استیتمنت‌های معاملاتی من؛ مسیر پیشرفت و بررسی عملکرد

@mehrdadnrz @mehrankshvrz @user_40898 خوشحال میشم شما عزیزان به عنوان اساتید و کسانی که سودده بودنتون ثابت شده یه نگاه به استیتمنت من بندازین

اینم ژورنال ها و چیزایی که میتونه در کنار استیتمنت خوب باشه

یچیز خیلی جالبی که میتونم بهتون نشون بدم اینه که عملکرد من بعد از 2 معامله بشدت افت میکنه
پس از این به بعد بیشتر از 2 معامله در روز ممنوعه

سلام و احترام،
اینکه بنده رو قابل میدونی باعث افتخارمه. ولی اگر دنبال حرفه ای انالیز شدن هستی، باید از دوستانی که تو تاپیک طلا کار میکنند سوال کنی. فقط سوالم این هستش که این چه حسابیه اصلا؟ ریل شخصی یا پراپه؟
نظر خودمم این هستش که احساس میکنم 1:1 بیشتر داری تو پوزیشن هات ولی وین ریت نسبتا خوبی که داری، باعث شده درجا نزنه حسابت. البته که خب یه سری روزها انگار تو لوپ سود و ضرر افتادی. این مسئله احساس میکنم شاید دلیلش این باشه. از طرفی نمیدونم کمیسیون هم کم شده از توتال سودت یا نه.
نکته بعدی اینکه خب اگر اشتباه نکنم، 25 تا پوزیشن بیشتر نزدی. یکم این ضرری که کسب کردی نسبت به سودی که گرفتی یجوریه. انگار ریسک زیادی کردی واسه نگه داشتن پوزیشنی که تو ضرر رفتی و زودتر نبستی.
مورد بعدی سلیقه ای هستش و نظر شخصی خودم هستش و شاید اصلا اشتباه باشه یا زیاد هم مفید نباشه به هر حال. اینکه من روی طلا ترجیح میدم یک صدم بزنم ولی در چند مرحله ورود کنم، تا اینکه مثلا یک پوزیشن با حجم بالا بزنم. البته این روی طلا هستش فقط. اینطوری یه وقتایی نقطه ورودمم بهتر میشه. البته سقف مجاز درنظر میگیرم و نمیام مثلا یهو همینطوری پله ای اضافه کنم.
اخرین نکته هم باز سلیقه اس ولی خب بهش یک توجهی داشته باش. دلیل نداره شما حتما طلا کار کنی و کنارش جفت ارز هم کار کنی. تمرکز کن یک هفته روی یک ارز فقط. نمیدونم برای خودم واقعیتش مفید بود چون من ین به دلار کار میکردم و طلا هم کار میکردم و وقتی مستقیم دیگه روی طلا رفتم، تمرکزم بهتر شد راستش. اینو اگر یک گوشه ذهنت داشته باشی بد نیست و ارزش امتحان کردن رو داره به هر حال.
در مجموع هم خسته نباشید بهت میگم. با هر سیستم و پلنی که کار میکنی اگر برایندش مثبته، همین رو ادامه بده چون اول و اخر سود گرفتن هستش که مهمه رهام جان.
انشاالله که همیشه موفق و پر سود باشی عزیز :rose:

سپاسگزارم نیما جان
من زیاد به تاپیک طلا نگاه نمیکنم چون حس میکنم روی سوگیری ذهنم تاثیر میزاره
بخاطر همین اساتید این تاپیک رو زیاد نمیشناسم
حساب حسابه تمرینی و دمو هست و تا زمانی که عملکرد مناسب رو در حساب دمو کسب نکنم وارد حساب پراپ نمیشم
نیما جان من تمامی معاملاتم ریوارد 2 رو دادن و به همین سبب بعد از 15 معامله تصمیم گرفتم که ریوارد رو بالا ببرم و از اونجا بود که برآیند من مثبت شد(هرچند که بازهم تا معامله 19 زود ورمیداشتم سودمو)
و اینکه بله
1 درصد حسابم کمیسیون کم شده
و در اصل حسابم باید توی 5 درصد سود میبود
راجب استاپ ها هم من چون همیشه از جا به جایی حد ضرر هام ضرر های سنگینی میکردم اصلا دست به استاپ ها نمیزنم و ریسکمم ثابت 1 درصده حسابه
خودم که کلا 2 هفته اولم رو قبول دارم خیلی بهم ریخته بود
اورترید میکردم و هزار مشکل دیگه
اما از هفته سوم به بعد با توجه به دیتایی که از دوهفته اول داشتم عملکرد بهتر شد

