بازی با روان تریدر توسط پراپ فنفیکس

ماده ۴ - روز معاملاتی

۱.۴

به جهت اطمینان از فعالیت معاملاتی واقعی و مستمر، در تمام انواع حساب هر روز معاملاتی تنها در صورتی معتبر محسوب می‌شود که برآیند سود و ضررهای معاملات بسته‌شده در آن روز حداقل معادل ۰.۵٪ از بالانس پایه حساب باشد. به‌عنوان مثال، اگر بالانس حساب ۲۰,۰۰۰ دلار باشد، حداقل میزان تغییر مورد نیاز برای ثبت روز معاملاتی، ۰.۵٪ یعنی برابر با ۱۰۰ دلار است. در صورتی که معامله‌گر در یک روز مثلاً ۷۰ دلار سود و ۳۰ دلار زیان ثبت کند، برآیند آن ۴۰ دلار سود خواهد بود که به حد نصاب ۱۰۰ دلاری نرسیده و در نتیجه آن روز به‌عنوان روز معاملاتی محسوب نمی‌شود.

۲.۴

در کلیه مفاد قوانین مجموعه، هرجا از «روز معاملاتی» نام برده شود، مرجع آن منحصراً تعریف درج شده در همین ماده خواهد بود.

5 لایک کرده

از همون اولم پراپ خوبی نبود این فنفیکس ولی ادعاشون زیاده

اینارو که آدم میبینه قدر sgb رو می‌دونه

6 لایک کرده

واقعا از نبود قانون و حق دفاع از تریدر باعث چنین سودجویی هایی میشه!!
چنین شرکت هایی دنبال افرادی هستند که فقط ازشون پول بگیرن برای سود جویی خودشون .
بلد نیستن چجوری از طریق تاسیس شرکت پراپ سود کنند برای همین سنگ جلو پایه تریدر های تازه کار میندازن تا با بازی با روانشون که یکی از مهم ترین اصول رسیدن به سود هست بتونن هی چالش بفروشن تا دچار برشکستگی نشن.
حالا هی بیان تو شبکه های مجازی تیزر های هالیوودی درست کنن برای افرادی که تازه با این بازار اشنا شدن و جذبشون کنن
اصلا اصول شرکت پراپ در بقیه جاها این چنین نیست. واقعا افراد قدیمی‌تر یک رسالتی دارن برای اطلاع رسانی تا افراد تازه کار گول چنین شرکت هایی نخورن و دستشون رو بشه
اگر این ها متوجه اگاهی جامعه ی تریدری بشن که به سرعت رسوا میشن دیگه جرعت نمیکنن چنین کار هایی انجام بدن یا دوباره تکرارش کنن

7 لایک کرده

تنها پراپی ک هم سابقه و هم پشتوانه مالی خوبی داره و کم نمیاره به این زودیا sgb هستش البته اگ این اوضاع ادامه پیدا نکنه….

ایران کشش این همه پراپ رو نداره بنظرم با این قیمت دلار ….

دوتا باشن درست کار کنن کافیه

6 لایک کرده

فکت نه چندان مرغوب:

هرکس توی اینستا بیشتر صدا کنه کلاه برداری ای که بعدش میکنه گنده تره

12 لایک کرده

این دیگه چه قانون مسخره ای هست !؟ روزی که پوزیشن باز کنی میشه روز معاملاتی روزی هم که باز نکنی محسوب نمیشه . یک دوره ی چند قسمتی ضبط کرد و از هر مطلبی یخورده توضیح داد مردم فکر کردن کار درست هست در حالی که این قوانین فقط نشون میده هدفش سو استفاده هست .

8 لایک کرده

روز معاملاتی روزی که تو معامله کردی این چه مسخره بازی اخه

4 لایک کرده

یکی نیس بگه آقا پشتوانه مالی نداری و زورت نمیرسه سود پرداخت کنی درشو تخته کن

امثال فنفیکس و رابین سود و…

رابین سود باز یه قانون داره میانگین زمان معاملات

انگا دست تریدره زمان تارگت خوردن ک میانگین داشته باشه

11 لایک کرده

نبود مرجع قانونی برای رگوله کردن اینها باعث میشه هر کی هرچقدر زورش میرسه قانونش رو عوض کنه.

5 لایک کرده

میشه بگی اون سامانه پگاه و سود هایی که اطلاع میده رو چطوری ندیدی؟
بیا اینم لینکش، برو یه سر بزن برداشت هارو ببین بعد شروع کن داستان نوشتن عزیزم. حداقل این برداشت سودشو دیگه همه دیدن. شما سه روز پیش ملحق شدی، خوب نگشتی :rofl:
https://pegah.robinsood.com/signin

شما ک تکلیفت مشخصه هر جا حرف از رابین سود زده میشه حاضری :joy:

پیشنهاد میکنم ی سر به صفحه رابین سود همینجا بزنی همه نظرات منفی بعد امتیازش از sgb که اسمشو بویینگ نمی‌کشه بیشتره :joy: (اصلنم ظاهرسازی نیس…)

فقطم نظر من نیس کل پراپا ایران جمع شن انگشت کوچیکه sgb نمیشن

7 لایک کرده

خب حداکثر روز معاملاتی نداره، نگفته هم اکانتت فیل میشه! نمیفهمم مشکل اینی که فرمودین به کجا بر میخوره! کی گفته این قانون دیگه وجود نداره و ساختگیه؛ ATFunded / one top trader / Fortraders و … هم این قانونو دارن.

