چه بروکری تا حالا بدون دردسر و سریع تسویه کرده براتون؟

سلام رفقاا
میخوام ببینم ازین ایران بروکر یه دوتا بروکر خوب که سایتش هم باز بشه
در میاد بریم حساب باز کنیم
بابااا خستهه شدیم ازبس وعده وعید دادن این بروکراا
و
واریز برداشت هم اوکی باشه

2 لایک کرده

داداش من 2هفته ای هس با ترندو کار میکنم ۳ بارم برداشت زدم اکی بوده تا الان فقط سرعت گاهی مناسب نیست باید مراقب باشی توی مدیریت پوزیشنات

1 لایک کرده

با ترندو کار کردم واریز برداشت اوکی بود اما چون رو متاتریدر نبود خوب نشد برای من چون حتما باید با اکسپرت مدریت سرمایه ورود بزنم از نظر واریز برداشت اوکی بود برداشت کمتر از ۴ ساعت انجام شد

1 لایک کرده

اقا دم شماا گرم میرم حتما چک ش میکنم :heart:

2 لایک کرده

ممنونم دادااش لطف کردی میرم ببینم چی به چیه..:smiling_face_with_three_hearts:

1 لایک کرده

مدتیه با @wingomarkets.marketi کار می کنم خدمات دهیشون خوبه، تو زمان قطعی اینترنت هم وصل بود، من از روز دوم سوم متوجه شدم.

3 لایک کرده

من دوبار از آلپاری و ای پلنت واریز و برداشتی که داشتم، سریع از طریق رمز ارز انجام شدش و مشکلی نبود.

1 لایک کرده

مچکرم اقا حسام لطف کردی بابت راهنمایی..میرم سایت شون و رگوله هاشون چک میکنم..:smiling_face_with_three_hearts:

1 لایک کرده

اقا مرتضی ممنونم لطف کردی ؛ فقط آلپاری مگه ورشکسته نشد؟ اینو خیلی وقت پیش مطرح شد و منم حساب داشتم قبلا سال 1400 ولی دیگه بیخیال شدم …ای پلنت هم میرم بررسی میکنم چشم

2 لایک کرده

سلام امیرجان

:money_bag: روش‌های واریز در Wingo Markets

در حال حاضر ۳ روش برای واریز وجه وجود داره که شامل واریز ریالی و کریپتو میشه و آموزش هرکدوم داخل فایل‌های زیر هست:

:small_orange_diamond: واریز با ارز دیجیتال (Crypto)

:small_orange_diamond: واریز ریالی از طریق تاپ‌چنج

:small_orange_diamond: واریز ریالی و کریپتویی با کمک اکانت منیجر

1 لایک کرده

سلام گلم، من والا چنین چیزی نشنیده بودم
الانم آلپاری یه سرچ بزنی تو همین کامیونیتی، یه عالمه موضوع میاد ازش و عجیبه برام
اما اگر اینطوری میگی، یکم بیشتر تحقیق کن پس، من خودم الان پولی توش ندارم.

چشم ممنونم اقا حتما یه سرچ باید بریم راجبش

1 لایک کرده