خیلی خیلی مننونم که نظرتو گفتی
حتما نصیحتتون رو راجب طلا و جفت ارز امتحان میکنم

خب خیلی هم عالی. من من چون یک سری جاها دیدم سود و ضررت یک مقدار هستش برای همین شک کرده بودم. پس سعی کن نقطه ورودت رو تمیز کنی. مثلا روزی یک سیگنال بزن ولی بهترین نقطه رو در نظر بگیر.
اینم تست کن شاید مفید باشه برات.
و اینکه خواهش میکنم رهام جان، کاری نکردم. امیدوارم واقعا بدرد بخور بوده باشه برات :rose:

درورد وقتت بخیر روهام جان
از لطفی که دارین به بنده بی نهایت سپاسپگذارم
اما صرفا با دیدن این استییمنت نمیشه نظر داد
البته در کلیت مورد قبول هستش
اما باید قبلش ادم بدونی استراتژیت چیه
ریسک به ریواردات چنده
و خیلی اپشن های دیگه رو در نظر گرفت
ولی کیلت استیمنت خوبیه ولی مشخصا برای من روشنه که مدیریت ریسک به ریوارد درستی نداری و این موجب شده پروفیت فکتور پاینین داشته باشی
نکته بعدی اینه که ابتدای کار دقت عمل بیشتری داری ولی هرچی پشت چارت میشینی باعث فرسودگی ذهنی برات میشه
به نظرم روی ریسگ به ریواردت و تایم معاملاتت بیشتر فوکوس کن
خیلی بهتر میشه عملکردت

سپاسگزارم ازتون :folded_hands:

سلامت باشی
امیدوارم همیشه پرسود و با برکت باشی رهام عزیز

عالیی داشت ایشالله همیشه موفق بشی
ولی یه سوال 25 معامله طی چه مدتی بوده ؟
اسم برنامه ژورنالت ؟

طی یک ماه
مای ژورنال

سلام رهام جان وقتت بخیر
منم از دانشجو هایی شکار پول هوشمندم و حقیقتا خیلی خوشحالم یکی دیگه رو پیدا کردم که با این سبک کار میکنه ، چون استاد وداد هنوز اونقدر جا نیفتاده که پیدا کردن بقیه دانشجوهاش راحت باشه. میخواستم بگم دیدن سودهات واقعا خیلی خوشحالم کرد و اینکه چند وقت پیش دیدم داخل گروه نتایج دانشجویان پراپ پاس کردی واقعا لذت بردم.

چندتا سوال ازت داشتم

بیشتر با کدوم ستاپ های دوره کار میکنی؟

بهترین وین ریت رو در چه روز هایی از هفته و چه سشن هایی داشتی؟
بزرگترین اشتباه تکنیکی (نه روانشانسی) که داشتی و برطرف کردنش به سود دهیت کمک کرد چی بود؟

سلام داداش انشالله پراپم پاس میکنم شمام پاس میکنی خوشحالمون میکنی قوربونت برم
چون در اولین استیتمنت تونستم سودده باشم جزو دانش آموزای برتر شدم به هر حال عزیز
بیشتر مشکلات من روانشناسی بود که طول کشید تا رفعشون کنم ولی خب به هر حال توی بخش فنی میتونم بگم که
1-خلاف روند ترید نکن
2-تایم فریم بالاتر خیلییییییییی مهم تر از تایم فریم پایین تره
3- به bos و ChoCh ها خیلی توجه داشته باش
همین 3 تارو رعایت کنی وین 60 توی مشتته

