به نظرم این و کپیتال بهترن مخصوصا برا اسکلپرا
Wm مارکت دیگه برا اسکلپر ها خوب نی ۳ دقیقه باید معامله باز بمونه
به نظرم این و کپیتال بهترن مخصوصا برا اسکلپرا
Wm مارکت دیگه برا اسکلپر ها خوب نی ۳ دقیقه باید معامله باز بمونه
تاپ پشت موتور اینجوری میشه
میخواستم بنویسم امروز زدم ![]()
ظهر پول زدم تا غروب نیومد.غروب پشتیبانی ردیف کرد
کلاه کاسکت حتما بزار داداش
هر کار کردم آپلود مدارک نشد بفرستم رفتم کپیتال استند ثبت نام کردم
سایت روی نت فعلی ما داره.من اونجا انجام دادم شد
حقیقتش اسپردهای جفت ارز ایکس چیف از لایت بیشتره اما طلا کمتره
من همه رو کار میکنم و مجبوری رفتم اونجا
بروکر اگر بروکر باشه براش هج کردن و نکردن و زیر سی ثانیه و بگو چند ثانیه و این حرفا مهم نیست، والااا
بروکر آقا کمیسیونت رو میگیری یا مبلغ اسپرت رو دگ چکار داری ک ترید چند دقیقه باید باز باشه؟
من ک میگم از این شرایط ی سری بروکر ها دارن از آب گل آلود اینترنت ایران پول تو جیب تریدرهای ایرانی ،ماهی میگیرین
چه بروکرهایی پیدا شدن اگه 6 ماه دیگه باشن
روزی 3 تا پیدا میشن.
اگر درست کار کنه بد نیست ولی با نت ملی خیلی بد کار میکنه کلی قطعی دو سه دقیقه ای داره بعضا هم قطعی ۲۰ دقیقه ای داره دو سه بار برداشت داشتم زیر هزار دلار مشکلی نبود سریع پردازش شد و همون روز واریز کردن اکانت دمو همه چی ردیفه ولی اکانت ریل اکسپرت کار نمیکنه خیلی پیگیری کردم گفتن از طرف بروکر مشکلی نیستش ایراد از اکسپرت هستش در حالی که همون اکسپرت همه بروکرها کار میکنه
میدونی به نظرم اونا همه چیشون اوکیه ما چون از کل قطعی م از همه چی قطع وصل میشه
من بلند مدت میزنم , ولی برات میپرسم
من توی همین جنگ واریز و برداشت داشتم سریع بود اسپرد هم خوبه پشتیبانی هم عالی
من دمو این بروکر رو تست کردم یه چیزی که بود این که واسه نماد داو جونز حداقل لات ۱ دهم بود تست کردم استاپ که میزاشتم میشد ۴۰ دلار همزمان بروکر کپیتال میشد ۸ دلار ،
دوست عزیز ممنون بابت اطلاع رسانی
بروکر کپیتال چطوره از لحاظ برداشت سود
ما که کاری از دستمون برنمیاد ولی همین ایکس چیف میتونست مثل خیلیا بگه تا نت بین الملل نباشه منم نیستم صرفا چون میدون خالی شده اینم فرصت پیدا کرده و خیلی ها مجبورن همین رو قبول کنن
این رو یادم رفت بگم منظورم اینه حداقل حجم روی نماد داوجونز توی بروکر ایکس چیف ۰.۱ هست توی کپیتال ۰.۰۱ هست
برداشت در لحظه واریز میشه ، برداشت اول وقتی درخواست میدید مدیر حساب بهتون ایمیل میده و تایید ادرس ولت میخواد ولی از دفعه های بعدی اتومات انجام میشه ، در ضمن ۲ تتر کامزد کسر میشه
ممنون دوست عزیز ![]()
توی لایت هم شاخص ها از یک دهم هست نه یک صدم
من هنوز ریسک نکردم توی این شرایط چیزی برداشت کنم، بخصوص که پشتیبانی آنلاین ندارن، یایتشونم یهو قطع میشه، البته یک هفته است اینطوری شده ، تا هفته پیش خیلی خوب وصل بود، سه روزه که جون آدم بالا میاد تا وصل بشه
احراز هویتش خیلی سخته و طول میکشه
واریزش ده دیقه ای میشینه من برداشت نزدم خبری ندارم
و اینکه سرعتش روی متاتریدر 5 خیلی پایین بود با نت ملی هم کار نمیکنه