داداش شما بحث رو متوجه نشدی
مورد اول اینکه شما ممکنه با ریسک منطقی که همیشه میکنی زود تر حساب رو پاس کنی و فقط روز های معاملاتی مونده باشه یا توی مرحله فاند شما به سود دلخواه خودت رسیده باشی و روز های معاملاتی رو پر نکرده باشی اونوقته که تریدر میاد با کمترین حجم روز معاملاتیش رو پر میکنه اما این قانون باعث میشه تریدر مجبور بشه اون نیم درصد رو ریسک کنه که ممکنه سود خودش رو از دست بده که ضرر کردن تریدر به سود پراپ هست
مورد دوم اینه که توالی ضرر رو استراتژی خوب یا بد تعیین نمیکنه شما ممکنه بهترین استراتژی رو داشته باشی اما یهو توی یک سیکل ضرر بیوفتی اونوقته که روان نریدر به هم میریزه و ضرر های پشت سر هم زیاد میش
من توی فنفیکس حساب ندارم ولی این قانون کاملا مسخره و به ضرر تریدره
2 لایک کرده
کسی که بتونه با نیم درصد ریسک چالش ها رو پاس کنه و حساب رییل رو هم به سود برسونه یک تریدر حرفه ای هست با استراتژی فوق العاده بهینه. این شخص برای یکی دو روز ترید بیشتر هیچ وقت ضرر زیادی متحمل نمیشه
حرف هایی که در این تاپیک شما و سیروس مطرح می کنید مربوط به امثال من آماتور هست نه تریدرهای سطح بالا
1 لایک کرده
آقا سیروس نازنین شما ۲۴ ضرر پشت هم تو تست هات ثبت کردی؟ فک کنم ریسک به ریوارد ۱ به ۱۰ اینا باید داشته باشی…من که میگم ریسک نیم تا ۱، برای یک ستاپ معقول معاملاتی عرض میکنم…فرضا یک سیستم ریوارد ۱ داری با ریت ۶۰ و با ریسک نیم شروع میکنی به کار…بیشترین ضرر متوالی این سیستم ۶ ، ۷ تاست…ممکنه البته به علت اصل تصادفات چندسال یکبار، بیشتر از اینم بشه ولی تو همین حدوداست..
این سیستم حتی میتونه این ریسک رو بپذیره که با حد ضرر یک درصد ام کار کنه…
۲۴ ضرر پشت ام که اصن نباید اتقاق بیفته . چون اصن ذهن ما که تحمل این تعداد ضرر پشت هم رو ندارع …ربات میتونه با ریوارد بالا این داستانو بپذیره و ادامه بده..ولی ما نه…یک سیستم معقول اگه داشته باشی ، این موضوعی که بیان کردین، نمیتونه چالش عجیب غریبی ایجاد کنه واصن از طرفی، ما اینجا تو ایران انتخابای زیادی نداریم که بخوایم گرینش کنیم….مجبوریم با همینا کار کنیم…
2 لایک کرده
بحث اماتور و حرفهای بودن نیست اصلا چه ربطی داره چرا میخوای خودتو قانع کنی برادر
کی گفت کسی که نیم درصد ریسک میکنه حرفهای؟
پس کسی که ۱ درصد ریسک میکنه فوق حرفهای نه؟
این پشت بازو گرفتن های درصدی فقط جلف بازیه یک سری افراد سودجو هست
تریدر میتونه روزی ۰.۲۵ درصد ریسک کن و تیپی ۲ بگیره و با نیم درصد سود ببنده اما برای زدن ترید ۲ دوم چون ممکن بره تو ضرر دیگه اینکارو نکنه درصورتی که اگر این قانون نبود ممکن بود این ترس نباش و حتی اون معامله به سود بشینه و اینکه هر استراتژی درصد موفقیت داره
و اون روز این فرد این ترید دوم نمیکنه از ترس از دست رفتن روزش و بعد روز بعدی یک معامله میکنه و ضرر میشه و میتونه با ۰.۲۵ درصد ضرر روزشو ببنده چون حتی موقعیت خوبی هم طبق استراتژیش نبوده اما برای اینکه روز معاملاتی حساب بشه میگه یا ۰.۵ درصد سود یا ۰.۵ درصد ضرر بدون استراتژی میزنه به دل دریا و باعث ضرر میشه
لطفا با این الفاظ و توجیح ها نیایین کلا بحث روانشناسی زیر سوال ببرین این بازی با روان و در تمام دنیا به این موضوع روانی خیلی بیشتر از استراتژی میپردازن حتی براش کلاس های روان شناسی ترید میرن
بنظرم بهتره حداقل ۳ کتاب معروف مارک داگلاس بخونین که این بحث روان شناسی چقدر مهم و بهش میپردازن
2 لایک کرده
یه طوری داری صحبت میکنی انگار ما قوانین بقیه پراپ ها رو نخوندیم
مستقیم بگو از افراد خود فنفیکسم شما دارید با پول تریدر بازی میکنید
بحث این نیست که ریسک نیم درصد زیاده یا نه ، نیم درصد موقعی زیاد میشه که تو فقط بخوای روز های معاملاتی پر کنی چون اگه ضرر بشه سود تو از دست رفته و بار روانیش میمونه برای تریدر و میوفته توی سیکل ضرر که ربطی به آماتور یا حرفه ای بودن نداره ، (تریدر حرفه ای احتمالا بیشتر بتونه شرایط رو کنترل کنه که اونم از جایی به بعد از دستش در میره )
اصول پراپ هم همینه که تریدر با ریسک همیشگی معامله کنه به سود مورد نظرش که رسید دیگه معامله نکنه چون ممکنه همونم از دست بده و اگه نمیتونی با این واقعیت پراپ روبه رو بشی بهتره بری بروکر معامله کنی
توی هیچ کدوم از پراپ های معتبر ایران همچین قانون مسخره ای نیست
2 لایک کرده
حرفام خیلی عمیق ولی مختصره. شما یا نمیدونی با قوانین موجود پاس کردن چالش های پراپ با نیم درصد ریسک در هر معامله یعنی چی یا می خوای فقط حرف خودت رو به کرسی بنشونی.
