پراپ ارز دیجیتال معرفی کنید دوستان

دوستان اگر کسی پراپ معتبر مختص معامله ی ارزهای دیجیتال میشناسه لطفا اینجا به اشتراک بذاره و نظر یا تجربه ای اگر داره بگه

من یه مدت کوتاهی با پراپ sdf.fund کار کردم اختصاصا واسه کریپتوهه و پلتفرم تریدش تو خود سایتشه.نیازی به متاترید نداره و حساب کتاباش خوشبختانه براساس دلاره و نه لات(ساده و شفافِ).تیمشونو چندساله میشناسم(قابل اعتمادن) و تواین مدت که باهاش کار کردم راضی بودم و مورد خاصی نبوده.اما خب متاسفانه پراپ های کریپتویی تعدادشون معدوده و دوست داشتم به عنوان جایگزین گزینه های دیگه ای هم داشته باشم که اگه بنا به هردلیل نشد با این پراپ ادامه بدم برم سروقت اونا.

(میدونم اکثریت تو فارکس فعالین واسه ترید و اینم میدونم فارکس حجمش بیشتره واسه ترید مناسب تره و…

اینارو هممون میدونیم و هدف تاپیک نیست‌.)

4 لایک کرده

پراپ ارز دیجیتال معرفی کنید دوستان

1 لایک کرده

ایرانی فقط SDF رو میشناسم. خوب و بدش رو اطلاع ندارم.

2 لایک کرده

SDF رو چند ماه پیش یکی با مدرک نشون داد که می‌گفت بهانه گرفته . ریسکیه

داخل صفحه پراپ ها در ایران بروکر بررسی کن

1 لایک کرده

بهترین حالت برای ایرانیا، پراپ زورا اف ایکس هست که پلن مخصوص برای کریپتو داره

سلام و احترام،

رابین سود ارزهای کریپتو رو پشتیبانی میکنه، ولی خودم با کریپتوش کار نکردم واقعا. اگر بکارت میاد میتونی تست کنی.:rose:

زورا فعلا این پلنش رو متوقف کرده.

1 لایک کرده

از دوستانی که تجربه دارن …راهنمایی میخام برای انتخاب یک پراپ ایرانی برای بازار کریپوتو

الان پراپ sdf با نت ملی کار میکنه ؟

نه

فعاله ولی …شکن نیاز داری وصل شی

1 لایک کرده

آره دیدم، تا اطلاع ثانوی از همون پراپای فارکس که کریپتو میدم استفاده کنیم تا پلن زورا باز بشه

1 لایک کرده

سلام و احترام،
ببین من واقعا تا الان ندیدم یک شرکت پراپ فقط خدمات مرتبط با کریپتو رو ارائه بده. عمدتا به این صورت هستند که اجازه ترید روی رمز ارز هارو هم به شما میدن. حالا اینم باز بستگی به شرکتش داره و ممکنه مثلا بعضی ها قبول نکنند و فقط بگن جفت ارزها و نمادهای مرتبط با فارکس فقط.
اما در کل، رابین سود رمز ارزهای مختلف رو پوشش میده که برات عکسشو گذاشتم. اگر بکارت میاد میتونی روی چالش های رایگانش فعالیت کنی و بعد اگر خواستی، خرید بزنی اصلا.
موفق باشی :rose:
رابین-سود

image

لیست رمز ارزهایی که رابین سود پشتیبانی میکنه فعلا و میتونید روش ترید بزنید. بیت کوینم تو عکس دومه

image

1 لایک کرده

بیت کوین توش نیست!

علتش اینه تو لیست مورد علاقه خودم اضافه شده، سر همین نبود.
بفرمایید اینم عکسش.
مرسی از توجه و دقتتون :rose:

1 لایک کرده

عههههههههه. اینو از کجای پلتفرم پیدا کردی. خنگ شدم به خدا :melting_face:

کلی سیگنال بیت داشتم، بعد میگفتم رابین چرا نداره :joy:

1 لایک کرده

تو ایرانیا فقط زورا هست انگار

1 لایک کرده

روی اون Symbol کلیک کن.
بعد این عکس پایینی باز میشه برات.

روی کریپتو کلیک کن و بعدشم ادشون کن. البته اگر سرچ هم میزدی پیدا میکردی ولی خب پیش میاد به هر حال
موفق باشی :rose:

1 لایک کرده

رفیق لینک رابین سود رو میدی

1 لایک کرده