بازی با روان تریدر توسط پراپ فنفیکس (قانون حداقل سود ۰.۵٪ )

بابا تورو خدا نگید این حرف ها رو چند ساله ترید میکنید شما ؟
من توی هفت سال بعد از روش های من در آوردی پورصمدی و آهنگری که یه سبک اساسی رو تبدیل کردن به بازیچه دست خودشون این مسخره ترین حرفی بود که شنیدم تا حالا .

شما انتظار دارید همینجور الابختکی بیاد بهت سرمایه بده .

تورو خدا اصلا این پراپ های مزخرف رو ول کنید که یکی پلتفرمش درست نیست یکی نمیدونم چه بلایی قرار سرمون بیاره .

کلا توی بازار هیچ کسی به هیچ کسی پول الکی نمیده خودت بخای به من سرمایه بدی ده تا قانون میزاری سه تا هم سه باربر پولت چک و سفته میگیری .

آره عزیز دلم برای قمار سود نجومی و یا ریسک بزرگ نیست

برای حساب معامله کردن و درآمد برای امرار معاش چهار درصد خانمان سوزه !

من قبلا وقتی مطالعه میکردم اصلا برام مفهمو نبود چرا اینهمه روز مقدار ریسک هر معامله داره بحث میشه اونم ین اساتید ایرانی معلوم حال اساتیدی مث مارک یا البروکس یا سمسون و اینا حالا بعئد از شنیدن این حرف از شما آقای کشاورز واقعا فهمیدم

من اکثریت نظرات شما رو وقتی دیده بودم واقعا فکر میکردم معقول جواب بدید نع اینجوری .

یه ده دقیقه تریدر نباشید خودتون رو بزارید جای شرکت پراپ نع این مسخره های توی ایران چه قوانینی میخواستین برای محافظت از پولتون بزارید .

(من گفتم ریسک نجومی نع سود نجومی )

شما احیانا حسابی چیزی دارید برای خودتون

جسارت نباشه به عنوان یه برادر خیلی کم تجربه تر و خیلی کم سواد تر دارم اینو میگم
لطف کن یه استیتمنت یک ساله سود ده برام بفرست ببینم این نظرات که داری میدی از چه تریدی داره بیروون میاد

ببین چرا نمیخواد متوجه بشید من نع باهاشون کار کردم نع میکنم چون بدم میاد از ساختار شرکتشون تا اینجا واضح بود کل فنفیکس آتیش بگیره کک ما هم ناراحت نمیشه .

بحثمون سر این قانون هستش که طبق عقل سلیم و بیانات شرکت برای جلو گیری از معاملات سوری و تثبیت و شناسایی معامله گران واقعا موفق هستش . شما الان فکر میکنید من آدم این پراپم قبلا هم فکر میکردین آدم یه جای دیگه هستم کمی معقول و بزرگسالانه بحث کنید .

درضمن شما اینهمه هیت رو چرا داری پخش میکنی تو کامیونیتی خب آغا دست شما درد نکنه اومدی اخطار دادی خب خدا خیرت بده بزار جماعت بخونن و تصمیم بگیرن چرا تریدر جماعت باید به هم دیگه بپره .

جز سرمایه گذار برتر هیچ پراپ ایرانی ارزش وقت گذاشتن نداره حتی یک ثانیه با این پراپ های داخلی وقت خودتون هدر ندید. به احترام سرمایه گذار برتر این همه صبر کردم بازم صبر میکنم درسته با صبر زمان از دست میره فرصت های معاملاتی از دست میره اما ته مانده پول توی جیبم به باد فنا نمیره با خرید حساب از این پراپا

3 لایک کرده

چرا بحث به حاشیه میبری شما من نه از کسی تعریف کردم نه تایید
اینجا قرا بحث در مورد قانونی ک نوشته شده بشود.
حداقل من هیچ پرسشی نه درباره سود اوری شما دارم نه بقیه
لطفا از به حاشیه رفتن تاپیک نوشته شده خودداری فرمایید
منم قاطی این بازی هاتون نکنین با تشکر

قانون ناقص و مشکل زا هیچ ربطی به این حرف های شما نداره

3 لایک کرده

اصلا این موضوع ربطی به استیتمنت من یا شما نداره
قانونی که مجبورت کنه حتما نیم درصد ریسک کنی چه با 100 دلار چه با 1 میلیون دلار باعث بار روانی میشه
مثال های خیلی متفاوتی هم دربارش زده شده تو همین صفحه لطفا مطالعه فرمایید
چون باعث منسوخی میشه
خیلی وقتا ادم در هفته تو سیکل ضرر میوفته وممکن حتی مجموع سود و ضرر 0.5 درصد هم نشه
این بارروانی داره عزیزم. برین لطفا منابع رسمی برای روانشناسی ترید تو همین یوتوب سرچ کنین نیاز به مطالعه دقیق هم نمیخواد .
برای جلوگیری از سودجویی لطفا به شرکت های معتبر جهانی نگاه کنن و قانون من‌دربیاری از خودشون نسازن

3 لایک کرده

از دیروز متاتریدرشون با پروکسی فایر که داده بودن قطع شده بالا نمیاد وب ترید فنفیکس هم که هر ده دیقه یه خطا میده و دیسکانکت میشه یه برسی نمیکنن درستش کن

1 لایک کرده

من بهشون پیام دادم ،گفتن با مودم خانگی وصله .وصل شدم ولی زیاد قطع و وصل میشه

با چند تا نت مختلف تست کردم همش مشکل داره

1 لایک کرده

عالی همینجا بمونیم ما بحثمون در مورد قانون هستش نع پراپ ها درسته نع من و نع شما هیچکدوم طرفدار هیچ پراپی نیستیم درسته ؟؟

میخوام بدونم شما به قانونی که الان داریم راجبش حرف میزنیم به چه چشمی نگاه میکنید ؟

نظر من راجب این قانون اینه :
این قانون برای این گذاشته شده تا جلوی افرادی که میخوان با یه معامله تارگت سود رو بزنن و بعد با چند روز معامله الکی چالش رو پاس کنن گرفته بشه .

