خبر خوب برای بروکر XChief در نت ملی

بروکر محبوب و همیشه اول من توی رادار ایران بروکر آنلاین دیده شد.

سایتش هم باز شده. در پوست خودم نمیگنجم هرچند هنوز امتحان نکردم

17 لایک کرده

مطمئنی داداش؟؟؟

5 لایک کرده

فعععععک نکنممممممم

3 لایک کرده

:face_with_bags_under_eyes:

رادار ایران بروکر میگه سرور امارات وصله ولی من هرچی امتحان کردم نشد، کسی موفق شده وصل شه؟

5 لایک کرده

https://my.xchief.com/

امتحان کردم با اینترنت مخابرات سایتش باز میشه

6 لایک کرده

امتحان کردم باز شد. ایرانسل

2 لایک کرده

چطوری دستی به این سرورش وصل شیم؟

dc5-uae.*.com

3 لایک کرده

سلام من روی سیستم متاتریدر ندارم، هر کاری کردم نتونستم دانلود و نصب کنم، کسی میدونه از چه راهی میشه دانلود و نصبش کنم.

3 لایک کرده

سلام شما قبل جنگ و این اوضاع با این بروکر کار میکردین؟؟

لطف میکنید بگید که واریز برداشتاش به موقع هست یا ن؟

اسپردش چطوره رو جفت ارز ها؟کندل سازیو نمی‌دونم ازین جور چیزا نداره؟؟چه مدت هست کار میکنید با این بروکر؟؟

ممنون میشم پاسخ بدین🙏

4 لایک کرده

متا تریدر چند؟ 4 یا 5

3 لایک کرده

هر بروکری که با ایرانی جماعت کار کنه همینه. خدا بیامرزه پدر مادر فیبوگروپ رو. خداوکیلی ماه بودن.

3 لایک کرده

وصصصصلللل شدممممم

پشتیبانیش راهنمایی کرد وصل شدم :smiley:

کاربران گرامی، در صورت استفاده از اینترنت ملی و عدم دسترسی به متاتریدر، می‌توانید با انجام تنظیمات زیر، اتصال خود را برقرار نمایید. مراحل تنظیم پراکسی در متاتریدر (MT4 یا MT5): 1. نرم‌افزار متاتریدر را باز نمایید. 2. از منوی بالا، گزینه Tools را انتخاب کنید. 3. وارد بخش Options شوید. 4. به تب Server مراجعه کنید. 5. گزینه Proxy را فعال نمایید (تیک بزنید). 6. در بخش Type، گزینه HTTP را انتخاب کنید. 7. اطلاعات زیر را وارد نمایید: • Address: 188.121.99.203:5080 • Login: خالی بماند • Password: خالی بماند 8. روی OK کلیک کنید و یک‌بار متاتریدر را بسته و مجدداً اجرا نمایید. در صورت انجام صحیح تنظیمات فوق، امکان دسترسی به متاتریدر از طریق اینترنت ملی فراهم خواهد شد. بروکر ایکس چیف، همیشه در تلاش برای تامین امنیت سرمایه شماست.

10 لایک کرده

راه حل به صورت تصویری

8 لایک کرده

دمت گرم. عجب حرکتی زدی. خوشی بیاد تو زندگیت

7 لایک کرده

سلام، متاتریدر 5 میخوام، ولی نمیتونم دانلود کنم روی سیستم، روی گوشی دارمش.

4 لایک کرده

بین ایرانی ها محبوب دل منه. کندل سازی رو که همه بروکرهایی که با ایرانی ها کار میکنند کمابیش دارند، واریز و برداشت بله خوبه. من تقریبا 2 سال دارم باهاش کار میکنم و انتخاب اولم هست

3 لایک کرده

کدوم مدل حسابشو شما داری؟؟اسپردش رو جفت ارزها خوبه؟؟

3 لایک کرده

چرا در ورود حساب من تعغیر ایمیل میاد😩

2 لایک کرده

لطفا کمک کنید:weary_face::weary_face::cry:

2 لایک کرده

سلام امیدوارم احوال فعلیتون خوب باشه دوست عزیز کجا میشه با پشتیبانیش صحبت کرد؟

2 لایک کرده