در خواست کمک از کسانیکه به نت دسترسی دارن

من به اکانتم در صرافی Bitunix که 3000 تتر در اون هست و با 1000 تتر از آن کپی تریدر شده بودم دسترسی ندارم ،
نام کپی تریدرم White Magic هست اما 2 ماهه که هیچ دسترسی و خبری از اون ندارم ونمیدونم لیکویید شده یا نه .

اگر نت دارید و سایت bitunix.com براتون باز میشه لطف کنید در قسمت کپی تریدرها ببینید White Magic چه وضعیتی داره و اطلاع بدین.
با سپاس

درود

متاسفم واقعا برای این کشور که این اتفاق هارو باید ببینم ولی مبلغ کمی نیست تو این شرایط در بدتری حالت با یه تومن یه کانفینگ یک گیگ میتونید خریداری کنید یه سری بزنید یا سرمایه تون رو خارج کنید ارزشش رو داره

5 لایک کرده

درود بر شما ، متاسفانه هنوز نتونستم جای مطمئنی را برای خرید پیدا کنم ، لطفا اگه سراغ دارین راهنمایی کنید.

به چه فلاکتی افتادیم😔

2 لایک کرده

سلام رفیق

10 لایک کرده

مثبت بوده ۷ روزه ۳۰ روزه و ۹۰ روزه

3 لایک کرده

دمت گرم با معرفت

مشتی هستی

5 لایک کرده

سلام دوست عزیز خیلی خیلی لطف کردین بسیار ممنونم . :waving_hand: :heart:

2 لایک کرده

هنوز به اکانتم دسترسی ندارم اما با کمک آقای امیر جمشیدی و تصاویری که لطف کردن فرستادن حداقل روحیه ام بهتر شد.
یک پوزیشن ESP داشتم و همش نگران بودم و یادم نبود که براش SL گذاشتم یا نه الان کمی خیالم راحت شد . از کمکتون بسیار ممنونم.

4 لایک کرده

دیروز اینو دیدم اینجا ببین به دردت میخوره یا نه.

https://forum.iranbroker.net/t/topic/9157/6

1 لایک کرده

من گرفتم 1 گیگ 1ماهه 480 قطعی هم نداشته برام تا حالا

1 لایک کرده

گرونه///////////////////

میشه راهنمایی کنین از کجا میتونم بگیرم؟

1 لایک کرده

به من از بله پیام بده

@L1matin

2 لایک کرده

الان گرونیش برام مهم نیست فقط نمیدونم از کجا بگیرم ، توی پیام رسانها رباتهایی برای اینکار دیدم ولی ممکنه کلاهبردار باشن ، ربات یک شماره حساب میده میگه پول واریز کن نمیدونم این رباتها قابل اطمینان هستن یا نه

1 لایک کرده

ممنون الان پیام میدم.

مسیج بده بهم تو بله

اینجا دیلیت میکنن یا نمیزاره بفرستم

1 لایک کرده

سلام داداش میشه لطف کنی به منم بگی خیلی نیاز دارم

مسیج بده بهم بله

آیدی بله

@vasl_ru

1 لایک کرده