب به حساب فرق داره یکم سواپش توی روزای پنجشنبه زیاد میشه , واریز و برداشت هم از داشتم به صورت ریالی حدود 3 هفته پیش آخرین برداشتم داشتم , قبل از جنگ هم توی مسابقش شرکت کردم جایزه هم بعد 72 ساعت بعد اتمام مسابقه برام واریز کردن

سوال دیگه ای داشتید بپرسید

2 لایک کرده

منم خواستم مدارک هویتی بفرستم ، مدارک آپلود نمیشد.باید فیل تر شکن داشت؟متاتریدر هم دانلود نمیشد.

1 لایک کرده

درود

ممنون میشم این دو مورد رو بهم بگید : اول اینکه حساب FxDirect ش اسپرداش تو سشن لندن مخصوصا برای پوند رو اطلاعی دارید چقدره ؟

مورد دوم اینکه یکی از دوستان بهم گفت که پوزیشن های فست اسکلپ ( باز و بسته شدن زیر یه دیقه ) رو نمیشه داخل این بروکر انجام داد و انگار باید حداقل سه چار دیقه باز و بسته شدن پوزیشن زمان ببره.. این رو اطلاعی دارین درموردش ؟( اینم درمورد حساب Direct هه )

1 لایک کرده

معاملات بالای ۱ دقیقه اوکی هستن ؟

1 لایک کرده

دوستانی که واریزی به ایکس چیف داشتن.چه قدر زمان میبره تا به حساب بشینه ؟

من ریالی واریز کردم حدود ده دقیقه اینا طول کشید

1 لایک کرده

کی واریز کردی
همین دو ماه؟ یا قبل جنگ؟

حدودا همین سه چهار هفته اخیر

2 لایک کرده

به سلامتی و پر برکت باشه

اتصال متا خوبه؟
قطع و وصل میشه یا ثابته؟

من حساب سنتی باز کردم تا الان که قطع و وصلی نداشته روی سرورای متا چهارش فایل پرتابلش هم توی یکی از تاپیک های اینجا بود میتونین پیدا کنین نصب کنین

3 لایک کرده

متا5 اش وصل نیست و میگن الکی مشکل اینترنتونه

2 لایک کرده

با اینکه همه جا نوشتن متصل هست امروز من هرچی تلاش کردم متاتریدرش با پروکسی خودشون هم وصل نشد و ب پشتیبانی میگیم میگه اتصال خود را بررسی کنید ،تریدینگ ویو ام وصله میاره بعد میگن مشکل از اینترنت شماست، ب نظر من ک همه بروکرها دارن الکی میگن و شرایطشون تو اتصال با نت ملی افتضاحه نه فقط این بقیه شون هم همینه فوقش ی چند روز ب زور باز بشن و دگ میرن تو باقالیا ولی سایت هاشون برا دریافت سرمایه و افتتاح حساب خوب بازه و مسیرهااای زیاد که هدف همینه ….

3 لایک کرده

اره و ما که دیگه چاره ای برامون نمونده

1 لایک کرده

من دیشب اتصال رو تست کردم MT5 به طور مستقیم وصل نشد از طریق Proxifier وصلش کردم با پروکسی خودشون

3 لایک کرده

اومد.با پیگیری پشتیبانی نشست به حساب.امروز رفتم

1 لایک کرده

متاتریدر 5 ویندوز؟

1 لایک کرده

منظورت از رفتن رفتی از این بروکر برداشت زدی پولات رو