یکی نجاتم بده 🙏🏼 (نگرانی تریدرها از آینده پراپ‌ها)

درود بر شما مهدی عزیز وقتتون بخیر
خیلی اتفاقی پیامتونو دیدیم و واقعا درک میکنیم که توی شرایط اینچنینی، چقدر میتونه روی روحیه و نگاهتون به آینده شغل ترید تاثیر بزاره.

پراپکو یک هفته هست که با نت ملی و به صورت کاملا پایدار خدماتش فعاله و دوست داریم تریدر هایی مثل شما که ترید رو نه تنها به دید یک بازی و قمار ، بلکه به دید یک شغل آینده دار نگاه میکنند ، خدمت رسانی کنیم.

از طرف شرکت پراپکو یک اکانت پراپ به شما به صورت رایگان تقدیم میشه و امیدوارم که این هدیه ناقابل ، شروع امید و انگیزه در شما برای ادامه مسیر باشه.
برای دریافت حسابت هم به پشتیبانی آنلاین از پیام بنده و پیام خودت اسکرین بده تا هرچه سریعتر بررسی کنیم و حسابتو فعال کنیم.
امیدوارم موفق و پرسود باشی🌹

درود و ارادت

چقد با دیدن پیام این دوستمون ناراحت و با دیدن پیام پشتیبانی پراپکو خوشحال شدم !

امیدوارم واقعی باشه این حرکتی که پراپکو زد و به این دوستمون واقعا کمک کنن .

اقا سلام و درود

پراپکو حرکتت خیلی قشنگ و دلگرم کننده بود :white_check_mark:

امیدوارم این اتفاق واقعی باشه و دست خوش

@proop.co

سلام

پراپکو این حرکتت خیلی خوب بود :clap:

خوشمان آمد پراپکو.

حرکت زیبایی بود :+1:t3::star_struck:

فقط و فقط حساب REAL بروکر جوابه، چیه این پراپ ؟ هر کیو که میبینی از فارکس زده شده تهشو که میگیری میرسی به پراپ . یک مشت اکانت دمو میدن بهتون وقتتون رو میذارین روش تهش هم فایده ای نداره که نداره

منم افسرده م و گرفتار..یه حساب 1کا بهم بدین ممنون میشم

خودتون تجربه دوتاشم داشتین؟

پس من چی ؟یه صد کا ریل هم به من بدین چی میشه مثلا ؟ راه دوری نمیره .

من هم ناراحتم چون تنها شغلم تنها کاری که بلدم همینه

راستی فایل نصبی متا رو یکی قبلا تو کامینیوتی آپلود کرده. . میخاستم آپلود کنم دیدم تاپیک مشابه آورد .

دیگه نزاشتم . تو تاپیک جستجو کنی میاره

به منم یکی بدین برا خودم نمیخوام برا مریض میخوام :rofl:

مرسی دستت درد نکنه . از پراپکو فایل پرتابل زده بودم اونم نشد .فکر کنم باید ببرم خدمات کامپیوتری جایی اونا حل کنن .

هر تاپیکی میرم تو هستی و هنوز اوکی نشدی
کارت راه افتاد یه تاپیک بزن به همه بگو راه افتادی :joy:

فایل پرتابل رو هم اجرا نمیکنه یا اجرا میکنه لاگین نمیشه؟

متا داشتم از قبل .خب

رو اون که نمیشه کلا سرور یه پراپ یا بروکر دیگه رو نمیاره .

پرتابل هم زدم اجرا شع نوشت یه چیزی اشتباس . نمیدونم چی ولی. کلا نت که وصل بود هم من واهمه داشتم متاتریدر نصب کنم چون همیشه سخت انجام میشد .ایراد از کامپیوترمه

به من علیل کمک کنین🤣

ببین سرویس اینترنتت چیه؟ چون من رفتم یه سیمکارت همراه اول گرفتم واسه اینترنتش و بدون اغراق میتونم بگم هر سایتی رو اونا باز میکنن من بدون مشکل میتونم باز کنم.
با سیمکارت تست کردی؟

رو متاتریدر سرور هر پراپ یا بروکری رو میتونی بیاری بالا . اصلا مهم نیست از کدوم بروکر دانلود کردی یا لگوی کدوم بروکری روش داره

لایت فایننس ………………

من اصلااااا چون میدونم تهش چیه ولی رفیقم روی تامین سرمایه و سرمایه گذار برتر کار میکرد فقط پشیمونی داشت براش