سلام دوست عزیز من نمیدونم چرا این حرف میزنین اما میزارم صرفا رو اینکه شاید متوجه ابن موضوع نشده باشین و سناریوهای دیگه جهت طرفداری در نظر نمیگیرم چون نمیخوام پیش داوری کنم
اما اگر این قانون ها که گفتین تو این پراپ ها هست لطفا به من نشون بدین و بعد هم امتیاز اینهارو در سایت trust pilot هم نشون بدین که اگر این قانون هارو دارند بر چه اساس هست چون گفتن صرفا چندتا اسم با نبود اینترنت باعث میشه بقیه هم این حرف شمارو بدون بررسی قبول کنن.
یک نکتهای دیگه بحث روانشناسی است که هر کس بر اساس روان خودش انجام میده
عملا این پراپ امده بحث روان شناسی حتی تو مثال که زده خراب کرده
در حقیقت یک اقرار بی شرمانه است
میزان ریسک افراد در ترید به قدری پایین است که این کارهایی که ما تو ایران انجام میدیم براشون مسخرست چون اون ها سود بانکی و سود بازارشون خیلی متفاوت
و حتی اگر شما روزی ۰.۲۵ درصد هم ریسک کنی و تیپی ۲ بگیری
از خیلی از شغل ها پر درامد تر میشی
۲ اینکه هیچ وقت حسابت منسوخ نمیشه
دوباره تکرار میکنم* هیچ وقت حسابت منسوخ نمیشه*
حالا متوجه این قانون شدین؟
پس نیم درصد یک درصد و… همش کشک
و از طرفی وقتی شما به حد میزان سودی که مد نظرت هست رسیدی یهو با چنین سدی مواجه میشی و پس مجبوری برای اینکه بتونی به سودت برسی هی ترید کنی یا نیم درصد سود یا نیم درصد ضرر بعد اون سود ۲ یا ۳ درصدی که کردی قرار بود بعد از یک الی دو هفته بکشی بیرون چه بلایی سرش میاد؟
اصلا حداقل میزارن روز خودش مشکل داره حالا میان میگن اگر تا نیم درصد سود نکنی حساب نمیشه این عملا بازی با ذهن یک فردیه که اول بهش رویا فروشی کردن بعد امدن دست تو جیبش کردن با مجبور کردنش به ترید اجباری
قانون که باید برای سود پایدار رعایت بشه
جلوگیری از ضرر های بزرگ
یعنی ضرر بزرگ نداشته باشی
ضررهای کوچیک با سودهای کوچیک پر میشه
و سودهای بزرگ برات میمونه که به درآمدزایی بیوفتی
این قانون کلی هرکی رعایت نکنه پولشو از دست داده