بازی با روان تریدر توسط پراپ فنفیکس

ببینید موضوع سر این است که شما با یک درصد خاصی که اصلا ۱۰۰ دلار میخوایین سود خودتون بکشین بیرون

خب؟

پول دادین چالش خریدین بعد یک چیزی هست به اسم حداقل روز معاملاتی که بازم خود این قانون مشکل داره چون سود شرکت پراپ باید در سود تریدر باش اونم از طریق روزهای معاملاتی حالا کاری ندارم

اما در خارج از ایران میزان ریسک هایی که صورت میگیره خیلی متفاوت است

اصلا قابل مقایسه نیست

حالا شما برای اینکه روزهای معاملاتی رو پر کنین باید هی نیم درصد یا سود یا ضرر کنی

بعد چه بلایی سر مقدار پولی که میخوایی بکشی بیرون میاد ؟؟؟ عملا نتنها جلوشو گرفتن و بلاک کردن که خوده این نگهداری پول براشون سود داره !!!

بلکه در ۹۹ درصد مواقع باعث افت سود شما میشن و حتی ممکن کل سود از دست بدین

شما یک پوزیشن بگیر ۰.۲۵ درصد با تیپی ۲ در روز ببین چقدر سود میشه

حالا طبق روان شناسی طرف امده تو یک روز ۵ تا پوزیشن گرفته یا ۴ تا پوزیشن گرفته و اون روز بازار طبق تحلیلش نبوده هی سود هی ضرر اخر میبنیه نه نیم درصد سود شده نه نیم درصد ضرر و الان ۷۰ تا هم تو ضرر

میگه بزار ۴۰ تا ۵۰ تا نه ۶۰ تا دیگه حداقل ضرر کنم عردا جبرانش میکنم اما حداقل یک روز معاملاتی حساب بشه که حالا ۷۰ تا توضررم اشکال نداره بعدش جبران میشه

این میشه بازی با روان تریدر

قانون که باید برای سود پایدار رعایت بشه

جلوگیری از ضرر های بزرگ

یعنی ضرر بزرگ نداشته باشی

ضررهای کوچیک با سودهای کوچیک پر میشه

و سودهای بزرگ برات میمونه که به درآمدزایی بیوفتی

این قانون کلی هرکی رعایت نکنه پولشو از دست داده

4 لایک کرده

انتقاد از این پراپ دلیل بر تایید بر اون یکی پراپ نیست

من هیج وقت تاییدش نکردم

بحث اگاهی رساندن به جامعه ترید است که متوجه بشن

و گول این رویا فروشی هارو نخورن و حول حلیم تو دیگ نیوفتن

من حتی درباره اون پراپ نمیخوام نظر بدم انقدر مسخرست چون باعث میشه هی اسمش برده بشه😅

جلوگیری از ضرر های بزرگ

2 لایک کرده

دوست عزیز میزارن ریسک هر فرد متفاوت این اجبار باعث بازی با روان و در بهترین حالت باعث از بین رفت سود میشه

شما فرض کن روز خوبی نداشتی و با مجموع ۳ یا ۴ پوزیشن به حد نساب نرسیدی بعد اون تریدر اماتور یا حتی افراد حرفه‌ای وسوسه میشن که بزار یک پوزیشن بگیرم حداقل ضرر بشه که یک روز معاملاتی حساب بشه و مجموع این ها یعنی از بین رفتن سود

و خیلی روزها همین سودهای کم باعث سود بزرگ میشن

این قانون یعنی با ۲۴ پوزیشن تورو منسوخ میکنن

جلوگیری از ضرر های بزرگ

2 لایک کرده

کی گفته؟

کی تعیین میکنه؟

سود پراپ باید در سود تریدر باش

ترید الکی یا دولکی فرقی نداره

شما بجای تلاش برای سفید شویی که حس میکنم میدونم چرا امدی این مدلی نظر میزاری

برو بهشون بگو که با این حرفا نمیشه جلوی حقیقت گرفت

تعریف درست از قوانین پراپ پیشنهاد میکنم بری از طریق تراست پایلوت بخونی تا متوحه بشی