@phonix
این عکسو ببین
اون پایین عملکرد بر اساس معامله رو ببین منظورش ترتیب معاملاتم و وین ریتشونه
در روز اگر بیشتر از 2 معامله میزدم وین ریتم افت شدید میکرد
دوست عزیز منکه هیچی نیستم و هنوزم درحدی نیستم که بخوام شمارو نصیحت کنم
اما ژورنال کن ژورنال کن ژورنال کن
لگرم مشکل روانشناسی داری خوشحال میشم کمکت کنم
میخوام ببینم روش های روانشناسی که روی من جواب داد روی بقیه هم حواب میده یا نه
و به بقیه هم کمک کنم

من بیشتر با tb و pivot و هانت سشن ترید میکنم
راستی
رفتار بازار 10 برابر بیس مهم تره
تو اگه یه بیس شت داشته باشی ولی رفتار بازار خوب باشه میتونی ریسک کنی
اما اگه بیس عالی داشته باشی اما رفتار بازار مزخرف باشه اصلا نباید سمت اون معامله بری

و اینکه من دارم میرم تایم فریم بالاتر بخاطر یکسری شرایط کاری که برام پیش اومده و قراره از این به بعد ست اند فورگت کنم
تا اخر تابستون میخوام استیتمنت بزنم و بعدش با اعتماد بنفس کامل وارد پراپ بشم
از دوشنبه این هفته میخوام استیتمنت من 2 رو شروع کنم که معاملات من بصورت ست اند فورگت هست و میتونی دنبالش کنی

ممنون بابت تایمی که گذاشتی و پاسخ های کاملت

آها من نتایجت رو دیدم و فکر کردم مربوط به حساب پراپه ، اما به هرحال با روندی که داشتی مطمئنم که پراپم حتما میتونی پاس کنی

در رابطه با مشکلات منم این مشکل رو داشتم که خودم داشتم سعی میکردم با افزایش تعداد معامله سودم رو بیشتر کنم ، در صورتی که الان به این نتیجه رسیدم که برعکسه

جالبه من با TB خیلی نتونستم هنوز ارتباط بگیرم ، و بیشتر هانت سشن و SRF هایی که بازار CP بهش میرسه رو ترید میکنم

توی بکتست نتیجه برام خوب بود و تونستم سود ده بشم ، اما عجله کردم و مستقیم پراپ گرفتم و فیلد کردم ، البته براپش 1k بود

بیشتر لندن میکردم تا قبل از بکتست اصولی اما بعدش به این نتیجه رسیدم که توی نیویورک وین ریتم خیلی بهتره

در رابطه با ژونالتون ، اولا خوشحال میشم اگه راحت بودی عکس چک لیست و موارد ژورنالت رو ببینم

و اینکه پلنفرمی که برای ژورنال استفاده میکردی رو تست کردم تحلیل های خوبی ارائه میده اما کمبود های زیادی داره ، بهت پیشنهاد میکنم از notion استفاده کنی ، اولش ممکنه یکم سخت و پیچیده به نظر برسه اما وقتی یادش بگیری و باهاش راحت بشی خیلی خیلی میتونه بهتر از هر پلتفرمی براتون باشه

خواستی استفاده کنی و توی پروسش مشکل داشتی خوشحال میشم کمک کنم

اگر مایل بودین ، خیلی خوشحال میشم باهم در ارتباط باشیم برای اشتراک تجربه ها

@arian_foroozande این آیدی تلگرام من هستش

سلام خدمت همه شما عزیزان دل
روهام هستم
دوران قطعی اینترنت خیلی توی سایت فعالیت داشتم و بعدش 2 3 ماه درگیر کارهای شخصیم بودم که نتونستم ترید کنم
و حتی نتونستم اینجا فعالیت کنم
(کار گرفتم، سرکار میرم …)
به هرحال کم کم دارم یه وقت خالی برای خودم درست میکنم تا بتونم مجدد تریدمو شروع کنم به امید خدا

