بروکر محبوب و همیشه اول من توی رادار ایران بروکر آنلاین دیده شد.
سایتش هم باز شده. در پوست خودم نمیگنجم هرچند هنوز امتحان نکردم
بروکر محبوب و همیشه اول من توی رادار ایران بروکر آنلاین دیده شد.
سایتش هم باز شده. در پوست خودم نمیگنجم هرچند هنوز امتحان نکردم
مطمئنی داداش؟؟؟
فعععععک نکنممممممم
![]()
رادار ایران بروکر میگه سرور امارات وصله ولی من هرچی امتحان کردم نشد، کسی موفق شده وصل شه؟
امتحان کردم با اینترنت مخابرات سایتش باز میشه
امتحان کردم باز شد. ایرانسل
چطوری دستی به این سرورش وصل شیم؟
dc5-uae.*.com
سلام من روی سیستم متاتریدر ندارم، هر کاری کردم نتونستم دانلود و نصب کنم، کسی میدونه از چه راهی میشه دانلود و نصبش کنم.
سلام شما قبل جنگ و این اوضاع با این بروکر کار میکردین؟؟
لطف میکنید بگید که واریز برداشتاش به موقع هست یا ن؟
اسپردش چطوره رو جفت ارز ها؟کندل سازیو نمیدونم ازین جور چیزا نداره؟؟چه مدت هست کار میکنید با این بروکر؟؟
ممنون میشم پاسخ بدین🙏
متا تریدر چند؟ 4 یا 5
هر بروکری که با ایرانی جماعت کار کنه همینه. خدا بیامرزه پدر مادر فیبوگروپ رو. خداوکیلی ماه بودن.
وصصصصلللل شدممممم
پشتیبانیش راهنمایی کرد وصل شدم ![]()
کاربران گرامی، در صورت استفاده از اینترنت ملی و عدم دسترسی به متاتریدر، میتوانید با انجام تنظیمات زیر، اتصال خود را برقرار نمایید. مراحل تنظیم پراکسی در متاتریدر (MT4 یا MT5): 1. نرمافزار متاتریدر را باز نمایید. 2. از منوی بالا، گزینه Tools را انتخاب کنید. 3. وارد بخش Options شوید. 4. به تب Server مراجعه کنید. 5. گزینه Proxy را فعال نمایید (تیک بزنید). 6. در بخش Type، گزینه HTTP را انتخاب کنید. 7. اطلاعات زیر را وارد نمایید: • Address: 188.121.99.203:5080 • Login: خالی بماند • Password: خالی بماند 8. روی OK کلیک کنید و یکبار متاتریدر را بسته و مجدداً اجرا نمایید. در صورت انجام صحیح تنظیمات فوق، امکان دسترسی به متاتریدر از طریق اینترنت ملی فراهم خواهد شد. بروکر ایکس چیف، همیشه در تلاش برای تامین امنیت سرمایه شماست.
دمت گرم. عجب حرکتی زدی. خوشی بیاد تو زندگیت
سلام، متاتریدر 5 میخوام، ولی نمیتونم دانلود کنم روی سیستم، روی گوشی دارمش.
بین ایرانی ها محبوب دل منه. کندل سازی رو که همه بروکرهایی که با ایرانی ها کار میکنند کمابیش دارند، واریز و برداشت بله خوبه. من تقریبا 2 سال دارم باهاش کار میکنم و انتخاب اولم هست
کدوم مدل حسابشو شما داری؟؟اسپردش رو جفت ارزها خوبه؟؟
چرا در ورود حساب من تعغیر ایمیل میاد😩
لطفا کمک کنید:weary_face:![]()
![]()
سلام امیدوارم احوال فعلیتون خوب باشه دوست عزیز کجا میشه با پشتیبانیش صحبت کرد؟