دوستان اگر کسی پراپ معتبر مختص معامله ی ارزهای دیجیتال میشناسه لطفا اینجا به اشتراک بذاره و نظر یا تجربه ای اگر داره بگه
من یه مدت کوتاهی با پراپ sdf.fund کار کردم اختصاصا واسه کریپتوهه و پلتفرم تریدش تو خود سایتشه.نیازی به متاترید نداره و حساب کتاباش خوشبختانه براساس دلاره و نه لات(ساده و شفافِ).تیمشونو چندساله میشناسم(قابل اعتمادن) و تواین مدت که باهاش کار کردم راضی بودم و مورد خاصی نبوده.اما خب متاسفانه پراپ های کریپتویی تعدادشون معدوده و دوست داشتم به عنوان جایگزین گزینه های دیگه ای هم داشته باشم که اگه بنا به هردلیل نشد با این پراپ ادامه بدم برم سروقت اونا.
(میدونم اکثریت تو فارکس فعالین واسه ترید و اینم میدونم فارکس حجمش بیشتره واسه ترید مناسب تره و…
سلام و احترام،
ببین من واقعا تا الان ندیدم یک شرکت پراپ فقط خدمات مرتبط با کریپتو رو ارائه بده. عمدتا به این صورت هستند که اجازه ترید روی رمز ارز هارو هم به شما میدن. حالا اینم باز بستگی به شرکتش داره و ممکنه مثلا بعضی ها قبول نکنند و فقط بگن جفت ارزها و نمادهای مرتبط با فارکس فقط.
اما در کل، رابین سود رمز ارزهای مختلف رو پوشش میده که برات عکسشو گذاشتم. اگر بکارت میاد میتونی روی چالش های رایگانش فعالیت کنی و بعد اگر خواستی، خرید بزنی اصلا.
موفق باشی رابین-سود