ارادتمندم اقا:folded_hands:![]()
اهنگری کلاهبرداریش توسط وب اموز/جرجندی خیلی وقت پیش ثابت شد با مدرک
سلام دوستان وقتتون بخیر
اول حرفم بگم من کلا این استاد رو دنبال نکردم کاری هم به اینکه کلاهبردار هست یا نیست ندارم فقط یه سوال دارم که گوشه ذهنم مونده و میخوام بیانش کنم البته با اجازه اساتید
مدیریت سرمایه معمولا وقتی روش سخت پایبند هستیم که کل سرمایه مال خودمون باشه (هرچند گاهی به خودمون هم رحم نمی کنیم و این مدیریت سرمایه رو رعایت نمی کنیم )
تا اینجا مشکلی فکر نکنم باشه از اینجا به بعد سوال مطرح میشه اونم این که شما میگید من میتونم روی یه پراپ که پاس کردم ریسک نوجومی کنم مثلا چهار درصد بعد که سود کردم چند روز بعد رو به یه سری معاملات الکی پر کنم و برداشت بزنم ؟؟(این واقعا عقلانی هستش آیا ؟)
ببخشید یه پراپ چجوری درآمد کسب کنه وقتی نمیتونه حساب تریدر رو به مخزن نقدینگی خودش متصل کنه ؟
اگه هم قراره متصل کنه چجوری باید این رفتار پر ریسک رو کنترل کنه ؟
در ضمن هرشرکتی حق داره قانون خودش رو داشته باشه مثل همین رابین و این فنفیکس و صد البته سرمایه … و دیگر پراپ ها .
من کلی دنبال این گشتم که یکی یه حسابی پاس کنه و نتونه برداشت بزنه .
هرکس میخواد به این جامعه تریدر کمکی کنه میتونه یه حساب بخره بعد برداشت بزنه وقتی ننشست بیاد بگه جماعت نرید سمت این پراپ چون من برداشت زدم ندادن بهم .
اینم بگم من حتی با اون سرمایه گذار برتر هم مشکلی ندارم که دوستم ازشون حساب خرید و بعد باهاشون به مشکل بخورد . این موضوع مال چند ماه پیش هستش و من به علت اینکه باهاشون کار نکردم نمیتونم خودم نظر بدم ولی ماشالله این روزا اونی که زیاده افراد صاحب نظر .
یک نکته هم خدمت عزیزانی که تازه دارن راجب پراپ ها مطالعه میکنن عزیزان پیش داوری نداشته باشید و اینو بدونید هیچ پراپی نمیتونه دست شمارو بگیره و به زور بگه باید بیای از من حساب بخری پس راحت باشید و با خونسردی بدون هیچ گونه اعتنا به نظرات راجب پراپ ها خودتون قوانین رو بخونید و با درک کامل انتخاب کنید.
خدمت مدافعان و گارد گیران عزیز بگم نیازی به مشاجره نیست اینها که گفتم نظر منه و میتونه با نظر شما متفاوت باشه پس نیازی به درگیری لفظی نیست لطفا آروم باشید و الکی جواب این پیام رو ندید .
امیدوارم همگی روز به روز موفق تر و پرسود تر باشید.
با احترام بیکران حیدری .
