سلام و احترام،
فکر کنم روی اسمشون بزنی، سایتشونو ایران بروکر تو توضیحات گذاشته باشه. ولی چشم این خدمت شما:
خیلی ممنون عزیز
لطف کردی
بزرگوارید، کار خاصی نکردم.
موفق و موید باشی ![]()
اگر در مورد نحوه فعالیت و پاس کردن هاش هم اطلاعات دوست داشتی بدست بیاری، من هر شب یکی از اکانت های پاس شده رو بررسی میکنم.
میتونی مطالعه کنی و نظرت رو بنویسی ![]()
فکر کنم متوجه منظورم درست نشدید یا من بد نوشتم خدمتتون.
عرض کردم از رمز ارزهایی که عکس دادم، پشتیبانی میکنند.
شما مثلا میری چالش فول فاندشون که رایگان هست رو میگیری. بعد میتونی به جای اینکه روی جفت ارز های فارکس ترید کنی، روی رمز ارزها تریدتون رو انجام بدید.
ببخشید اگر بد متوجه شدید ![]()
همه پراپها امکان معامله ارز دیجیتال رو هم دارن
sdf هم هست ( جناب ادمین نمیشه این محدودیت 15 کاراکتر و بردارید😂)
ممنون ولی رابین واسه کریپتو افتضاحه تجربشو داشتم
درکل معلوم هم نیست پراپ خوبی باشه یانه
سلام و احترام، کریپتوش با جفت ارزش هیچ فرقی نداره راستش. من اکانت کسانی که پاس شدن رو هم دیدم و اوناهم از کریپتوش استفاده کرده بودند. با توجه به تجربه ای که از رابین سود بدست آوردم، به نظرم اصلا فرقی هم نداره و فقط مسئله حجمی هستش که شما باید لحاظ کنید(این مسئله مربوط به مدیریت سرمایه اشه).
در مورد نکته اخری هم که فرمودید، شرکت خوب و معتبریه عزیز. نمیگم بهترینه ولی جز خوب هاس و ارزش تجربه داره. ولی خب سلیقه اس و بستگی به هر شخص داره ![]()
merciii ![]()
دوستانی که کریپتو کار میکنن:
پراپ sdf با دامنه ی زیر رو نت ملی در دسترس قرار گرفت:
سلام دوستان کسی پراپ برای کریپتو سراغ داره؟ رو نت ملی هم نبود مشکلی نیست.
دم شما گرم. هیچ جا هیچ خبری از SDF نبود . خوشحالم کردی ![]()
داداش ی کانف بگیر خودتو اذیت نکن برو پراپ خارجی hyro trader یا crypto fund trader ماهم تحریم نیستیم
خبر فوری ![]()
ترید با نت ملی در پراپ SDF برای شما فعال شد
دسترسی بدون اختلال به بازار جهانی
کد تخفیف %30: foriran
فقط تا ساعت 24 امشب
پراپ sdf هم مثل اینکه بر بستر ملی برگشت
دوست عزیز شما کریپتو فقط ترید میکنی روی این پراپ؟
تجربه استفادت از این شرکت چطور بوده؟
آیا اینکه اسمش پراپ مخصوص کریپتوعه فقط تعداد ارز های بیشتری رو پوشش میده یا برای بحث کمیسیون و اسپرد هم مزیت های بهتری داره نسبت به سایر پراپ ها؟