که جلوگیری کنن از روز معاملاتی که فقط با باز شدن پوزیشن میکنن که یه نوع حقه شده!

چند روز میشه معامله نداشت؟

محدودیت نداره‌‌‌‌‌‌‌

پس سختیش چیه که همه غر میزنن

وقتی نگفته مثلا هر هفته باید ترید کنی یا در سی روز حتما ترید داشته باشی

سخت نیس بنظرم .خودشم نیم درصد

منم بالاتر همینو گفتم!

این قانون صرفا برای جلوگیری از پوزیشن های الکیه که میگیرن تا روزهای معاملاتیشون جور بشه

2 لایک کرده

اقا من اصلا از فنفیکس خوشم نمیاد و حساب نخریدم و فعلا هم نخواهم خرید

ولی این تاپیکو دیدم گفتم کو چه کلاهبرداری کرده بیام بخونم

یه قانون سادس و اصلا هم عجیب یا سخت یا غیر منصفانه نیست

متوجه نمیشم کجاش به کلاهبرداری میخوره که گارد گرفتین و تاپیک ایجاد کردین

اون ۶تا پارامتر رابین سود منطقیه این غیر منطقیه؟

اتفاقا قوانین فنفیکس جزو راحت ترین هاست

5 لایک کرده

کجای این قانون اشتباهه خدایی؟
اتفاقا درستشم همینه
واسه اینه که کسی نیاد ترید الکی بکنه واسه رد کردن روز معاملاتی
کی میخواد غر و فر های الکیتون تموم شه خدا میدونه

1 لایک کرده

عرض ادب …

قبول دارم کمی قانونش مسخره ست…اما فقط مسخرست و خیلی ام چالش برانگیز نیست…شما ینی نیم درصد ام ریسک نمیکنی رو حسابت؟

اگر نیم رصد ریسک کنی و روزی یکی دوتا ام معامله بزنی فک کنم این قانونش قبول میشه..من دفاع نمیکنما خودم اصن روش حساب ندارم…ولی این فکتی نیست که بخواد ادمو منصرف کنه به نظرم..

1 لایک کرده

سلام دوست عزیز من نمیدونم چرا این حرف میزنین اما میزارم صرفا رو اینکه شاید متوجه ابن موضوع نشده باشین و سناریو‌های دیگه‌ جهت طرفداری در نظر نمیگیرم چون نمیخوام پیش داوری کنم

اما اگر این قانون ها که گفتین تو این پراپ ها هست لطفا به من نشون بدین و بعد هم امتیاز این‌هارو در سایت trust pilot هم نشون بدین که اگر این قانون هارو دارند بر چه اساس هست چون گفتن صرفا چندتا اسم با نبود اینترنت باعث میشه بقیه هم این حرف شمارو بدون بررسی قبول کنن.

یک نکته‌ای دیگه بحث روانشناسی است که هر کس بر اساس روان خودش انجام میده

عملا این پراپ امده بحث روان شناسی حتی تو مثال که زده خراب کرده

در حقیقت یک اقرار بی شرمانه است

میزان ریسک افراد در ترید به قدری پایین است که این کارهایی که ما تو ایران انجام میدیم براشون مسخرست چون اون ها سود بانکی و سود بازارشون خیلی متفاوت

و حتی اگر شما روزی ۰.۲۵ درصد هم ریسک کنی و تیپی ۲ بگیری

از خیلی از شغل ها پر درامد تر میشی

۲ اینکه هیچ وقت حسابت منسوخ نمیشه

دوباره تکرار میکنم* هیچ وقت حسابت منسوخ نمیشه*

حالا متوجه این قانون شدین؟

پس نیم درصد یک درصد و… همش کشک

و از طرفی وقتی شما به حد میزان سودی که مد نظرت هست رسیدی یهو با چنین سدی مواجه میشی و پس مجبوری برای اینکه بتونی به سودت برسی هی ترید کنی یا نیم درصد سود یا نیم درصد ضرر بعد اون سود ۲ یا ۳ درصدی که کردی قرار بود بعد از یک الی دو هفته‌ بکشی بیرون چه بلایی سرش میاد؟

اصلا حداقل میزارن روز خودش مشکل داره حالا میان میگن اگر تا نیم درصد سود نکنی حساب نمیشه این عملا بازی با ذهن یک فردیه که اول بهش رویا فروشی کردن بعد امدن دست تو جیبش کردن با مجبور کردنش به ترید اجباری

قانون که باید برای سود پایدار رعایت بشه

جلوگیری از ضرر های بزرگ

یعنی ضرر بزرگ نداشته باشی

ضررهای کوچیک با سودهای کوچیک پر میشه

و سودهای بزرگ برات میمونه که به درآمدزایی بیوفتی

این قانون کلی هرکی رعایت نکنه پولشو از دست داده

3 لایک کرده