این قانون عین بازی با روح روان تریدر میتونی بری توضیحاتی که بالاتر دادم بخونی متوجه بشی

قانون نیم درصد فنفیکس یعنی من نمیزارم تو سود کنی مگر اینکه اونجوری که من میخوام

طرف برای اینکه روز معاملاتیشو پر کن مجبور میشه تمام سودی که کرده پس بده نیم درصد شوهی نیست

کلا درادون ۱۲ درصد یعنی با ۲۴ پوزیشن ضرر تورو میخوان منسوخ کنن و هی به خلق‌ الله چالش بفروشن

اصلا این جوک، مسخرست تو دنیا سابقه نداره با ۲۴ پوزیشن

یا منسوخ بشی یا اگر حساب شخصی باش کال مارجین بشی

برا اینکه یک سری افراد امدن اگاهی سازی کردن و یاد دادن نحوه‌ی کار کردن با پراپ که منسوخ نشن بعد اینا دیدن سرشون داره بی کلاه میمونه امدن فیلتر گذاشتن که عمدی باعث منسوخی حساب بشن

2 لایک کرده

کسی مجبورت نکرده از فنفیکس چالش بگیری قوانینش اینه میخوای بگیر میخوای نگیر عجب ادمایی پیدا میشن شرکت باید با شما هماهنگ میکرد قوانینشو؟؟؟تمام پراپ فرم ها قوانین خاص خودشون رو دارن. سگب الان 3 ماه مرده نیست این خودش از همه مشکوک تره طرف اصلا براش مهم نیست چه سر تریدر هاش میاد و هیچ گونه تلاشی نمیکنه اهنگری اسمش رو تریلی نمیکشه اونوقت تو یه شاهی اومدی پشت سرش حرف میزنی؟؟؟آدرس بده بیام بالا سرت

1 لایک کرده

شما اگه تریدری

نیم درصد چیزی نیس

شما میخوای زیرآبی بری

شرکته قبول نمیکنه

منم هنوز سودده نشدم ، هنوزم اصلا پراپ نگرفتم

اما حداقل میدونم این قانون برا زمانیه که نخوای زیر آبی حجم ۰.۰۱ بزنی تا روز معاملاتی برات ثبت شه

این قانون تریدر رو وارد سیکل معیوب میکنه و تمرکز رو از مدیریت سرمایه دقیق و تحلیل و تصمیم درست میگیره و صرفا میبره به سمت اینکه فقط روز معاملاتی پر کنه و در نهایت فاکد آپ

البته افراد حرفه ای که پلن درست بچینن مستثنا هستن

2 لایک کرده

من گفتم خودم حساب ندارم تو فنفیکس…کاملا دارم بی طرف صحبتمو میگم و نظر شخصیمع…اینکه نیم درصدم ریسک نکنی دیگ عملا وقتتو هدر میدی …ریسک خیلی کم همیشه خوب نیست…اینکارو مثلا تو حساب شخصی میتونی انجام بدی و عالیه ، اما با ریسک کمتر از نیم ، بخوای اصولی رو پراپ کار کنی، اصن جدای از این قانون، گمونم مرحله اولش ۳ یا ۴ ماه زمان میبره….میصرفه؟ منطقی اگه فکر کنیم ریسک نیم تا ۱ میتونه خوب باشه…و اون چیزی که گفتی وسوسه برای باز کردن یه پوزیشن بیشتر ، نشون از اماتور بودن داره و تریدر خوب همچین کاری نمیکنه..

