مواظب تغییر قوانین ناگهانی پراپ فنفیکس باشید

سلام دوستان.

این مطلب جهت کمک به پراپ تریدرهای عزیز هست که با این وضعیت وحشتناک ندانسته متوجه ضرر نشوند.

زمانی که فنفیکس بعد از قطعی اینترنت وصل شد ی قانون جدید اضافه کرد به عنوان تعریف روز معاملاتی.

الان باز اومدم قوانین رو مجدد چک کنم دیدم یک قانون دیگه به عنوان ریسک شناور منتها با یک تعریف مبهم ارائه کرده.

این رو درک میکنم که هر پراپ قوانین خودشو داره

ولی میبینی یک پراپ قانون ریسک شناور داره ولی از اون طرف قانون سقف سود نداره.

و یکی دیگه قانون ریسک شناور نداره ولی حداکثر سقف سود مشخص کرده.

ولی داخل فنفیکس

1 حداکثر 4 درصد سود

2 قانون روز معاملاتی که باید حتما در روز نیم درصد یا سود کرد یا ضرر که روز معاملاتی محاسبه بشه

3 قانون ریسک شناور که من متوجه منظورش هم نشدم

و اینکه من اگه همین الان صفحات قوانینش رو نخونده بودم الان حسابم از بین رفته بود چون قانون جدید ریسک شناور گذاشتن و نمی‌دونستم و جالبه که درست یک ماه بعد از اجرا کردن قانون روز معاملاتی اضافه شده این قانون.

حالا فرض کنید من چند ماه قبل با مطالعه قوانین و قبولشون یک حساب تهیه کردم. خب من با قوانینی که خواندم قبول کردم حساب بگیرم ولی هر ماه یک قانون جدید میاد و شامل من هم میشه. و تاکید کردند که هر ماه صفحه قوانین رو بخونید شاید ی قانون دیگه اضافه شده باشه.

تا به امروز و تا وقتی که قانون روز معاملاتی اضافه بشه قبولشون داشتم چون از نظرم غیر منطقی نبود قانون نیم درصد از نظر من. ولی دیگه دارم به این نتیجه میرسیم که تمام تلاش بر این هست که کسی سود نکنه.

امیدوارم تغییری ایجاد بشه. و در ضمن دوستان این نظر بنده هست و شما میتونید نظر دیگه ای داشته باشید.

7 لایک کرده

ببین، من هفته پیش دیدم که یه تخفیف ۵۰ درصدی گذاشتن. واقعیتِ قضیه اینه که وقتی یه شرکت پراپ (مثل همین فنفیکس) بعد از یه وقفه طولانی دوباره وصل می‌شه و ورودیِ پولش مثل قبل نیست، دقیقاً واردِ مرحله‌ای می‌شه که برای بقا باید «مدیریت ریسکِ شدید» انجام بده. اون تخفیف‌های ۵۰ درصدی هم صرفاً برای اینه که سریع‌تر نقدینگی جذب کنن تا هم هزینه‌های زیرساختی‌شون رو پوشش بدن و هم بتونن سودِ اون دسته‌ای از تریدرها رو که درخواست برداشت زدن، پرداخت کنن.

حالا توی همین فضا، اضافه شدنِ فیلترهای جدید مثل همین «قانونِ ریسک شناور» یا سخت‌تر کردنِ قوانینِ روز معاملاتی، لزوماً به این معنی نیست که شرکت فقط می‌خواد «اذیت کنه». این‌ها ابزارهایی هستن که شرکت استفاده می‌کنه تا نرخِ موفقیتِ تریدرها رو (که به معنای خروجِ پول از جیبِ شرکته) محدودتر و قابل‌کنترل‌تر کنه. اون‌ها دارن ریسک‌شون رو فیلتر می‌کنن تا تریدرها دیرتر به مرحله سود برسن.

اینکه گفته “هر ماه قوانین رو بخونید” خیلی نکته مهمی هستش. تو این بازار، قوانین دیگه «ثابت» نیستن، بلکه «زنده» و «متغیر» شدن. یعنی تریدر باید قبل از ترید، یه چکاپِ قوانین داشته باشه.

ما نباید دیگه پراپ رو فقط یک محیط معاملاتی ببینیم، بلکه باید به عنوان یک «بیزنس» بهش نگاه کنیم که الان تحتِ فشاره و داره با تغییر قوانین، ریسک‌های مالیِ خودش رو کنترل می‌کنه. ممنون که این‌قدر دقیق شرایط رو تحلیل کردی.

5 لایک کرده

ممنون از نظرتون . دقیقا صحبت های شما درسته در مورد نقدینگی پراپ.

