من انس رو روی آلفا گلد ترید زدم ولی مظنه رو نه ، باید کامل بررسیشون کنی تا سرت کلاه نره ، این ویدیو رو ببین آپارات - سرویس اشتراک ویدیو
فراز گلد فعلا تعطیل شده برای همین پول های کاربرها رو گفت برداشت بزنن…
فعلا هیوا و سارین خوبه فعالیت کن
هیوا گلدم که درگاه واریزش مشکل داره فعلا
منم امروزچندبارامتحان کردم کدنمیده.
هیچ کدام *** به هیچ وجه در این شرایط سخت سمت اینا نرید پولتون رو از دست میدین من ترید بازکردم ۱دقیقه بعد خودکار بسته شدفکر کردم توی تایپ حد ضرر اشتباه کردم مجدد ورود داد اینبار با دقت بیشتر حد ضرر تایپ کردم مجدد این اتفاق افتاد به هیچ عنوان حد ضرر تاچ نشد هردو معامله منو باضرر انداخت بیرون در حالیکه هردو TP۲ را دادروز قبل از این اتفاق سودم وبرداشت کردم و واریز بعد از چند ساعت انجام شد اما روز بعد.این اتفاق افتاد و سود و با یه مقدار ضرر کوچیک پس گرفت بلافاصله پولموخارج کردم. بعد از یک و نیم روز کلنجار رفتن با پشتیبانی جوابشون این بود که حد ضرر شما تاچ شده… دروغ محض…اصلا قیمت هیچوقت به حد ضرر من نرسیده بود…..در تاریخچه معاملات هم حد ضرر با زیرکی تمام ثبت نمیشه…این اتفاق برای فراز گلد بود هیوا گلد و الفا گلدم همینن به هیچ وجه سمتشون نرید….امروزم متوجه شدم بعد از اینکه پول پس گرفتم سایتشون کلا از دسترس خارج شده….
فعلا همه سایتها مشکل واریز پیدا کردن! سارین گلد هم واریزش قطع هست امکان کارت به کارت فعال کرده!
عرض ادب دوستان
من با فراز کار کردم خوب بود تا بسته شد هر شب برداشت میزدم اوکی بود
اومدم هیوا یک هفته ترید زدم یکم کندل های بد بود و چارت داغون ولی پولم رو زدن ، اما واریز به مشکل خورده
الان آلفا گلد بازه بریم اونجا ؟؟
واریز اوکی هست؟ برداشت ؟
برو داخل بروکرهای خارجی که به ایران خدمات میدن معامله کن اونا حداقل چندین ساله خودشونو ثابت کردن
والا من الفا نرفتم ببینم چه خبره واقعا حوصله ایk مسخره بازی هایی احراز هویت اینا رو دیگه ندارم، فراز خیلی خوب بود با تمام باگ هاش و زرنگیاش میشد روزانه پول دراورد ازش ولی هیوا اوضاع بدتری داره دم به دقیقه باید رفرش کنی، دیر ورود میزنه و غیره با تمام این داستان ها تو هفته گذشته تونستم درامد داشته باشم ازش که اونم درگاه واریزش فعلا مشکل داره، امیدوارم فراز برگرده و مجبور نشیم بریم الفا گلد و…
چون کلاه برداره باهاش کار نکن
با هیوا کار کردم کلا اوردر رو روی قیمت من باز نمیکرد با اختلاف 30 خط باز میکرد که پشتیبانی هم گفت مشکل از ما نیست و همینی که هست
ثبت نامش رو بسته
من با اوردر کلا کار نمیکنم، خط روند، کندل تاییده، ورود سریع و…
من هیوا و فارس رو پیشنهاد میدم
الان البته دیگه از هیوا استفاده میکنم
ببینید هیچکس نمیتونه ادعا کنه بهترین موجوده جهانه
ولی هیوا خوبیش اینه که کار راه بندازه و خیلی لنگ نمیمونین پشتیبانی خوبیم داره
در حال حاضر
فقط واریز ریالی نداره تتری هست بجاش که اونم مشکل درگاهه از سمت خودشون نیست
اون که بدتره هر قیمتی که خودش بخواد باز میکنه. برای شما این طوری نبوده ؟
سلام میشه معرفی کنی و بیشتر توضیح بدید
نه نهایت 3 خط، البته فراز بهتر بود، باید اینم در نظر بگیری شرایط بازار هیجانی هست یا نه وقتی کندل ها شارپی بالا پایین میرن طبیعی هستش که نقطه ورود جا به جا بشه
سلام.درهیواگلدمیشه نقره وأنس جهانی روبامبلغ خیلی پایین معامله کرد.آیابروکرهای داخلی دیگه ای هم هستن که به همین صورت باشه؟یافقط هیواگلداین طورهست؟اطلاعی دارید؟
وارد لینک زیر شو و خودت چیزای مدنظرتو فیلتر کن تا بهترین بروکرها برات به نمایش دربیان:
توی الفاگلد هم میتونی هم مظنه هم انس ریالی رو معامله کنی.سایت بدی نیس من داخلش معامله زدم