این شخص الزاما باید مدیریت سرمایه قوی, روانشناسی قوی و تجربه ی ترید بی نهایت زیادی داشته باشه و این شخص براش مهم نیست دو روز بیشتر یا 10 روز بیشتر ترید کنه و مطمئن باش سودش رو بیشتر میکنه یا حداقل سودش رو حفظ میکنه شما لطفا اونها رو با خودت مقایسه نکن چون مبنای حرف هات مطمئنا نحوه ی ترید و استراتژی خودتون هست
ببین برادر اصلا بحث سر خوده قانون بله خیلی روش ها هست که میشه ادم خودشو توجیح یا قانع کن
اما شما فرض کن ۵ تا معامله کردی که در مجموع سود و ضرر به نیم درصد نرسیده میدونی چه بار روانی داره این کار ؟
اگه بهش برخورده بودی متوحه میشی که چقدر ادم خسته میشه تازه اگر این معامله ها اسکلپ باش اگر سویینگ باش که هیچی دیگه تو یک هفته ممکن حتی یک روز معاملاتی هم برات حساب نشه😂
اصلا قرار نیست منو قانع کنین یا من بقیه رو قانع کنم
کل این قانون سودجویی حالا هی برای این قانون تفسیر های مختلف و توجیح های مختلف بیارین
2 لایک کرده
به یک روز معاملاتی فکر کن بعد از ۳. یا ۴ پوزیشن که تو یک سشن خاص میگیری که بیشتر واقعا دیکه نزدیک اور ترید میشه
مجموع سود د ضررهات به نیم درصد نرسیده
فشار اون بار روانی در نظر گرفتی؟
لطفا صرفا به خوده قانون و چالش هایی که باهاش یک تریدر مواجه میشه فکر کنین
و اینکه بگیم اینجا ایران انتخابی نداریم هم اصلا درست نیست
تا شفاف ساز تا اگاهی و تا مطالبه گری صورت نگیره این شرکت ها سو استفاده میکنن و چه بسا اگر ببین با اینکه قانونی تو ایران متاسفانه درباره پاسخ گویی این شرکت ها نیست اما این جامعه تریدر محکم پاسخ میده و باعث کاهش و ریزش شده بیان خودشونو اصلاح کنن یا در اخر از بین برن چون راهی جز این دو نیست
وقتی درست اگاهی سازی بشه !!!
