درود دوستان من میخوام 500 دلار از بروکر برداشت کنم کسی هست راهنمایی کنه تو تاپ چنج هم حساب ندارم مبلغ برداشت هم به کیف پول های شخصی از قبیل تراست ولت و متامسک و … نمیشینه و برگشت میخوره صرافی ایرانی هم که نمیشه مستقیم زد
سلام بزن به تراست ولتت خب، متوجه نشدم منظورت از برگشت میخوره چیه
دوباره برگشت میخوره به بروکر نمیدونم قبلا این مشکل رو نداشتم هر وقت درخواست برداشت میزدم به تراست ولت انجام میشد بعد از اونجا میزدم به نوبیتکس تبدیل به ریال میکردم اما الان تراست ولت هم با تحریم شکن درست و حسابی باز نمیشه
رو چه بلاکچین انتقال میدی ؟
از نظرم تا درس شدن اوضاع ریسک نکن و زیاد درخواست برداشت به تراست یا بقیه ولت ها نزن، امکان بلاک شدن تتر ها زیاده، بزار بمونه تو بروکرت فعلا
اگر تتر یا ارزی تو ولتت داری سعی کن فعلا حتی ولت رو باز هم نکنی
چرا نمیشه مستقیم به صرافی ایرانی بزنی ؟ امتحان کردی ؟
Bep20
بایننس انتقال میدم
انجام ندیم بهتره داستان میشه
چون خود کارشناس ایرانی بروکر هم همین رو گفت
از یک ولت دیگه استفاده کن دقت کن بی آن بی هیچ مشکلی ندارع در ولت ها باشه یا جابجایی تحریم روش نیست . لکن پول که واریز کردی تو این صرافی با همین چین بوده ؟
بله نمیدونم مشکل چیه فکر کنم چون ip سرورها مدام تغییر میکنه تو این وضعیت اینترنت تا وصل بشه کیف پول ها باز نمیشه تا ناقص و نصفه نیمه باز میشه و…
پیشنهاد اینکه فعلا اینکارو نکنی خود بروکر داره کنسل میکنه . بهتر که باهاشون در تماس بشی . چرا ترانسفر تو تأیید نمیکنن
اف ایکس پرو با زی پی کار میکنه فکر کنم بتونی بزنی به زی پی بعد از زی پی بفروشی
اگر متصله اینترنتت میتونی صرافیهای خارجی که لزومی برای احراز هویت ندارن رو هم امتحان کنی مثل ال بنک
البته ممکنه یکمی کارمزد بیشتر بدی ولی خب راحتتره به نظرم و کار رو هم حداقل قبلا که من تست کردم راه مینداختن
الان رو نمیدونم چون باتوجه به شرایط جنگ ممکنه یکم شرایطشون تغییر کرده باشه و نشه برداشت زد به صرافیهای ایرانی
ممنون دوستان بالاخره انجام شد از طریق متا مسک کیف پول رو عوض کردم چند بار قبول شد
بله با زی پی و اخیرا هم گفتند تاپ چنج اما هر دو قطع هست برای ثبتنام باز نمیشه
به من هم همینه گفتند . با یک رقم کم مثلا 100 دلار انتقال بده اگر مشکل نداشت باقی رو انتقال بده . هزینه کار مزد بیشتر میشه ولی ارزششو داره
در مورد FxPro اگه با نت حکومتی میتونید به TradingView وصل بشید، کافیه یبار وارد سایت بروکر بشید و حساب Ctrader باز کنید و به تریدینگ ویو متصل کنید تا بتونید از طریق تریدینگ ویو معامله کنید.
برای برداشت هم نیازه که به روشی که میتونید باز به سایت یه اپلیکیشنش وصل بشید.
درعوض بعنوان یه تریدر خیالتون راحت باشه که سرمایه شما ایمنه.