فراز چارت هم تعرفه ها رو گرون کرد ! 100% افزایش قیمت!

با کیا شدیم 90 میلیون
خدایی پیامشو بخونین قضاوت کنین
بچه های کامیونیتی میدونن طرفداری من از جنس کسیه که داره زندگی میکنه تو این مملکت و کاملا میانه روعه
این شرایط فورسی هم که میگی واسه زمانی نیست که ادامه دادن به ضررشه
شرکت یا باید خدمات جمع کنه
یا باید گرون کنه تا بمونه
کلا انگار تو هپروتی

3 لایک کرده

با امثال تو حرف زدن مثل اب تو هاون کوبیدنه
نمیفهمی

3 لایک کرده

آقا رهام شما که استاد مایی چرا ؟!

خودتون آدم دیده اید ،با کسی که با خودشم درگیره حتی نباید صحبت کنید ، چه برسه به بحث ،سکوت کنید و بزارید خودشون با خودشون کنار بیان چون می‌دونیم کی داره از منطق و سواد حرف میزنه و نداره و چه کسی واقعا داره و ازش استفاده می‌کنه .

بقول خودتون با ایشون حرف زدن آب در هاون کوبیدن ،اینجا هستیم برای همپوشانی اشتباهات خودمون و تریدمون نه بحث

ممنونم ازتون بابت اینکه خودتون رو خیلی کنترل کردید چون اگر من بودم نمی‌تونستم.

1 لایک کرده

بنظرم هر دو طرف هم درست میگن یجاهایی هم غلط اما ما هنوز یاد نگرفتیم با ادب، بدون تخریب همدیگه، و از رو احترام باهم صحبت کنیم
گرچه میدونم سخته…

2 لایک کرده

ترید در ایران۵۰۰ تومن چارت ۴۰۰ تومن کانف یگ ، دسترسی نداشتن به شرکت های پراپ و بروکر های تاپ جهانی ، دلار ۲۰۰ تومنی

دست فروشی کنیم والا بهتره

1 لایک کرده

دیوار هم اینجور بود اوایل همه چی رایگان ،وقتی ملت عادت کردن به آگهی گذاشتن همه چی پولی شد ،فراز هم api تریدینگ ویو رو با هزینه ناچیزی از سایتش خریده و اینجور میفروشه

2 لایک کرده

همه ی کشور و قفس کشیدن

و میگن اینجا هیشکی زندونی نی

1 لایک کرده

من هنوزم که هنوزه میگم

کوچیک شماهام

انقدر با تجربه توی همین کامیونیتی داریم من جلوشون شاگردی میکنم

2 لایک کرده

بنظرم تریدری ک نتونه ماهی ۲.۵ تا حداکثر ۳ دلار برای چارتش ک ابزار کارشه پول در بیاره و هزینه کنه باید ترید رو بزاره کنار ، بعضی از هم وطنا توقع خدمات مفت دارن درصورتی ک شرکتی ک میخواد پیشرفت کنه باید هزینه بگیره دمشونم گرم من راضی ام و حتما ازشون حمایت میکنم

3 لایک کرده

من متوجه نشدم تین چارت اف ایکس دقیقا چیه

فک کنم زیرمجموعه یه اکادمی بود

درسته؟

تریدینگ ویو برای من کار نمیکنه ! واس شما چجوری کار میکنه

اینا سوراخ و پیدا کردن …

واقعاً فکر کردین تو همین قیمت قراره بمونه !؟ نت وصل نشه روز به روز گرون تر میشه البته نه فقط این همه چیز

3 لایک کرده

پس چرا تریدینگ ویوو حداقل چارت پایش رایگانه ؟ خارجیا که راحت میتونن چند دلاری بدن در ماه اما بازم رایگان میده چون میترسه از رقابت عقب بیافته اما اینا عرضه ندارن همون پلنم رایگان بدن در صورتی که دارن با دزدی یک اشتراک پرو چارت تریدینگ ویوو رو به هزاران نفر میفروشن چون اینجا رقابت نیست اینا هم کاسب تحریمی بیش نیستن. در ضمن هیچکس سود ده بدنیا نیومده غیر از شما ظاهرا! چند سال یه نفر بخواد ماهی چند دلار هزینه کنه اونم توی این شرایط کم نیست. من خودم عمرا نمیگیرم از این شرکتای رانتی و کاسب تحریم. از دیروز تریدینگ ویوو هم قطع شد که احتمالا کار همین فراز و … هست که معلوم نیست به کی پول دادن تریدینگ ویوو دوباره بسته بشه

