فارس گلد: پنل اضطراری دسترسی
از لینک زیر وارد شوید
دوست عزیز بیا این گزارش عیار ایران بروکر رو بخون ببین به جواب سوالات میرسی یا نه
من حدودا یه سالی میشد که از میلی خرید و فروش میکردم زمان جنگ 12 روزه خیلی اذیتم کردن و کلا برنامه رو بسته بودن همون از طریق سرچ گوگل زریال گلد دیدم .
تا الان اصلا باهاش مشکلی نداشتم کارمزدش نیم درصد فقط تو خریده و برای فروشش اصلا کارمزد نمیگیره.
تسویه انی هم داره و به صورت انی به حساب بانکیت واریز میشه
ولی قبلش خودتون یه بار وارد بشید و چک کنید .
با سلام و وقت بخیر
همون طور که میدونید پلتفرم های مظنه طلا چند ماهیه که بسته یا درگاه هاشون بسته شدن و ساز و کار درستی برای واریز وجه و معاملات و برداشت وجه ارائه نمیدن …اگ دوستان اطلاعاتی در مورد پلتفرم معتبری که دارن توش ترید میزنن دارن ممنون میشم ارائه بدن …و اینکه به شخصه شنیدم فرازگلد در حال گذروندن مراحل قانونی برای گرفتن اینماد درگاه پرداخت و باز شدن دوباره سایت هست …این صحت داره ؟
اگر هدفت فقط انس هستش از بروکرها استفاده کن و سمت اتاق های معاملاتی نرو
ترید طلا خودش کلی مهارت میخواد حالا فکر کن طلا رو داری معامله میزنی و قیمت دلار هم داخلش دخیل باشه
اگر همون انس رو متوجه بشی نونت تو روغنه
برو داخل ایران بروکر خودت نقدوبررسیاشونو بخون
داخل بروکر انجام بده و به هیچ وجه سراغ این اتاقای معاملاتی نرو
برای ترید مظنه روی این قیمت دریاگلد فعال هست و هیوااکس که کمی بیشتر
مظنه فقط و فقط هیوا اکســــــ
همون هیوا گلده که شده هیوا اکسـ!
سلام جناب اکبری عزیز
وبسایت هیوا اکسـ درحال حاضر بدون قطعی در دسترس هست
اختلالات بانکی نیز برطرف شده و واریز و برداشت ها طبق روال قبلی درحال انجام است
1_#سارین_گلد
2_#هیوا_ایکس
3_#ریت_گلد
4_#مظنه_اف_ایکس /
5_#دریا_گلد /
شما از کدامیک از این پلتفرمها استفاده میکنید یا قبلا استفاده میکردید.
![]()
علت انتخاب پلتفرم مربوطه و یا ترک آن و قطع انجام معامله در آن را با دیگران به اشتراک بگزارید ![]()
آیا پلتفرم ایرانی فعال بغیر از تعدادی که در بالا آمده میشناسید و تجربه کار با آن را دارید.
![]()
سارین میگن آشغاله
ریت کار کردم آشغاله
هیوا اکس آشغال به تمام معنا
دریا گلد کار نکردم
ما همه به بن بست خوردیم کسی پلتفرم خوبی شناسه معرفی کنه
سلام من به سارین گلد ۷میلیون واریز کردم خورد رفت ومعلوم نیست سر پولم چی اومده ،همشون کلاهبردارین
من از بلو بانک میخرم ![]()
لطفاً لینک پلتفرمهای معاملاتی طلای آنلاین رو برام بفرستید.ممنون
من توی دریاگلد معامله میکنم واریز و برداشت مشکلی نداره چارتشم خوبه
منم به سارین گلد نتونستم واریز کنم، هیچ شماره تماسی نداره که با پشتیبانی صحبت کنم ،حتی گفتگوی آنلاین هم پاسخگو نیستن. اصلا معلوم نیست کسی پشت این پلتفرم هست یا نه؟!!
فعلا درگاه ها مشکل دارن . بین پلتفرم های فعال هیوااکس و دریاگلد بهتر هست… من هر دو کار کردم ولی دریاگلد بنظرم کاربریش و نقاط ورود و خروجش بهتر بود… واریز و برداشت بدون مشکل بود
آقای کرمی عزیز درود
تجربه من میگه هیچ پلتفرم داخلی حتی به قوانین خودساخته پایبندنیست چه برسه به قوانین وعرف همگانی درسارین گلد برای پورتفو ی شماحدضرر اجباری معادل80 درصد درج میشه این حد درصورت بیشتربودن ضررمعامله شما میتونه تا تمامی وجه پورتفو افزایش پیداکنه(طبق قوانین وروال بروکری) هیچ بروکری اجازه منفی شدن حساب کاربر رانمیده یا با قوانین جلوگیری میکنه یا با پوزیشن سودده جبران میکنه
درهرحالت نهایت ضررکاربر وجه داخل پورتفو هست وبروکر به موجودی کیف پول کاربر دست نمیزنه سارین گلد به این قانون (قانون پوری) اشاره میکنه اما مطابق منفعت عمل میکنه، یعنی 100%پورتفو برداشت میشه پورتفوتون منفی میشه (مغایرباقوانین) تامیزان منفی ازکیف پولتون تاصفرشدن برداشت میشه
پیام میده منفیتون شارژمیشه(برمیگرده) درلیست کیف پول هم درج میشه اما هنوزاضافه نشده به موجودیتون، شما باخیال راحت برای تکمیل موجودی وادامه معاملات واریزی انجام میدید وجلو چشمتون واریزی ازکیف پولتون کسر، وصفر میشید
بعدازکلی تیکت بارها یک اعلان مبهم وکلیشه ای میفرسته ومدعی میشه طبق روال بروکرهای بزرگ امکان شارژمنفی ازکاربر وجودندارد
که معنی واقعیش اینه که فقط وجه داخل پورتفو درخطره ومنفی نمیشه اما سارین میگه نخیر امکان برگشت منفی وجودندارد اما اون(( از)) داخل جمله نکته ماجراست که نادیده گرفته میشه
شاید اشتباه کنم شاید پیام به من که منفی من شارژمیشه راست باشه، شاید واریزی آخربه کیف پولم وارد بشه(چون درلیست کیف سبزوموجوده)
اما رقم شارژشد نصف موجودی کیف پولیه که صفرشد، وموجودی همچنان صفراست_درصورت عمل به حرفشون اطلاع میدم