سلام.ممنونم.این سایت روخیل سعی کردم که درش ثبت نام کنم ولی متأسفانه باواردکردن شماره تلفن کدتأییدنمیده.
الان سایت اوکی شده ثبت نام کن کد میاد
یه طوری مینویسید انگار قلب اروپا زندگی میکنیم.کلا همه چیز ما تو این مملکت به مو بنده اطمینانی بهش نیس.ماشین میخری جا مکانش مشخص بهت نمیدن نهماشین نهپول…
شما تو بروکر های معتبر هم بری پول بریزی پولت ندن دستت به حای بند نیس چون در ایرانی!
توی این سایتهای طلا هم با حداقل سرمایه ورود کن.با یکواحد نهایت دوواحد معامله کن.اگر رفت دلت نسوزه.
این تجربه چندسال من تو این بازار ابشده طلا بود.
خود دانی دوست عزیز…..
درک کن کجا زندگی میکنیم!
به هر حال اینا زودتر از بقیه پولتو میخورن خوددانی. و اصلا هم مقایسه نکن با بروکرها. بدترین بروکر اگه همین آلپاری هم باشه حداقل 10 ساله داخل ایران کار میکنه و هنوز پول کسی رو هم نخورده. فراز گلد و هیوا گلد فقط دو ماهه اومدن درشون تخته شد.
فراز گلد که من هر برداشتی داشتم زد… اخرشم بسته شد پول مردم داد…..
درود بر تو ولی بهتره حداقل سراغ قدیمی ها بریم که اعتبار بیشتری دارن
درود بر شما
ینم درنظر بگیر که برای فعالیت تو بروکر حداقل باید هزاردلار بزاری یه سود معقول ببری
ولی تو ابشده واریزی میتونی با ده هم انجام بدی و اینکه پلتفرم زیادی نداریم یا باید تلگرام معامله کنی یا اتاق سایت…..
تنوع اپشن زیادی نداریم
اولین و بهترین پلتفرمی که باهاش کار کردم فراز بود.الان هیوا کار میکنم روی انس که خوبه و الان هم درگاه واریز بسته شده.سارین رو بررسی کردم وجه تضمین ۵۵۰۰ میخواد که شما با ۱۱ میلیون تومن میتونی ۲ واحد باز کنی که با کوچکترین ضرر مجبوری باز واریز کنی .در صورتی که وجه تضمین فراز ۲۳۰۰ و انس هیوا ۵۰۰ هزار تومنه که یعنی تعداد واحد بیشتری میتونی باز کنی و اگر ضرر هم بشه هنوز جا برای مدیریت داره.این مهمترین نکته برای شخص منه
هیوا گلد هم که امروز نمیشد وارد شد
افرین نکته خوبی گفتی
فقط الفاگلد تو این شرایط با ۲.۳۰۰ فعال بود اونم دیروز و امروز همش نوشته بروزرسانی زیرساخت!
معلوم نیس چه بلایی داره سرمون میاد
واقعا منم از فراز بعد از قطع شدن سایت های اصلی بروکر های جهانی خوب کار کردم وپول خوبی رو زدم به قول شما هر کس با احتیاط معامله کنه درسته کارش ضرر هم نمیده
الان فقط پولم تو هیوا گلد گیره دسترسی ندارم بهش
بتونم یه شماره تلفن گیر بیارم بازم خوبه
الان همه بستن! سارین مونده و ریت گلد
داستان چیه واقعا؟!
هیچی والا اواره شدیم، سارین که یه مدل عجیبیه ادم اصلا نمیفهمه چی به چیه ورودی بالایی هم داره خدایی البته حد ضرر 190 حط هم داره که اونش خوبه ولی خوب شاید هر کسی نتونه انقدر مارجین بزاره، ریت گلد رو اصلا نمیدونم چی هست
من همین امشب تموم سرمایه از پلیت فرم طلا خارج میکنم حوصله ندارم برم تو صف برای خارج کردن دارایی.هیچ کدوم مجوز ندارن .نوبت سارین گلد هم بزودی میشه
انقد سخت نگیر:joy:![]()
ریت گلد همون کیوان گلد هست سابقه دار
تازه تاسیس نیست.خیلی کاربر قدیمی داره.
جدا از شوخی الان کلا دوتا سایت موندن بتونیم معامله کنیم وگرنه باید تعطیل کنیم
کارودرامد تعطیل میشه
…ا ۱۱ میلیون تومن میتونی ۲ واحد باز کنی که با کوچکترین ضرر مجبوری باز واریز کنی .در صورتی که وجه تضمین فراز ۲۳۰۰ و انس هیوا ۵۰۰ هزار تومنه که یعنی تعداد واحد بیشتری میتونی باز کنی و اگر ضرر هم بشه هنوز جا برای مدیریت داره.این مهمترین نکته برای شخص منهچرا تو بازار مظنه که سود خوبی میده ضرر درشتی هم میزنه باید با ۲ واحد کار کنی من ۶ تومن میذارم با حد ضرر ۲۵ تا ۳۰ خط حد بخوره ۵۰۰ هزار شارژ میکنم معامله بعدی، بعد ۵ سال ضرر دادن و طمع کردن ملکه ذهنم شده خدا هم بیاد پایین بگه مخالف روند بزن و حد ضرر دستکاری کن انجام نمیدم موافق روند بزن طمع هم نکن حدت خورد فدای سرت موافق روند بزنی برات چند برابر معاملات بعدی جبران میشه حیف که دیر رسیدم به این حرف ، کله شق بازی در آوردم الان میفهمم بقیه ام تا تجربه نکنن پاچه نشن قبول نمیکنن ![]()
همون هیوا و فراز تلگرام بار بود برات فیلمها و عکسها رو می فرستادم که موقع معامله سریع فبلم میگرفتم تخلفها رو براشون میفرستادم چجوری کلک میزنن فراز که اصلا قبول نمیکرد ولی خداییش هیوا مبلغ چند بار برگردوند تو انس هم درسته ۵۰۰ هزار میذاری اما ۴دلار سریع حد ضررت میخوره الکی میگن حد ضرر ۵ دلار
دود از کنده بلند میشه بیا سارین آهسته و پیوسته میشه سود معقول گرفت سایت دموی عالی داره یمدت تمرین کن
افربنواقعا درست گفتی