میزان ریسک فرق داره اما دیگه کمتر از نیم درصد؟:expressionless_face:

تفاوتش اینه شما قبلا مثلا ۵ روز معالاتی باید پر میکردی

توی دو روز حد سودت رو میگرفتی

سه روز مابقی با حجم کم ورود میکردی برای ایتکه روز معاملاتیت پر بشه

اینجا این کارو نمیونی انجام بدی

و باید با همون حجم ترید کنی

تصور کن روز سوم وارد ضرر میشی

میدونی چه بار روای ای داره

هی به خود میگی من تو دو روز پاس کرده بودم

نیاز به این معامله نبود

و اینطوری ممکنه کل متالتو از دست بدی

2 لایک کرده

اهنگری اهنگری اهنگری

عجب

اسمشو تریلی نمیکشه پس

واسه همین باید جیب جامعه تریدر رو خالی کنه

ماشالا به منطقت

شما احیانا از عوامل خودشون نیستی؟

2 لایک کرده

من خیلی از تریدرها رو دیدم که میاند با حداکثر ریسکی که پراپ فرم بهشون اجازه میده وارد پوزیشن میشن و با تعداد معاملات بسیار کم چالش ها رو پاس می کنند و به قول خودشون چندین اکانت می گیرند تا یکی دوتاش بالاخره با این روش پاس بشه که واقعا هم این اتفاق می افته.
از اون طرف میاند با سرتیفیکت های پاس کردن چالش هاشون برای دیگران پشت بازو می گیرند در حالی که این افراد تریدر نیستند بلکه قمار بازند و طرف حرف های شما این دسته افراد تریدرنما هست وگرنه کسی که با مدیریت سرمایه منطقی و ریسک های حساب شده بتونه چالش ها رو پاس کنه و حساب رییل رو هم به سود برسونه برای یکی دو روز ترید بیشتر سودش رو از دست نمیده.

1 لایک کرده

بله باید با من هماهنگ کنه موردی داره؟

نتنها با من باید هماهنگ بشه بلکه باید نسبت به کل جامعه تریدری که سوال دارن پاسخگو باش وگرنه با همین اگاه سازی ها حذفش میکنن

اینجا کامیونیتی ایران بروکر جای این عربده کشی ها نیست

من نظرمو میدم حقیقت میگم

میتونی نگاه نکنی میتونی اصلا نیایی تو ایران بروکر

میتونی اصلا جواب ندی

بیان حقیقت همیشه تلخ و باعث این مدل واکنش ها میشه پیش بینیشو میکردم

تو چرا داری اتیش میگیری؟

اگه حقیقت نیست پس لزومی نداره چیزی بگی بقیه میخونن و باور نمیکنن اگر حقیقت پس لطفا سکوت رعایت بفرما

1 لایک کرده

اتفاقا خوب با اینکارها مشخص میشه افراد میخونن و خودشون قضاوت میکنن برادر.

قشنگی ایران بروکر به همینه :sweat_smile:

وقتی حقیقت گفته بشه اتیش گرفتن ها شروع میشه

1 لایک کرده

این اصلا به زیرابی رفتن ربط نداره با فکت بیا توضیح بده

من مثال زدم و کلی هم توضیخ دادم

دیگه اگر متوجه نمیشی دوباره بخونش

نگفت حجم کم قبول نیست گفت درصد

نیم درصد تو هر میزانی از ۱۰۰۰ دلار تا ۱ میلیون دلار ریسکش هیچ فرقی نمیکنه با ۲۴ پوزیشن تو منسوخ میشی

ملاک تریدری اصلا به میزان درصد نیست به سود مستمرشه و به استراتژیشه

با این حرفا اصلا نمیشه شانتاژ کنی حداقل رو من جواب نمیده

تریدر باید ریسک سنگین کن تریدر باید یک شب بنز بخره و…. اینا همش حرف برو ببین ریسک هایی افراد تو بازار اصلی میکنن به چه صورت حداقل باعث اگاهی خودت میشه

1 لایک کرده

اتفاقا شما هم داری حرف منو میزنی عزیزم

منم دقیقا میگم ترید کردن به حجم بالا ریسک بالا نیست

اگر بحث حجم بود منطقی بود

اما وقتی بحث درصد میاد وسط متفاوت میشه

دقت کن بحث درصد نیم درصد تو ۱۰۰۰ دلار همون خطرناک که تو ۱۰۰ k خطرناک و همینطور با یک میلیون دلار