قبل اینکه سرم شلوغ بشه یه استیتمنت در کنار شما عزیزان درست کردم که شما میتوانید از لینک زیر مشاهدش کنید

به هرحال
مجدد برگشتم تا باهم استیتمنت درست کنیم
منتها این سری میخوام معاملاتم رو برای 2 ماه باهاتون به اشتراک بزارم تا بعدش دیگه تایید ریل ترید کردن رو بگیرم
برخلاف تاپیک اولم اینبار میخوام دلایل ورود و خروجم رو کامل باهاتون به اشتراک بزارم
اگر جایی اشتباه رفتاری کرده باشم (عجله ، کم صبری و غیره…) حتما میگم
من استاد نیستم یا تجربه زیادی ندارم اما دوست دارم معاملات من در معرض دید دیگران باشه تا شاید اندک تجربه من بتونه به افرادی مثل خودم کمک بکنه
این حساب هم حسابه دموعه برای تمریناتم
امروز که معامله دومم رو زدم پیش خودم گفتم بزار دوباره مثل قبلا با دوستانم به اشتراک بزارمشون
و این شد که الان این تاپیک رو براتون زدم…
در پایان ماه هم براتون استیتمنت رو ارسال میکنم تا یه بررسی روش داشته باشیم
و اینکه توی استیتمنت اولم گفتم که مهم نیست که استیتمنتم شرایطش چجوری باشه
اما این استیتمنت فرق داره ، تجربم بیشتره ، قلق ها دستم اومده ، یه استیتمنت تقریبا خوب دارم
میخوام این ماه حداقل حسابم بالای 4 درصد باشه
بریم برای معاملات اول و دومم

معامله اول 12 مرداد :
بد
صرفا بر اساس دیتای حجم و poc تصمیم گرفتم (تازه دارم یاد میگیرم :rofl: ) و بدون اینکه به قوانین سبک خودم توجه داشته باشم وارد بازار شدم
خوشبختانه یه نمه زودتر خارج شدم و از ضرر بیشتر جلوگیری شد

اگر زود خارج نمیشدم بازهم استاپ من خورده میشد و اون موقع بجای یه ضرر 0.7 درصدی یه ضرر 1و نیم درصدی میخورد حسابم
به هرحال
تو معامله اول عجله ای ترید کردم و هرجور فکر میکنم به هیچکدوم از ستاپ هام این معامله نمیخورد
خوشبختانه زودتر ازش خارج شدم و فهمیدم که دیتای حجم بدون سبک خودم اصلا بدرد نمیخوره

معامله دوم 13 مرداد :
معامله عالی بود
خودم خیلی ازش راضی بودم خدایی
یه محدوده رنج داشتیم توی یورو که منتظر هانتش بودم

بعد از هانت شدنش صبر کردم تا برگرده زیر محدوده ببنده
بست رفت پاین و یه پولبک به دیسیژن پوینت روی لگ هانت زد

بازار خوشبختانه خیلی خوب پایین رفت اما اون شدتی که میخواستم رو نداشت و بارها ناحیه حمایتی پایینش رو تست کرد و منو یکم به شک انداخت
خلاصه ما استاپو هی اوردیم جلوتر تا یه وقت کله نکنه بره بالا
برگشت استاپ من رو زد
اما بعدش حرکت اصلیش رو شروع کرد

هنوزم دارم حرص میخورم اما خب
مهم نی
بنظرم جا به جایی استاپم کار خوب و حرفه ای بود
این بچه سود 7 دهم درصدی معامله قبلی رو جبران کرد و حساب برگشته خونه اولش
فردا باید احتیاط بیشتری به خرج بدم
چون معامله امروزم یه نمه رفته تو اعصابم
به هرحال
اگرررررر فردا معامله ای انجام دادم باهاتون به اشتراک میزارم
اینم عکسای متاتریدر