من یک تریدرم که به هیچ بروکری اعتماد ندارم و از اینکه نمیتوتم در این صنعت فعالیت داشته باشم نگرانم

کسی میتونه در این مورد بهم کمک کنه؟

توی دمو با یه استراتژی متفاوت به سود مستمر رسیدم اما به هیچ کدوم از بروکر هایی که با ایرانی ها کار میکنن اعتماد ندارم.

ببین اگه این بروکرهای ایرانی به ایرانی ها پول نمیدادن؛ هر روز جنگ و دعوا بود دربارشون!

رگولشون درسته الکی هست ولی پول هم میدن!

الان هیچ بروکری درست و حسابی تو این اوضاع خدمات نمیده

اوربکس خوبه
از طرفیم کل سرمایه ت رو تو بروکر نریز،تو کیف پول نگه دار بالاخره مدیریت ریسک و سرمایه داری اون نقدینگی که صرفا برا پوزیشن باز کردن نیاز داری رو بریز تو بروکر ولی مدیریت سرمایه و ریسکت بر اساس کل داراییت باشه مجموع کیف پول و بروکر تا وقتی که دیگه به بروکره اعتماد کنی

شما چند ساله تو اوربکس حساب دارید؟

واریز برداشتش خوبه؟

یه سال و نیمی میشه
آره اوکیه آخرین باری که چک کردم بروکر یک خاورمیانه و نهم دنیا بود
البته الان دیگه بیشتر تو کریپتوام و سمت فارکس زیاد نمیرم ولی تا قبل جنگ که اوکی بود تا بعد وصل شه ببینیم چی میشه

چاره ای نیست ۶۰ ۷۰ درصد شون به بچه سپاهی پولدار وصل میشن که ساختن

دوستم تو بروکر آمارکتس پول زیاد داشته 1 هفته طول کشید بهش بدن دیگه سمت بروکر ۲ هزاری نرفت

حالا فکر شو کن با چه شیاد های طرفیم

استراتژی دزد پول دزد کلاه بردار …..

توی زمان قبل از قطعی اینترنت من خودم شخصا دو سال و نیم با ام دبلیو مارکت کار کردم که از همه نظر عالی بود . واریز و برداشت و پشتیبانی و بونس و… ولی در حال حاضر با نت ملی کار نمیکنه

میتونید توی چند بروکر حساب باز کنید و سرمایه رو تقسیم کنید، پول زیادی هم واردشون نکنید، به نظرم اگه دائم سود نکنی، پولت رو میدن، هر روز با یک بروکر کار کنید و هر صد دلار سود رو برداشت بزنید، دادن، باز هم بعد از چند روز باهاش کار کن، ندادن، خداحافظ

دوستان موارد مهم رو گفتن.منم چیزی بگم
اگر نماد یا نمادهای مشخصی کار میکنی،ببین هزینه معاملاتی اونا توی کدوم بروکر پایین تره.یا چارت تمیزتری داره.واریز و برداشت ها به چند روش انجام میشه و چندتاشو خودت بهشون دسترسی داری.اگر سبک معاملاتیت تیک اسکلپ و فست اسکلپه،ببین بروکر باهاش مشکل نداشته باشه.الان صحبت از اینترنت دست و پا شکسته ست،ببین کدوم بروکر مسیر بهتری رو برای ترید بهت میده