از تیم ایران بروکر درخواست دارم به بروکرwm اطلاع رسانی کنند که سروری بده که با نت ملی کار کنه مثل خیلی از بروکرها.
ممنونم
از تیم ایران بروکر درخواست دارم به بروکرwm اطلاع رسانی کنند که سروری بده که با نت ملی کار کنه مثل خیلی از بروکرها.
ممنونم
بله دقیقا نیازه که بروکر ها واقعا در این شرایط خدمات بدن به کاربر هاشون.
انعطاف پذیری بروکر ها و احترام به مشتری هاشون در این شرایط خودشو نشون میده.
صرفا گذاشتن یک شماره تماس برای پشتیبانی تلفنی فک نکنم مورد رضایت تریدرها باشه.
در صورت تداوم این شرایط یا قطع مجدد در اینده باید راه جایگزینی وجود داشته باشه برای ادامه فعالیت.
دروود و خسته نباشید خدمت همه کسایی ک در ایران بروکر زحمت میکشن
من هم به عنوان کسی ک فقط در wm حساب داره این درخواست رو دارم
با سپاس فراوان
wm markets توی این وضعیت باید یه فکری به حال ما تریدرا بکنه.از اونها بعیده.پشتیبانهای فارسی باید صدای ما باشند.
سلام طی تماسی که با این بروکر داشتیم اعلام کردند که برای امور پشتیبانی باید با این شماره تماس بگیرید
00441613940573
دوستان در حال حاضر کسی هستش که از طریق این بروکر ترید کنه ؟
سلام. برای من که قطع هست
طی صحبتی که ما باهشون داشتیم گفتند کاربران باید منتظر وصل شدن اینترنت بین الملل باشند و الان راهی برای اتصال وجود ندارد.
درود و خسته نباشید خدمت عوامل ایران بروکر
منم در بروکرWM Marketحساب دارم و مثل خیلی از دوستان هنوز نتونستم با نت ملی وصل بشم در کل نمیشه وصل شد و درخواست دارم از شما اگر امکانش هست یه مکاتبه با پشتیبانی فارسی این بروکر داشته باشید بلکه فکری بحال مشتریان ایرانی زبان هم بکنن مثل بقیه ی بروکر ها شاید فرجی شد
پاینده باشید ![]()
![]()
![]()
![]()
کسی لینک تحت وب wmmarkets رو داره؟؟
اینهمه تریدر ایرانی داره این بروکر.چرا پشتیبانهای فارسی زبان صدای ما نمیشن و کاری نمیکنن؟؟؟؟یعنی چی؟
بعید نیست بروکر wm همین روزا پایان فعالیتش رو تو ایران اعلام کنه!
کسی میدونه بروکر wmmarkets بلاخره میخاد چکار کنه تکلیف سرمایه ما توی حسابهای این بروکر چی میشه و آیا اینکه این بروکر قصدی برای کاربرای ایرانیش تحت عنوان وب یا نت ملی برقرار میکنه یا خیر چون چندباری اویل جنگ زنگ زدیم که حداقل پولامونو برداشت کنیم میگفتن باید خودتون درخواست بدین بلاخره تکلیف چی میشه؟!
کسی میدونه بروکر wmmarkets بلاخره میخاد چکار کنه تکلیف سرمایه ما توی حسابهای این بروکر چی میشه و آیا اینکه این بروکر قصدی برای کاربرای ایرانیش تحت عنوان وب یا نت ملی برقرار میکنه یا خیر چون چندباری اویل جنگ زنگ زدیم که حداقل پولامونو برداشت کنیم میگفتن باید خودتون درخواست بدین بلاخره تکلیف چی میشه؟!
بنظرم خود iranbroker به نمایندگی از ما باید بهشون بگه
حداقل یه بیاینه ای بدن که برنامشون چیه واسه نت ملی؟؟
با اینهمه مشتری هایی که ار ایران دارن
یادمه تو جنگ قبلی امینی فایننس میگفت هرکی با کد من ورود کنه سرور ایران بهش میدن
manam yadam miad
ib gozashte bod to chanelle telegramesh
من ایمیل زدم بهشون و انتقاد کردم ازشون . گفتم این که میگید wm کنار شماست فقط با اعلام یک شماره تلفن کنار کاربرهای ایران هستید؟ بدون اینکه هیچ راه دسترسی دیگری اعلام کنید.
پشتیبانش تماس گرفت باهام و فقط گفت سیاست شرکت همینه
گفتم حداقل شرایط برداشت بدون دسترسی به کابین شخصی رو از طریق ایمیل در نظر بگیرید.
که اونم گفت پروتکل ها اجازه همچین کاری رو نمیده برای امنیت سرمایه
دوستانی که داخل بروکر MWmarkets حساب ریل دارن میتونن با مدیر حساب خود تماس بگیرن و با راهنماییشون به نت ملی متصل میشن
سلام. ولی من هفته پیش بهشون پیام دادم گفتن باید با ابزار تغییر آی پی متصل بشید نت ملی نداریم ما. این خبر از کجا اومده؟