4 لایک کرده

داداش گلم استدلالت اشتباهه چرا چون انگار داری حسادت میکنی ب شرکت فراز، ب من و شما ربطی نداره ک راهشو یا ب قول شما سوراخ رو پیدا کردن پول در میارن، شما اگر منطق داشته باشی میبینی ک فراز داره خدماتی میده و در ازاش حداکثر ۳ تتر مبلغ گذاشته اونم با این نت ملی بعدشم مگه تریدینگ ویو قیمتش ثابته هر سال ک این ثابت باشه؟؟هزینه زندگی مگر ثابته ک این ثابت نگه داره؟؟ خدایی اگر انصاف داشته باشی میبنی ک نسبت ب خدماتی ک میده قیمتش فوقالعاده پایینه نسبت ب تریدینگ ویو و از بیسیک داره تا پریمیموم ک ب قیمت ریال حساب کنی سر ب فلک میکشه چرا کسی برای تریدینگ ویو غر نمیزنه؟؟ این چون ایرانیه زورتون بهش میرسه؟؟من ترجیحم اینه ب جای نت خریدن میلیونی ک سریع تموم میشه و پول رو دادن ب تریدینگ ویو ک خیلی گرونتره پولم جیب هم وطنام بره ک تو این شرایط خدمات میدن

1 لایک کرده

بله چارتش پایه اش رایگانه اما ۲ ۳تا بیشتر اندیکاتور نمیشه بندازی نمیشه حتی نمیشه ۲ تا پنجرش کنی و شما حتی اگر بخوای بخری ۳ یا ۴ تا لول داره ک قیمتاش نسبت ب خدماتی ک میده مثلا چند تا پنجره همزمان باز کنی خیلی گرون تر میشه ک ب قول شما نمیصرفه اما با ۳ دلار دادن ب فراز هیچ محدویتی نداره پنجره ها یا مووینگ هاش و هر خدماتی ک داشته باشه رو میده مثل تریدینگ ویو نیست یدونه یدونه طبق پولی ک دادی بهت خدمات اضافه کنه.

ضمنا شما چرا حسودی میکنی ب فراز؟؟ تونسته داره خدمات میده پولشو میگیره حالا ب شما فکر نکنم ربطی داشته باشه دیتای چارتو از کجا میاره سرت تو کار خودتون اگر بود الان بخاطر ۳ دلار فراز رو ک ب هر حال عوامل پشت صحنش همشون ایرانی هستن و هم وطنن ب جای تهمت زدن و حسادت و اینجور برچسب زدنا ازشون حمایت میکردی چون واقعا خدماتش خیلی اوکیه با این مبلغ، بعدشم من هنوزم ضرر میدم خیلی هم ضرر کردم ادعایی هم نکردم ک سود ده هستم این حرف شماست ک میچسبونی ب من

1 لایک کرده

چند روز بعد چندتا مجموعه دیگه سر و کلشون پیدا میشه اونوقت بادشون میخابه

1 لایک کرده

شکر میان کلام ( میدونم حرف بی‌ربطی هست) اگر همین هموطن قاتل پدرتون باشه باز هم میگی چون هموطنمی هر کار دلت خواست بکن !!

1 لایک کرده

قطعا همین طور هست

1 لایک کرده

جواب سوالتون ن هست .حرفتون درسته من نگفتم هر کی هموطن بود باید کمک کرد چون ما هم وطن دزد و قاتل و خائن هم داریم ن اما آیا فراز قتلی انجام داده؟؟ یا ضرری ب شما رسونده؟

واسه 500 هزار تومن تاپیک ایجاد کردید ؟

حالا که ایجاد کردید میخوام اینو بپرسم فراز چطور باید هزینه سرپا موندش رو تامین بکنه ؟ فشار واسه همه ست و مشکل از جای دیگه ای داره به همه چی سرایت میکنه چرا افتادید دنبال بی گناه ؟

نمیگم پولدار یا بی دغدغه ام اما مشکلات بسیار مهم تر و عجیبی داریم که واقعن این پیش اونا جکه !!!

3 لایک کرده