من از اول ک شروع کردم به ترید با خیلی بروکر ها کار کردم
ولی همش استرس این رو دارم که حالا واقعا بهشون مطمین بمونم یا نه
ممنون میشم اونایی که تجربه ترید طولانی مدت رو دارن بهم بگن
چقدر طول کشید به بروکرتون اعتماد کنید؟
من خودم چند سال با آلپاری کار کردم و اونجا یه دید کلی نسبت به بروکر گرفتن پیدا کردم.
ولی از وقتی داستان نت ملی پیش اومد، عملاً مجبور شدم خیلی سریع یه گزینه پایدارتر پیدا کنم و الان یه مدته روی Wingo Markets کار میکنم.
در مورد اعتماد هم راستش برای من زمانبر بود؛ یعنی با یکی دو ماه اصلاً به اطمینان نمیرسی. با واریز و برداشتهای متعدد، بررسی اجرای معاملات و مخصوصاً تو شرایط شلوغ بازار کمکم اعتماد شکل میگیره .
به نظرم مهمترین چیز اینه که خودت تست کنی، نه صرفاً بر اساس تعریف بقیه جلو بری. حتی الانم با اینکه راضیم، باز همه سرمایهمو یهجا نمیذارم ![]()
ببین حمید جان تجربه 4 سال تریدر بودن من بهت:
اولا معتبر باشه که اکثرا میشه پیگیر شد و دید چجورین از سایت های نعتبر خارجی
دوم شکایت و نظرات کاربران چک میکنم …
سوم پشتیبانیش ببینم جواب میده اصلا؟
چهارم اینکه مث بروکرای دیگه اگرررر ببینم سود نمیدن خب سمتشون نمیرم دیگه وقتی الپاری مثلا 4 سال پیش 400 دلار سود منو نداد … من دیه سمتش نرفتم!
یه مدت پراپ داتم الان پراپا دیگه مردمو بیخیال شدن ..
اومدم سمت بروکرا
چندتایی تست کردم
اوپو . اوتت.لایتفایننس. وینگومارکتس
ولی فعلا علی الحساب با نت ملی و واریز برداشت یکی شون اوکی بودم
یکیشون فیلتر شکن میخواد اونیکی سایتش باگ داره و و و…
دنبال تخریب نیستم خدایش ولی خب فعلا حالا از وینگو راضیم تا ببینم بعدا چجور میشه….
من اول کار خیلی استرس داشتم و با مبلغ کم شروع کردم. اولین باری که برداشت زدم و بدون دردسر انجام شد، یه مقدار خیالم راحتتر شد. ولی باز هم سعی کردم عجله نکنم و چند بار دیگه هم تست کنم
به نظر من باید حتماً تو زمان خبر یا بازارهای پرنوسان هم امتحان کرد. چون خیلی وقتها بروکرها تو شرایط عادی خوبن ولی تو نوسان بالا تفاوتشون مشخص میشه و مدتها باید تست کرد
من با وینگو چند بار برداشت داشتم و تا اینجا تجربهم بد نبوده. البته هنوز هم ترجیح میدم با احتیاط جلو برم و کاملتر تست کنم قبل از اینکه سرمایه بیشتری وارد کنم
شرایط هم طوری نیست که ریسک کنم با این قیمت دلار و احتیاط لازمه
کلا بروکری که به ایرانی خدامات بده کلاهبرداره،تا زمانی که زیان دههستی این مسئله دیده نمیشه وقتی با پلن معاملاتی شرو به سوددهی بکنی میبینی که با این بروکرا نشدنیه
اگر در بین این بروکر هایی که به ایرانی ها خدمات میدن دنبال بروکر مورد اعتماد میگردی که کلا هیچی …
چون چند بار ازشون برداشت داشتیم که دلیل به قابل اعتماد بودنشون نیست، طبق چند سال تجربه این بروکر ها تا وقتی که تریدر ضررده یا برداشت های تیکه پاره ی کوچیک داره قشنگ با تریدر راه میان مشکل کجاست ؟
وقتی که یه تریدر به شدت سود ده بشه ( یا پول بزرگی رو واریز کنه) و برداشت ها دیگه عدد های کوچیک نباشه
این مورد رو اصلا دوست ندارن
زمانی که به یه بروکر با رگوله درست درمون دسترسی پیدا کنیم شخصا آل این میکنم و عین آدمیزاد ترید میکنم
فعلا موس موس
حق ![]()
توی ابتدای جنگ خیلی ها اومدن و گفتن ک فعالن ولی سرعت هاشون فاجعه بود
یا حتی همون ده روز اولیه جنگ، هیچ خبری ازشون نبود
بابا سرمایه مردم دستتونه
یکم انصاف داشته باشن خوبه
چ حرفیه اخه
اونایی ک ایرانی هستن برن چکار کنن پس؟
تغییر ip هم توی همه ی بروکرها هست سریع حسابت رو میبندن
به نظرم اونایی ک ب ایرانی ها حساب میدن مخصوصا توی این شرابط اینترنت ایران و پشتیبانی هم دارن
ارزش امتحان کردن رو دارن
اطمینان ؟ هیچوقت اطمینان 100درصدی نکن - ولی به صورت کلی با واریز و برداشت و گرفتن سودات میتونی به این نتیجه برسی کدوم بروکر با وجدان تره ، یک راه دیگه هم بهت بگم وقتی بازار ملتهب و با نوسانه ببین کدوم شرایطش خیلی بهم میریزه همونو بذار کنار
ببین کی پشتیبانی پیگیری داره ، ببین کی شیطنتش کمتره خیلی چیزا مهمه بعد یک مدتی که کار کنی دستت میاد
کاملا موافقم با حرفات