سلام دوستان نظرتون درباره بروکر ایکس چیف
تجربه داشتید بگید
واریز برداشت اینا
منم میخوام بدونم
والا آپلود احراز هویت تو سایتش خراب بود
تا حالا نمیدونم کی درست کنن
ولی امتیازش از همه بیشتره
کپیتال اکستند هم خوبه اونم الان ثبت نام کردم
درود , حدود 2 ساله باهاش کار میکنم تا الان خوب بوده , سرعت معاملات اوکی بوده , اسپرد و کمیسیونش هم منطقی بوده و حساب به حساب فرق داره یکم سواپش توی روزای پنجشنبه زیاد میشه , واریز و برداشت هم از داشتم به صورت ریالی حدود 3 هفته پیش آخرین برداشتم داشتم , قبل از جنگ هم توی مسابقش شرکت کردم جایزه هم بعد 72 ساعت بعد اتمام مسابقه برام واریز کردن
سوال دیگه ای داشتید بپرسید
منم خواستم مدارک هویتی بفرستم ، مدارک آپلود نمیشد.باید فیل تر شکن داشت؟متاتریدر هم دانلود نمیشد.
درود
ممنون میشم این دو مورد رو بهم بگید : اول اینکه حساب FxDirect ش اسپرداش تو سشن لندن مخصوصا برای پوند رو اطلاعی دارید چقدره ؟
مورد دوم اینکه یکی از دوستان بهم گفت که پوزیشن های فست اسکلپ ( باز و بسته شدن زیر یه دیقه ) رو نمیشه داخل این بروکر انجام داد و انگار باید حداقل سه چار دیقه باز و بسته شدن پوزیشن زمان ببره.. این رو اطلاعی دارین درموردش ؟( اینم درمورد حساب Direct هه )
معاملات بالای ۱ دقیقه اوکی هستن ؟
دوستانی که واریزی به ایکس چیف داشتن.چه قدر زمان میبره تا به حساب بشینه ؟
من ریالی واریز کردم حدود ده دقیقه اینا طول کشید
کی واریز کردی
همین دو ماه؟ یا قبل جنگ؟
حدودا همین سه چهار هفته اخیر
به سلامتی و پر برکت باشه
اتصال متا خوبه؟
قطع و وصل میشه یا ثابته؟
من حساب سنتی باز کردم تا الان که قطع و وصلی نداشته روی سرورای متا چهارش فایل پرتابلش هم توی یکی از تاپیک های اینجا بود میتونین پیدا کنین نصب کنین
متا5 اش وصل نیست و میگن الکی مشکل اینترنتونه
با اینکه همه جا نوشتن متصل هست امروز من هرچی تلاش کردم متاتریدرش با پروکسی خودشون هم وصل نشد و ب پشتیبانی میگیم میگه اتصال خود را بررسی کنید ،تریدینگ ویو ام وصله میاره بعد میگن مشکل از اینترنت شماست، ب نظر من ک همه بروکرها دارن الکی میگن و شرایطشون تو اتصال با نت ملی افتضاحه نه فقط این بقیه شون هم همینه فوقش ی چند روز ب زور باز بشن و دگ میرن تو باقالیا ولی سایت هاشون برا دریافت سرمایه و افتتاح حساب خوب بازه و مسیرهااای زیاد که هدف همینه ….
اره و ما که دیگه چاره ای برامون نمونده
من دیشب اتصال رو تست کردم MT5 به طور مستقیم وصل نشد از طریق Proxifier وصلش کردم با پروکسی خودشون
اومد.با پیگیری پشتیبانی نشست به حساب.امروز رفتم
متاتریدر 5 ویندوز؟
منظورت از رفتن رفتی از این بروکر برداشت زدی پولات رو