نظر من مشکلی داره ؟

رفیف فکر کنم یکم اشتباه میکنی قیمت پراپ صد هزار دلاری کم ترینش ۵۰۰ دلاره این همه پول بدی برای ۵۰۰ دلار سود ترید نکنی بهتره

خب آقای عزیز وقتی ما نمیتونیم مدیریت ریسک کنیم و با ریسک مجموعا نیم درصد در یک حساب معامله کنیم چرا باید ون حساب رو تهیه کنیم .

بزارید با یه مثال از خودم براتون توضیح بدم :

من الان نه ساله با بازار مالی کار میکنم و هفت ساله به صورت تخصصی با فارکس مشغولم

با این حال چون میدونم مدیریت حساب یک میلیون دلاری یا حتی یک حساب شصت هزار دلاری برای من سخته (به این علت سخت هستش که یک درصد در یک حساب یک میلیون دلاری برابر ده هزار دلار هستش و من نمیتونم ضرر ده هزار دلاری رو مدیریت کنم هرچند یک درصد از اکانت منه ) هیچ موقع سمت این حساب نمیرم بجاش از حساب های کمتر استفاده میکنم چون ریسک عددی اون حساب برای من ملموس و قابل درک و کنترل هستش درسته .

اینکه یه موسسه یه قانون داره و من نمیتونم خودم رو با اون قانون وفق بدم دلیل بر اشتباه بودن اون قانون نمیشه .

کل حرف من به عنوان یه همکار در مارکت برای شما اینه .

بدترین قانون فنفیکس قانون ۴ درصد سود روزانه هست مخصوصا برای تریدرهایی مثل من که بیشتر سوینگ تریدر هستن من یه پراپ دارم چند روزه بجای ۵۰۰ دلار سود ۷۵۰ دلار سود گرفتم پاسش نمیکنن میگن روزی ۲۰۰ دلار سود بیشتر مورد قبول نیست رو پراپ ۵ کا

2 لایک کرده

اصلا قانون پراپ هیچی حالیت نیست
وقتی شرکتی مثل sgbهستش دیگه همچین مسخره بازیایی رو ادم نمیتونه تحمل کنه
جانم sgb

1 لایک کرده

راجب این قانون هم من خودم بخاطر یکی از همکاران که سوال داشتن راجبش رفتم تحقیق کردم و نتیجه حرف و بحثمون با پشتیبانی این شد

در صورت سود چهار درصدی حساب شما از دست نمیره بلکه برای اینکه اون روز به عنوان روز معاملاتی ثبت بشه باید یک بار دیگه یک سود چهار درصدی در یک روز دیگه بگیرید .

الان شما میگید چرا اینها این قانون رو دارن یکی دیگه هم میگه چرا گفتن مقدار ریسک یا سود باید بین نیم تا چهار درصد باشه .

دوستان من فقط هدفم اینه بتونم این تفکر رو جا بندازم که فرقی نداره با کدوم پراپ کار میکنید اولا نباید نسبت به هم گارد داشته باشیم دوما خودتون رو بجای اون پراپ قرار بدید و ببینید اگه شما میخواستین به کسی سرمایه بدین واقعا این قانون هارو میزاشتین یا نع .

خدارو شکر میکنم که همون دیشب بحث را ادامه ندادم و با اعصابم بازی نکردم! ولی کاش ایران بروکر گزینه ایگنور کردن را اضافه کنه ادم بتونه یوزرایی که نمیخاد حرفاشونو بخونه ایگنور کنه، متاسفانه اعتماد به نفس کاذب اضافیه بعضی افراد میره رو مخ ادم

1 لایک کرده

به متوجه هستم ولی شما ببین من سوینگ بیشتر کار میکنم چند روز شاید پوزیشنهام باز باشه ولی تو یه روز چند پوزیشن که روزهای مختلف گرفتم تی پی میخوره قبول نمیکنن میگن همش تو یک روز بسته شده

ببین برادر میخواستم باهات وارد بحث بشم و خیلی در کمال ادب با شما به بحث بپردازم

اما الان دیدم که حتی امدن اسم تاپیک تغییر دادن وهمین برای من بس است و حجت تمام شد این افراد جرعت روشن شدن حقیقت ندارن خبررسانی و خبرنگاری درست یعنی این که متاسفانه در کشورمون به دلیل نبود قانون برای حمایت از تریدر این افراد با پول وقدرتی که دارن میان سو استفاده میکنن
و من به نشانه اعتراض ترجیح میدم که دیگه این گفت گو ها ادامه دار نباشه

1 لایک کرده

البته منم قبول دارم که مشکلاتی نچندان کوچک در این زمینه هستش و به مرور زمان برطرف خواهد شد .

واقعیتش من خودم از یه پراپ دیگه استفاده میکنم تا حالا هم نشده راجب اون مطلبی منتشر کنم ولی به عنوان یه همکار میتونم بگم شاید درمیون گذاشتن مشکلتون با پشیتیبانی بتونه مشکلتون رو حل کنه .

آرزوی موفقیت روز افزون و زندگی پر از شادی براتون دارم

عذر میخوام

شاید من پیام شمارو درست نخوندم و متوجه نشدم

اگر پاسخ اشتباهی دادم

شرمنده شمام

1 لایک کرده