درست میگی برادر کسی گارد نگرفت و فقط یک قانون نوشته شده که هرکسی میتونه بخوته و خودش قضاوت کن
تا اینجا حرفتون درست اما اگاه سازی و همواری برای اینوه یک سری افراد نتونن سودجویی کنن بحثش جداست
و همچنین اگر شما مطالب بالارو میخوندین متوجه میشدین که هیچکی گارد نگرفت و اتفاقا با فکت و مثال های متنوع بیان شد که کسی نمیخواد ریسک نجومی کن اتفاقا این قانون باعث میشه فرد تریدر ریسک های سنگین کن
در حقیقت حرف شما هم داره برخلاف این قانون بیان میکنه
دوباره میگم شما این در نطر بگیر بعد از ۳.۴ تا پوزیشن هنوز مجموع سود و ضررات به نیم درصد نرسیده و این خیلی در هفته ها رخ میده
این یک قانون که ضرر های بزرگ کنترل کن
سود های کوچیک ضرر های کوچیک میپوشونه
و سود های بزرگ بهت . سود پایدار میده
با این قانون عملا جلوی ضرر های کوچیک و سود های کوچیک گرفته میشه
و از طرف دیگه بله هر شرکتی میتونه قانون خودشو داشته باش اما هر فردی هم میتونه با بستر و تریبونی که ایجاد شده اون قانون زیر سوال ببره و اگر منطقی باش بقیه ازش استفاده کنن تا مورد اسیب قرار نگیرن
و برای سوال بعدیتون این شرکت ها میتونن با توجه به نگاه به شرکت های پراپ معتبر و بزرگ در دنیا نحوهی جلوگیری از مشکلات خودشون یاد بگیرن
وقتی رویا فروشی به دلیل گرونی دلار شکل میگیره سر هر کوچهای یک شرکت پراپ سبز میشه و این همه شرکا توان بقا ندارن برای همین شروع میکنن به قوانین ساختگی برای ایجاد ضرر
با توجه به اینکه شما این همه مطلب نوشتین خواستم براتون خیلی واضح توضیح بدم و اگر حولشو دارین یک سر به بحث هایی شده بزنین انواع مثال های مختلف زده شده
البته من منظورم این پراپ نیست به صورت کلی گفتم دوباره متعصب ها نیان حمله کنن
و تا تریبونی نباش تا اعتراضی صورت نگیره شرکت ها قوانین خودشون چه درست و چه غلط ادمه میدن و حتی راه برای سودجو ها باز میمونه
اما با اعتراض و اگاه سازی شرکت های پراپ برای بقای خودشون یا قوانین که مشکل زاست تغییر میدن یا به مرور محو میشن
دوره اهنگری رو ندیدم ولی میدونم توی جامعه ترید ایران اسمش خیلی قشنگ در رفته
این قانون هم یه قانون کاملا درسته
متاسفانه ما ایرانی ها تا میبینیم یه چیزی به ضررمونه گارد درست میکنیم
منم اگه پراپ داشتم همین قانونو میزاشتم یسریا سواستفاده نکنن
نیم درصد گفته یا سود کن یا ضرر
تریدری بسم الله
اون نیم درصدو هم سود کن
خدایی اگه نیم درصد هم ریسک نمیکنین چجوری پس ترید میکنین؟
اگرم کلا قبول نداری این قانونو صبر کن واسه سگب خبرای خوبی تو راهه
مشکل اینجاست که قانون رو نمیتونیم زیر سوال ببریم چون مستقیم بهمون مربوط نیست برادر
قانونی که مخیر در انتخاب اون هستی رو نمیتونی نقد کنی
ثانیا برادر من بجز این قانون یه قانون دیگه در مورد سود چهار درصد داره
کلا متاسفانه هر شرکت ایرانی دو جور قانون گذاشته یک قانون موجود در سایت و دو قانونه نانوشته!!!
کلا مسخرس شما با پراپ ایرانی میخای برداشت بزنی باید ایه الکرسی بخونی بهت گیر ندن چون یهو یه قانون در میارن که اصلا توو سایتشونم نیس و فقط میخان دکت کنن
من نمیفهمم چرا یه عده از قانونایه اضافه حمایت میکنن و گول حرفایه چرت و پرت این اینستاگرامیارو میخورن
هیچ حساب ایرانی ای از حساب شما کپی نمیکنه که سود مستمر شما براش مهم باشه، پول شمارو هم زمان برداشت از پول فروش چالش بقیه میدن
پس:
تنها قانونهایی که مجازه بزارن همون درادون روزانه و کل هستش
اگه کسی قانون سوای بر اینا گذاشت یعنی نمیخاد سود بده
تمام
یعنی فاندد که قانون کپی ارید داره هم کلاه بردار حساب میکنی شما درسته ؟
دارم در مورد خود ترید صحبت میکنم، کسی که کپی ترید میکنه تریدره؟ شما تعریفت از تریدر چیه؟
نع ببین کمی آروم باشیم بهتره
این که کپی ترید نکنیم قانونه پراپ فاندد هستش
ما داریم راجب قانون حرف میزنیم
منم پرسیدم حالا با توجه به فرمایش شما پراپ فاندد هم کلاهبردار حساب میشه ؟
شما برنده بحث
کسی که میخونه خواست بفهمه منظورمه میفهمه
حوصله بحث با یه سری ادما رو ندارم
شما هم از همون دسته این
متاسفانه حق با شماست ببخشید وقت با ارزشتون رو گرفتم
شبتون خوش
نمیدونم چرا یه عده فکر میکنن پراپ پول مفت داره بده به ما
اول باید بتونیم خودمون رو ثابت کنیم بعد …
ولی نع نرود میخ آهنی در سنگ
کو گوش شنوا !
