سلام و احترام،
در کانال بله رابین سود، پیامی مرتبط با نحوه پاس کردن چالش فول فاند رابین سود مشاهده کردم که گفتم شاید بد نباشه مطالعه کنید و ازش استفاده کنید.
در تاپیک های دیگه نحوه پاس کردن چالش های مختلف رو بررسی میکنم که بعد از این پیام، لینکشو میفرستم خدمتتون.
در فول فاند جایی برای «امتحان کردن شانس» وجود ندارد. اگر از ۲٪ضرر روزانه یا ۸٪ضرر کلی عبور کنید، همهچیز تمام است! این یعنی باید پوزیشنسایزینگ را دقیق حساب کنید و هیچوقت بیشتر از ۱ الی ۲٪ریسک در معامله نگذارید.
2. استراتژی محکم، نه معاملهی هیجانی
قانون «۲لات در روز» دقیقاً برای این است که تریدرها به جای اسپم کردن معاملات، کیفیت استراتژی خود را نشان دهند. اینجا باید سیستم معاملاتی مکتوب داشته باشی: اندیکاتورهای مورد استفاده، تایمفریم اصلی، شرایط ورود و خروج.
3. انضباط آهنین
بزرگترین دشمن تو (به عنوان تریدر رابینسود در چالش فول فاند) در فول فاند، بازار نیست؛ بلکه خودت هستی. انتقام از بازار، عجله برای رسیدن به تارگت، یا معامله در تایم خبر. فقط کسی عبور میکند که منضبط باشد.
• قواعد را خط به خط بخوان: بخش تعرفهی سایت نقشهی راه توست. کسی که بیدقت بخواند، از همان ابتدا حذف است.
• ژورنال معاملاتی داشته باش: حتی اگر پنل تحلیلی کامل نباشد، تو باید تکتک معاملاتت را ثبت و تحلیل کنی.
• از خدمات رایگان استفاده کن: منتور و تراپیست رابینسود رایگان هستند؛ چرا خودت را از این مزیت محروم کنی؟
• با زمان بازی نکن: اگر تارگت ۳۵٪ زودتر حاصل شد، صبر کن تا ۴۰ روز معاملاتی تکمیل شود. عجله مساوی است با شکست.
• به پشتیبانی اطلاع بده: بعد از پاس شدن، خودت باید درخواست بررسی بدهی؛ منتظر بررسی خودکار نباش!
چالش فول فاند رایگان رابینسود یک فیلتر واقعی است؛ جایی که تنها تریدرهای حرفهای و منضبط میتوانند عبور کنند. اگر دنبال راه آسان هستی، اینجا جای تو نیست. اما اگر با استراتژی محکم، **مدیریت سرمایه**ی بینقص و انضباط آهنین جلو بیایی، نهتنها از این چالش رد میشوی، بلکه وارد دنیایی میشوی که در آن پاداش دلاری، حساب ریل واقعی و سودهای کلان منتظر توست. رابین-سود
سلام و درود فراوان
از وقتی که ویدیو مصاحبه با اولین بانوی پاس کننده فول فاند رو دیدم، هم خیلی خوشحال شدم که چالش فوق فاند رابین-سود واقعی هستش! و هم خیلی تعجب کردم که حرف و عمل در جایزه پرداختی خیلی تفاوت داشت! وقتی که شما توی تبلیغات و سایت ت میگی جایزه هزار دلار هستش ولی جایزه ای که پرداخت می کنی حدود 500 الی 600 دلار هستش! خب چرا؟ بنظرم از ابتدا اعلام می کردید جایزه ش 600 دلار هستش. تریدری که از چالش فوق فاند با اون نظم آهنین سربلند بیرون بیاد خب برای شما و شرکت تون یک سرمایه بی بدیل و بالقوه هست. خب چرا باید با رفتار دوگانه وجهه اجتماعی در کامیونیتی تریدری و شخصیت سیستم و شرکت رو تخریب کنید!؟ خب آدم دلش می سوزه. پنل ارزیابی به این خوبی و قدرتمندی و پلتفرم خوب. خب نکن برادر.
پیرو فرمایش تون بنده ابتدا فک کردم به تازگی کسی موفق شده پاس کنه چالش رو که خیلی بین پاس شده های سامانه پگاه دنبال گشتم و اخرش با تماس پشتیبانی متوجه شدم که این مورد بصورت ویدیو در اپارات قرارداره و برای تقریبا 8 ماه گذشته است که با کمی جست و جو تونستم ویدیو مصاحبه ایشون رو ببینم و تجربیات خوبی ازشون گرفتم فقط توی توضیحات هم نوشته بود 1000 دلار اینکه فرمودید 600 دلاره علت خاصی داشت ؟
سلام و احترام،
اشتباه برداشت کردی دوست عزیز، من خودمم الان همین چالش رو دارم، اصلا نوشته 1000دلار جایزه بابت پاس شدن. از پشتیبانی هم پرسیدم، دقیقا گفتند هزارتاس و درصد و چیزی هم بهش نمیخوره و دقیق 1000تاس. نمیدونم اون 600 تارو از کجا دیدی ولی اشتباه عزیز.
موفق باشی
سلام و احترام،
فکر کنم منظورش این باشه. ویدیو مال 7 ماه پیشه و اون موقع اگر اشتباه نکنم دلار اصلا زیر 100 بود. خدایی یه وقتایی چیزای عجیبی میشنوم ولی خب از اینکه در تاپیکی که زدم، اینطوری فعال میشید هم خوشحال میشم .
موفق باشید
درست که خب یه سری روزها قبول شده یه سری هاش نه. چند روز وقت داری (از 90 روز منظورمه)؟ اگر زیاده. به تارگت برسون. بعد سعی کن میانگین کم کنی
قشنگ بشین اون تحلیل های اکانت هایی که نوشتم رو یه دور نگاه کن. قلق کار دستت میاد. مثلا تو اگر یه سری روز سود کم داشته باشی، اون قدرمطلق برایندت میاد پایین تر و روزهای قبلی بیشتری قبول میشه. کار خاصی نداره اصلا.
به نظرم اگر زمان داری، فیل نکن و بشین روی همین کار کن.
40 روز مونده، همه این میله ها باید آبی باشن تا پاس بشه؟ زمانه یکم سخته چون دو سه معامله بیشتر از یک روز باز بودن میانگین رو کلی بالا برده یجا قوانینش خوندم که تراکم سوددهی زیر هفتاد باشه با پنجتام میشه پاس کرد ولی خب دو تا پارامترش مرتبط با زمانه
آره دیگه، تا 40 روز آینده فرصت داری هم به هدف برسی، هم اون نمودار 6 گانه هارو پاس کنی. الان خیلی هاشو حداقل 15 روزی پاس کردی، میمونه 25 روز کلا. وقت داری عزیز
درود مجدد. من بای دیفالت فکر کردم که این خانم اخیرا موفق به پاس کردن فول فاند شده. اما الان که شما گفتید رفتم و دیدم که برای 7 ماه پیش بوده! خب این پست رو همین دیروز در کانال روبیکا قرارداده بودند. برای همین هم من فکر کردم این اتفاق به تازگی بوده. برای همین تعجب کردم. بابت اطلاع رسانی ممنونم.
اون عدد 600 دلار رو هم با حساب سرانگشتی و بصورت حدودی گفتم (چون گفتند که به این خانم صد میلیون جایزه دادند!)