3 لایک کرده
ناراحتی صبر کن سگب بیاد یا برو اگر میتونی از ftmo چالش بگیر همین اهنگری اولین نفری بود که دوره رایگان گذاشت تو ایران و دوکونه دوره فروش هارو جمع کرد.این تاپیک اصلا محلی از اعراب نداره طرف شرکت زده قوانینشم خودش تعیین میکنه حالا شما هی پارو بزنید
شما هم ناراحتی لزومی نداره پیام بزاری من فقط عیناا خوده قانون نوشتم کاری نکردم
و اینکه مهم که اون دوره رایگانی که میگین پشتش چه قضیهای بوده من نمیگم ممکن چیز منفی باش ها فقط دارم میگم اون قصد پنهانی هم در نظر بگیرین
و اینکه صرفا بیان مطلبی که دو تیکه از هر سبک اسمش اموزش نیست
و اینکه کلا پکیج های داخلی همشون کپی از دورههای رایگان تو یوتوب
همشون هیچ دورهی داخلی نیست که کپی از دورهها نباش
2 لایک کرده
اخه تو هنوز پشت لبت سبز نشده اومدی یه تاپیک درست کردی که تریدرها باید حقشون رو بگیرن.کی تورو مسئول گرفتن حق بقیه کرده؟بقیه مگه خودشون زبون ندارن؟فاز امیر کبیری برداشتی؟اخه تو کی هستی که یه شرکت پراپ باید قوانینش رو بر اساس سلییقه تو تعریف کنه؟ قانونش همینه که هست چالش نگیر ازش صبح تا شبم بیا اینجا بگو من حقمو میخوام لیاقت شماها همون رابین سود و دارا هست.تو هنوز الفبای ترید رو نمیدونی گیر نیم درصد برایند هستی ادمایی مثل تو به جای اینکه ضعف های خودشون رو برطرف کنن مدام صداشون رو تو گلوشون میندازن و مطالبه گری میکنن اما نمیدونن صداشون تا سر چاهم نمیاد
1 لایک کرده
از دورشم کسی نتیجه کرفته؟
ایا صرفا یه دوره رایگان دادن نشان از درست بودن یه شخصه
خیلیا دارن تو همین فراجارت دوره هاشونو رایگان در اختیار مردم قرار میدن
شما با توجه به دوره ایشون به نتیجه خاصی رسیدی؟
انقدر دوره دوره میکنی
یا این دوره فقط پل نبلیغاتی برود برای بالا اوردن
بروکر و شرکت پراپشون؟
4 لایک کرده
نتیجه رو موجودی ولت میزنه.شما به نتیجه ای رسیدی با این مطالبه گری هات؟یا فقط خودتی و این یه دست کت شلوار؟
بیا برو سر کوچتون عزیزم😂
خیلی سوختی نه ؟
تازه مونده
حقیقت همیشه تلخ و اگاه سازی جلو کار خیلی هارو میگیره
حمله این مدل نوچه ها هم دیگه جواب نمیده
افراد میخونن و خودشون قضاوت میکنن
حقارت خودت نمیتونی با تحقیر دیگران جبران کنی بیشتر باعث افول خودت میشه پس رو خودت کار کن
4 لایک کرده
نمیتونی موضوع اصلی با این حرفا منحرف کنی .
هیچ ربطی به این پشت بازو گرفتن ها نداره و وارد این مدل بحث ها نمیشم اگر میتونی بر اساس فکت حرف بزنی بسم الله
قانون نوشته شده و بقیه هم دارن میخونن
1 لایک کرده
یعنی الان تو با ایجاد اگاهی در دیگران باعث شدی فعالیت فنفیکس بخابه؟باشه اصلا بحث با امسال تو فقط خود ادم رو کثیف میکنه و به شما اعتبار میده .هرچقدر دوست داری پارو بزن من دیگه جوابتو نمیدم
قرار نیست من باعث از بین رفتن شرکتی بشم حتی این روش مظلوم نمایی هم جواب نمیده
وقتی اگاه سازی بشه وقتی افراد متوجه سودجویی ها بشن
یک شرکت یا متوجه اشتباهش میشه و قوانینشو تغییر میده یا اگر کلا به قصد دیگهای وارد این بازار شده خود به خود کنار زده میشه
و دقیقا ممنونم از ایران بروکر بخاطر این کارش چون خیلی وقت بود که این جامعه تریدر بدون هیچ میز اطلاع رسانی بود و با اینکارش خود افراد میتونن بیان بخونن و قضاوت کنن و تصمیم بگیرن
اینجا هرکسی میتونه اطلاع رسانی کن
اگر افراد اگاه باشن خیلی از این شرکت ها میبندن میرم
متاسفانه بازار ترید ایران شده رویا فروشی و سر هر کوچهای یک شرکت پراپ سبز شده
و وقتی نمیتونن به سود دهی برسن میان با قوانین من در بیاری از طریق ضرر تریدر سود میکنن
حالا یکی این مطلب میخون خوشش میاد متوجه میشه یکی هم میخونه اما بنظر درست نیست و ازش صرف نظر میکنه من هیچکیو مجبور نکردم که با این شرکت کار بکند یا نکند.
هرجا هستی موفق باشی
2 لایک کرده
من که ادعایی نداشتم و ندارم
بله خودممو همین یک دست کت شلوار
تا حالا نون کسیم تو خون نزدم
سر کسیم شیره نمالیدم
به نون و پنیر سر سفره خودمونم راضی بودم
شما شاگردشی شما باید نشون بدی چه نتیجه ای گرفتی که اینطور سینه چاک کردی
ببین قوربونت بشم من خودم دو ماه تو دفتر ایشون به عنوان تحلیلگر و مدرس کار کردم
تو ایستاگرامشون اگه پاک نکرده باشن
اون پایینها هنوز ویدیویی از بنده هست
همون زمان شروع کارم