کی حرف از دوره اموزشی زد؟
چرا هر دفعه میایی با یک مطلبی میخوایی بحث منحرف کنی؟
شما پراپ داشتی هر قانونی که تمایل داشتی بزار اما نمیتونی جلو حقیقت بگیری تا بقیه اگاه سازی نکنن نسبت قصدی که پشت اون قانون است
تریدر بودن اصلی ربطی به قانون نیم درصد نداره
این توهمات لطفا به بقیه کساییی که تازه دارن اشنا میشن فرو نکن.
کی گفته تریدر حتما باید فلان حجم یا فلان درصد ترید کنه رو چه استدلالی ابن حرف میزنی. این حرفای کوچه بازاریو بزار کنار عزیزم
چرا برادر گلم میتونیم زیر سوال ببریم از طری ق برملا کردن قصد و نیت پشت اون قانون تا باعث اگاه سازی بشه
خیلی خوب میتونیم بیاییگ بگیم اقا این قانون نشکل داره حواستون باش. باعث بازی با روانتون میشه
اگر همه متوجه شدن اون قانون یا تغییر میکنه یا اگر تغییرش ندن اون شرکت ره به زوال میره
و دقیقا از نظر من قانون درصد چیز بدی نیست
داره میگه طمع نکن حجم بالا بگیری
یا طمع نکن رو تیپی ۲ نبندی بزاری بره تا تیپی ۵.۶ و بعدش هم نرسه و برگرده همش ضرر بشه
من اگر خصومتی داشتم از تمام قوانین اشکال میگرفتم اما دقیقا فقط از همین یک قانون که دارم اشکال میگیرم
خوده شرکت خیلی واضح امده توضیح داده بعد چجوری میایین اون توضیحی که خوده شرکت اقرار کرده رو توجیح میکنین و به اشکال مختلف تفسیرش میکنین تا از اون بار منفی قانون کم کنین؟
از اون خبر خوبات یکی بگو ببینیم
مردیم از بی خبری
مثل اینکه دارن زیر ساخت ردیف میکنن
تو چنل تلگرامشون گذاشته بودن
تو یکی از تاپیکا نوشته بود
چرا فکر میکنی مردم بدهکار هستن و باید هرچی شرکت های پراپ گفتن بگن چشم؟
اتفاقا اصلا نباید خودشو ثابت کنن با چی خودشوت ثابت کنن با قانون هایی تریدر حول به سمت منسوخی میبره؟
همیشه یادت باش اونی که داره پول میده سرتره!!
اگر شرکت پراپی نمیتونه سود کن کسی نباید بهش اجازه و این فضارو بده که از طریق قانونهای ساختگی زمینه سواستفاده مهیا کن
اونه که باید حرفش اول باش
رعایت این نکته حتی برای زندگی خودت هم فایده داره برادر من
سود نجومیه ۴ درصد:face_with_diagonal_mouth:![]()
![]()
برادر فک کن دو روز دوتا تی پی دو گرفتی
چطور ۴ درصدو تجومی حساب میکنی
پراپی که ۴ درصد سودو نمیتونه پرداخت کنه
اشتباه میکنه شرکت میزنه
این منطق هارو تز کجاتون میارین
حتی سود های چند درصدی بکنه
پراپ موظفه پرداخت کنه
قوربونت برم پراپ در مل سیستمش اینه که باید از تریدر سود ده حمایت کنه و کپی معاملاتش سهم برداره
پراپ در ایران برعکسه
ما به اماتور میفروشیم
به سود ده پرداخت ■■■■■■■
شما مسلما اصلا پراپ تریدر نیستی
به شخصه خودم همیشه پراپ های سنگین میخرم
مثل ۵۰ کی و صد کی
پاس که شد
با کمترین ریسک معامله میکنم
روی یک پراپ صد کی من تو ماه یک درصد با ریسک های ۲۵درصدی بکنم
سرماه هزار دلار کاسبم
خدا بده برکت
ریسک از دست دادن پراپمم صفر میکنم