درود بر شما مهدی عزیز وقتتون بخیر
خیلی اتفاقی پیامتونو دیدیم و واقعا درک میکنیم که توی شرایط اینچنینی، چقدر میتونه روی روحیه و نگاهتون به آینده شغل ترید تاثیر بزاره.
پراپکو یک هفته هست که با نت ملی و به صورت کاملا پایدار خدماتش فعاله و دوست داریم تریدر هایی مثل شما که ترید رو نه تنها به دید یک بازی و قمار ، بلکه به دید یک شغل آینده دار نگاه میکنند ، خدمت رسانی کنیم.
از طرف شرکت پراپکو یک اکانت پراپ به شما به صورت رایگان تقدیم میشه و امیدوارم که این هدیه ناقابل ، شروع امید و انگیزه در شما برای ادامه مسیر باشه.
برای دریافت حسابت هم به پشتیبانی آنلاین از پیام بنده و پیام خودت اسکرین بده تا هرچه سریعتر بررسی کنیم و حسابتو فعال کنیم.
امیدوارم موفق و پرسود باشی🌹
فقط و فقط حساب REAL بروکر جوابه، چیه این پراپ ؟ هر کیو که میبینی از فارکس زده شده تهشو که میگیری میرسی به پراپ . یک مشت اکانت دمو میدن بهتون وقتتون رو میذارین روش تهش هم فایده ای نداره که نداره
رو اون که نمیشه کلا سرور یه پراپ یا بروکر دیگه رو نمیاره .
پرتابل هم زدم اجرا شع نوشت یه چیزی اشتباس . نمیدونم چی ولی. کلا نت که وصل بود هم من واهمه داشتم متاتریدر نصب کنم چون همیشه سخت انجام میشد .ایراد از کامپیوترمه
ببین سرویس اینترنتت چیه؟ چون من رفتم یه سیمکارت همراه اول گرفتم واسه اینترنتش و بدون اغراق میتونم بگم هر سایتی رو اونا باز میکنن من بدون مشکل میتونم باز کنم.
با سیمکارت تست کردی؟