چون بحث درصد با ۲۴ پوزیشن ضرر. تریدر منسوخ میشه

متوحه حرف بنده میشین؟

اگر میگفت زیر فلان حجم اوکی اما بحث درصد از کل سرمایه اورد مگر چند درصد درادون روزانه یا درادون کلی وجود داره که نیم درصد هم دارن ترید اجباری میزارن؟

1 لایک کرده

شما فکر میکنی کسی که بتونه چالش ها رو با نیم درصد ریسک پاس کنه و از طرفی حساب رییل رو هم با همین سیستم به سود برسونه جایی برای مثلا 24 که نه حتی 5 تا ضرر پشت سر هم داخل استراتژیش هست؟

بله دقیقا کمتر از نیم درصد چون این کاملا شخصی اصلا تعیین کننده نیم یک موزیشن کم ریسک شما نمی درصد وارد میشی یک موزیشن پر ریسک شما ۰.۲۵ درصد وارد میشی

پس گعنی پوزیشن کم ریسک و پرریسک چیه

برای هرکی متفاوت تازه این قضیه

بعد شما مگر چند درصد درادون روزانه یا درادون کلی داریک کلا ۱۲ درصد درادون کلی دارین این یعنی مستقیم حولتون میدن به سمت منسوخ شدن

به بار روانی این موضوع یک ذره فکر کنین بعد بخدا نیاز نیست روزی ۳.۴ درصد شما سود کنین

بهره‌ی بانکی در دنیا ۲.۳ درصد حالا در ایران نهایت تا ۲۴ یا ۲۶ درصد در سال تقسیم بر ماه بکنین ببین چقدر میشه

شما روزی ۰.۲۵ درصد ریسک و رو تیپی یک ببند بعد ضربدر ۲۲ روز ماه که بازار باز است بکنین ببین چند درصد میشه بعد با سود مرکبی داره تساعدی میره بالا ببینین در سال چقدر میشه

اینا نمیان اصول روانوشناسی و اصول ترید یاد بدن دنبال جیب بقیه هستن فقط

کاری نداره اصلا ففط یک اکسل درست کنین ببینین چقدر میشه

اقا سیروس

نگاه مثلا من داخل سبکم هیچ مشکلی با این قانون ندارم اما متوجه شدم هر قانون من در اوردی و الکی میتونه سبک ها و تریدر های خاصی رو با مشکل مواجه کنه

، مثلا من اگر یک پراپ ریسک شناور نیم در صد ارائه بدع هیچ مشکلی باهاش ندارم

اما میدونم ریسک شناور نیم درصد برای عموم تریدر ها فاجعه است و این رو درک میکنم

مشکل پراپ های ایرانی اینه که هرکدوم یک خط فکری میخوان جلو برن و کامل و واضح بهش فکر نمیکنن

همین مشکلو من با رابین سود داشتم و متوجه شدم اون مجموعه اصلا سواد درست حسابی از مبنی ترید ندارن و کلا بیخیال شدم

مثلا این قانون نیم درصد رو هم درک میکنم دقیقا طبق مثال شما چه نوع تریدر هایی از نظر ذهنی به هم میریزن

مثلا شما 0.25 در صد ریسک کنی و همیشه ریسک به ریوارد یک به دو بزنی

اگر اولین ترید مثبت شد برای زدن ترید دوم مانع ذهنی وجود داره که اگر “ من دومی ر اشتباه بزنم روز معاملاتی من قبول واقع نمیشه” و نیازه که ترید سوم یا حتی چهارم بزنم که حس کنم امروز یکاری انجام دادم

من کاملا درک میکنم که چطور برای عده ای میتونه دست و پا گیر باشه

من شخصا مشکلی ندارم با این قانون اما پراپ ها بهتره در مورد قوانینشون کمی فکر کنن یا حتی انعطاف نشون بدن

بنظر میاد راه حل جادویی وجود نداره و پراپ ها بهتره نگاهشون به پراپ های برتر جهان باشه تا سو برداشت و تخلفی صورت نگیره

4 لایک کرده

گل گفتی برادر دقیقا مشکل خوب بیان کردی دمت گرم که متوجه شدین

2 لایک کرده