نت پرو تو پراپ دارا

پراپ دارا اومده به تریدر هاش نت پرو میده به راحتی وصل میشه تست کردم خیلی بهتر شده به راحتی با ربات میشه ترید کرد بد نیست پراپ دارا تست کنید

1 لایک کرده

ببخشید این همه پراپ داریم که وصل نیستند، بعد چطوری پراپ دارا اومده نت پرو گرفته؟
مشکوکه به نظرم و منطقی نیست.
ولی مرسی که اطلاع دادی

4 لایک کرده

نت پرو میده؟
یعنی اون نتی که ۵۰ گیگ حدود ۲ تومنه رو میده به کاربرهاش؟
یا این که پلتفرمش با نت ملی کار میکنه؟
فکر کنم منطورت دومیه، درسته؟

دوتاش هم هست هم نت ملی هم نت پرو

یعنی اون نت پرو که باید توی صف همراه اول و ایرانسل بود دارا همینطوری روی خط کاربرانش فعال میکنه؟

برای منم این اتفاق افتاده رو سیم کارت برام فعال کردن الان بدون فیلتر همه چیز باز میشه تو این شرایط پراپ دارا ایطوری هوای تریدر هارو داره خدایی به نسبت شرکت ها من نمره 90 میدم از همین جا ازشون تشکر میکنم پشتیبانی فوق العاده ای دارن

حرفهاتون یکم غیرواقعی بنظر میاد.
برای فعال شدن نت پرو یک سری اطلاعات باید شرکتتون ازتون داشته باشه که بگیره، و روی هر سیم کارتی هم فعال نمیشه.
اجازه بدین نپذیرم که پراپ دارا نت پرو برای کاربرهاش فعال کرده.

5 لایک کرده

هر طور راحتی میتونی بپرسی خودتم

این پراپ ها تا الان کجا بودن عین قارچ سبز شدن

2 لایک کرده

پراپ دارا به شدت اسکم هست گول نخورید خواهشا به حداقل سرمایه و اعصاب خودتون رحم کنید

2 لایک کرده

شعر میگه باور نکنید، اولا کلا معلومه اکانت فیکه، جوینِ همین امروزه و با اسم دختر و اولین پستش هم واکنش به این تاپیکه، دوما نت پرو روی سیم کارت قدیمی فعال نمیشه و سیم کارت جدید میدن و اصلا هم به هرکسی نمیدن و به این راحتی‌ها نیست. پراپ دارا اصلا معتبر نیست و باور نکنید، من به پشتیبانی پیام دادم و اصلا درباره هیچ چیزی درست جواب نمیدن و راهنمایی نمیکنن و میپیچونن فقط، پرداختی هم جای معتبری ندیدم که داشته باشن. باز هم خودتون بررسی کنید پراپ رو.

3 لایک کرده

سلام و درود
با نهایت احترام، به نظرم این مسئله ای که فرمودید کاملا غیر منطقی هستش و صرفا جنبه تبلیغاتی داره. امکان ارائه اینترنت پرو توسط شرکت های این مدلی غیرممکنه و فکر کنم اصلا کلاهبرداری باشه هر تاپیکی با عنوان ارائه اینترنت پرو.
از طرفی دیگه، همانطور که مابقی دوستان هم اشاره کردند، خودشون هم اگر اینترنت پرو داشته باشند هم بازم غیر منطقی هستش چون به نظرم سرمایه گذار برتر، پراپکو و رابین سود و … که همه اشون معروف تر هم هستند، تا الان همچین نکته ای رو اشاره نکرده بودند و همچین امکاناتی نداشتند وگرنه خب این همه مشکل قطعی نداشتند.
خلاصه که به نظرم بهتره احتیاط کنید چون احتمال کلاهبرداری وجود داره و الانم که شرایط طوری نیست که بشه پیگیری کرد.
موفق باشید :rose:

خداییش چجوری کنار اسم سرمایه گذاربرتر رابین سود رو اوردی؟؟؟این ابدوغخیار کی اندازه سگب معروف شد که ما خبر نداریم؟؟؟