بنظر شما این طرز کارشون مورد تایید هست؟

1 لایک کرده

خب یه موردی که هست توی این سیستم ها اصولا اینجوری نیست که برای تغییر قوانین رضایت کاربر گرفته بشه بنظرم حرفه ای ترین کار حداقل اینه که قبل تغییر حتما اطلاع رسانی بشه، درسته که ما به عنوان کاربر ملزم به رعایت قوانین هستیم ولی حداقل از قبل در جریان باشم که کنترل کنم حسابم از دستم نره چون توی همین تغییرا ناگهانی اگر حساب مردود بشه دیگه سخت میشه حساب رو پس گرفت حتی ریست شده

2 لایک کرده

توی شرایط فعلی که گزینه ها محدود هستند باید توی انتخاب محتاط تر بود نسبت به گذشته ولی در کل مرور دوره ای قوانین پراپ ها هم کار بدی نیست حداقل اینجوری شاید قبل از به مشکل خوردن متوجه تغییرات بشید ولی بازم میگم کار حرفه ای اینه که حداقل اطلاع رسانی بشه البته باید سیاست فنفیکس هم در این مورد شنیده بشه تا قضاوت یک طرفه نباشه

3 لایک کرده

جسارتا شما تجربه کار با با فنفیکس داشتید؟

1 لایک کرده

سابقا با یکی از دوستان نزدیکم که با هم فعالیت میکنیم بله دو تا حساب داشتیم که یک برداشت موفق ثبت شد و برداشت دوم متاسفانه مردود اعلام شد و اکانت ریست شد و در این حساب هم درادون کل مون متاسفانه خورد و بعد از اون دیگه فعالیتی نداشتیم

1 لایک کرده

دلیل مردودی چی بود؟

1 لایک کرده

به مورد ip در هنگام فعالیت اشاره کردند که در اکانت دوم در روز اول معاملاتی تغییر ip داشتیم که خب این موضوع بعد از 17 روز ترید و ثبت درخواست برداشت به ما اعلام شد که ما تمام مستنداتی که داشتیم رو ارائه کردیم که چنین چیزی اتفاق نیوفتاده و ما از دیوایس و ip ثابت مادام استفاده میکنیم چه در بخش چالش چه حساب ریل ( ما حتی حسابی که توی پراپ هایی که محدودیت ip ندارن هم این موضوع رو رعایت میکنیم که اگر وسط راه اضافه بشه به مشکلی نخوریم ) به هر حال بعد ارسال این موارد رو پیگیری مجدد قرار شد بررسی داشته باشند و بعد حدود سه روز متاسفانه حساب ریست شد و روی حساب جدید ادامه دادیم و همون طور که گفتم متاسفانه درادون کل حساب خورد

3 لایک کرده

شما متوجه تعریف ریسک شناوری که گذاشتند شدید؟

اگر متوجهش شدید و برای من با مثال توضیح بدید ممنون میشم.

و در مورد ip با دستگاه سومی وارد حساب معاملاتی تون شدید؟

1 لایک کرده

قانون IP چیه؟ شما که تجربه داشتین لطفا توضیح بدین درچه صورتی نقض قانون میشه؟ IP یعنی کلا دستگاه باید یکی باشه برای هر حساب؟ یا با لپ تاپ و گوشی میشه توی یک حساب ترید کرد؟

1 لایک کرده

متن قانون جدید شون رو نخوندم اگر ممکنه اینجا بزارید با هم بررسی کنیم

ما تمام حساب هایی که میگیریم رو فقط و فقط با یک دستگاه ورود میکنیم حتی توی پراپ هایی که این قانون رو ندارند تا اگر یه وقت وسط راه اضافه شد توی چاله نیوفتیم

1 لایک کرده

یعنی اینکه شما کلا با دو تا دستگاه میتونید وارد حساب معاملاتی تون بشید و ترید انجام بدید و نباید 3 تا شه.مثلاً یک گوشی و یک لب تاب

3 لایک کرده

ساده اش اینه که شما مثلا حساب x رو میگیرید و شما فقط و فقط مجاز هستید با دستگاه A و B وارد حساب تون بشید اگر با دستگاه سومی به اسم C وارد حساب تون بشید این قانون نقض شده و حساب تون مردود میشه

2 لایک کرده

●۲.۶. سقف مجازمیزان ریسک شناور مجاز برای تمام حساب‌ها به شرح زیر است: حساب‌های ۵۰ هزار دلار و بالاتر: ۲ ٪ و سایر حساب‌ها: ۳ ٪
●۳.۶. مبنای محاسبهریسک شناور بر اساس اختلاف بین »Equity مرجع« و »Equity فعلی« حساب محاسبه می‌شود. Equity مرجع، آخرین Equity ثبت‌شده در زمانی است که هیچ معامله بازی روی حساب وجود نداشته باشد. تا زمانی که حتی یک معامله باز روی حساب وجود داشته باشد، Equity مرجع تغییر نخواهد کرد. سود یا ضرر بسته‌شده تأثیری در ریست شدن ریسک شناور ندارد و تنها در صورتی که تمامی معاملات حساب بسته شوند، Equity مرجع مجدداً به‌روزرسانی خواهد شد. در صورت باز ماندن معاملات برای چند روز، ریسک شناور به‌صورت پیوسته و بر اساس همان Equity مرجع اولیه محاسبه می‌شود. بستن بخشی از حجم معاملات (Partial Close) باعث ریست شدن ریسک شناور یا تغییر Equity مرجع نخواهد شد. تمامی محاسبات ریسک شناور بر اساس Equity حساب انجام می‌شود و Balance ملاک محاسبه نخواهد بود.
●۴.۶. تخطی از سقف مجازدر صورت عبور ضرر شناور از حد مجاز تعیین‌شده: در مرتبه اول، حساب ریست خواهد شد. در صورت تکرار، حساب به‌صورت خودکار منسوخ خواهد

2 لایک کرده

ببین یکم قضیه رو انگار سختش کردند ( نه تنیکی بلکه تئوری ) اینجوری شما وسط معاملات باید حساب کتاب اینم بکنی یکم اذیت کننده است ولی نشدنی نیست

مثال باهم بریم جلو مثلا الان معامله باز نداریم و ایکویتی مرجع ( همون بالانس حساب وقتی معامله ای باز نیست ) روی عدد 10000 هستش و میاد اون 3% ریسک رو از این عدد حساب میکنه ( 9700 = 3% - 10000 ) حالا ما میایم و معامله باز میکنیم و با 200$ سود میبندیم

حالا ایکویتی مرجعه ( بازم همون بالانس بعد بسته شدن معامله ها ) میاد روی 10200$ ( کمیسیون و اینا دیگه نمیگم برای اینکه اعداد مون رند بشه ) حالا دوباره اون 3% از این عدد محاسبه میشه ( 9894 = 3% - 10200 ) حالا تو شروع میکنی به معامله ، مثال یه معامله داری توی 100$ سود و یه معامله دیگه هم باز میکنی حالا اینجا باید حواست باشه اگر اون معامله ای که 100$ توی سود بوده رو ببندی دیگه ایکویتی مرجعت نمیشه 10300 بلکه چون هنوز معامله باز داری روی همون 10200 داره محاسبه میشه ( این بخشش خیلی نکته مهمی هستش مخصوصا وقتی که میخوای بین معاملاتت یه معامله بلند مدت بگیری تا مادامی که اون معامله بازه ایکویتی مرجعت تغییر نمیکنه )

1 لایک کرده

خب هر جوری نگاهش میکنم اکوئیتی مرجع میشه همون بالانس دیگه؟ خودمم همین دید شما رو داشتم ولی باز تردید داشتم. ممنون از تحلیل اون.

2 لایک کرده

ارادت دارم میگم دیگه یکم از نظر تئوری پیچیده اش کردند البته باز شکاف هایی که ممکنه در طول فعالیت بهش بر بخوریم الان چیزی توی ذهنم نیومد

1 لایک کرده

پس اینطور شده که هر بار معامله ای را می بندیم، ریسک شناو با موجودی جدید محاسبه میشه، نه ابتدای روز.

2 لایک کرده

متشکرم. من که به شخصه اگه میدونستم قرارها این قوانین اضافه بشه ازشون حساب نمیگرفتم.

به طور خلاصه کاری کرده که مجبور شی استاپ تنگ بذاری یا حجم پایین رو انتخاب کنی و از اون طرف هم اگه رفت داخل سود هم نتونی اندازه تارگت تحلیلی که کردی سود بگیری و مجبور باشی روی 4 درصد ببندی معامله رو.

در صورتی که برای تریدر خیلی وقت ها اتفاق میوفته که موفق شده یک موج رو بگیره ولی مجبوره روی 3.9 درصد ببنده. چون اگه شد 4 درصد حالا دردسر اینو داره که باید حتما تکرارش کنه داخل یک روز دیگه تا اون 4 درصد قبلیه هم حساب شه.

خود ترید کردن هزار تا استرس داره دیگه حالا اینا هم اومدن نه با یک قانون بلکه با چندین قانون محدود کننده استرس رو چندین برابر کردند. که نرخ موفقیت به پایین ترین حد ممکن برسه.

2 لایک کرده