2 لایک کرده

من فقط یه نکته ای اشاره کنم لت ن.جه به صحبت های دوستان

اوایل جنگ من به طور اتفاقی تو اپ همراه اول گزینه ای به نام نت پرو دیدم

ولی صلا نمیدونستم چیه

دقیقا یکی دو روز بعد با یکی از دوستان بودیم

یامک و همه مستندات رو هم نشون داد

که اپ پرو حریداری کرده بود

یک ساعت هم به من متصل بوده

بهد میخوابه بیدار میشه پیامک میاد که این خدمات اشتباها برای شما انجام شوده و هزینه عودت میشه

پس فک کنم احتمال داره روی سیم کارت های خودمونم شدنی باشه

قط باید نور چشمی باشی

بابت دادن نت پرو هزینه ای میگیره؟

سلام و احترام اقای شهنی،
شما اسم کدوم پراپ رو دوست داری بگو من بزارم قبل اسم رابین سود تا شما آروم بگیری برادر.
ببخشید شما به مدت زیادی در تاپیک های رابین سود فعالیت کردی و همش گلایه از شرکت داشتی بابت رابین سود ولی در تاپیک شرکت پراپکو اصلا صداتون در نیومده که این همه قطع شده و خیلی ها اعتراض کردند. یکهو خیلی منطقی شدید و گفتید 6 ماهه که فعالیت دارید در پراپکو و خداروشکر روی فعالیتتون مشخصه. من حوصله این مدل بحث کردن هارو ندارم، ولی دستمم خالی نیست عزیز. اگر نخوندی برو تاپیک های قبلی رو بخون که خودم اومدم بحث کل کل و دعوایی که تهش به توهین شده بود رو خاتمه دادم و پشتیبانی گفتم که پاک کنه.
قصد جسارت و تهمت ندارم، ولی شما کلا داری روی اعصاب همه کاربرها راه میری و بعدش ادعا میکنی 15 سال تریدر هستی ولی با شنیدن یک اسم اینطوری آتیشی میشی؟
یا مارو ایستگاه کردی، یا خودت رو.
اخلاقت رو خوب کن عزیزم و در حد سن و سالت رفتار کن لطفا.
من نوشتم سرمایه گذار برتر، رابین سود و … . این یعنی هر پراپ دیگه ای که معروفه و نتونسته فعالیت خوبی داشته باشه. شما باز اومدی عین طلبکارها در مورد رابین سود حرف میزنی و بهت برخورده؟
شما یه لطفی بکن، بگو کدوم پراپ مد نظرت هست، ما اسمشو بیاریم که کمتر ناراحت بشی. نوشته بودید سومین پراپ برتر ایران، پراپکو هستش دیگه، دومیش رو هم بگو من اونم بنویسم که شما ناراحت نشی.

اصلا بیا پیام قبلی رو هم برات ادیت میزنم که شماها دست از این بازی های بچه گانه اتون بردارید ولی دیگه بعدش ادعایی هم نداشته باشید که خنده دار میشه:)

در ضمن، اینجا اصلا بحث اینترنت پرو توسط شرکت دارا بود که طبق حرف شما، منم هم نظر بودم باهات و گفتم این مسئله اصلا مشکوکه ولی شما حتی در اینجا هم انگار دنبال حاشیه سازی هستی کلا.
خلاصه که به هر کسی نپر عزیز. همه حال و حوصله شماهارو ندارن که هم کلام بشن.
موفق و موید باشی :rose:

1 لایک کرده

سلام اقای کشاورز،
در تاپیک های دیگه به طبقات و حالت های مختلف اینترنت پرو اشاره شده بود.
این مسئله که کلا یک شرکت غیر مرتبط با اینترنت و خدمات اینترنتی، بیاد همچین کاری بکنه مسخره اس
خود همراه اول در صورتی که شخصی احراز هویت بشه، اینترنت پرو رو ارائه میکنه. یا مابقی اپراتورها.
حالا شما فرض کن در این بحبوحه که این همه شرکت در زمینه پراپ و ترید، خدماتشون دچار اختلال شده، یک شرکتی بیاد با وعده اینطوری خدمات ارائه بکنه کلا عجیب و خنده داره و به شخصه اعتمادی نمیتونم بکنم.
موفق باشی :rose:

بله صحببتون را کاملا قبول دارم و موافقم عزیز دل

1 لایک کرده

بزرگوارید، خوشحال شدم از آشناییتون :rose:

سلامت باشین نیمای عزیز

همچنین بنده

1 لایک کرده