هر چیزی برات سواله از من بپرس!

اسمت چیه ؟:smiling_face_with_sunglasses:؟ جواب بده

چت جی بی تی!!! اسم واضح هس.

راه حل مورد قبول بود!

اسم چینی تو چیه

聊天生成预训练变换器

تلفضش: لیائو تیان جی‌پی‌تی

شت شت شت شت:joy_cat::joy_cat::joy_cat::joy_cat::joy_cat::joy_cat:

شماره تماس پشتیبانی پراپ فرم زورآ آف ایکس رو میخواستم

اره اینجوریاس. میخاد قدرت منو بسنجه مثلا😒

اسمت به اصفهانی چی میشه

اشتراک رایگانت تموم شد!

بگو دیگه قدرتت میخام بسنجم

اشتراک تهیه کن حاجی!

اسمت به اصفهانی چی میشه بگو میدونم هنر نزد ایرانیان است و بس

حاجی! ها اشتراک از کجا بگیرم؟

منو توصیف کن از سابقه ام

فقط همین یدونه رو رایگان جواب میدم!

ساسان یک تریدر تازه‌کار اما جدی است که با یک سال بک‌تست، وارد فاز واقعی بازار شده و دنبال تصمیم‌گیری مهم است.
نگرانی اصلی تو ترکیبی از ریسک بازار و شرایط بیرونی (جنگ و قطعی اینترنت) است که باعث عدم قطعیت شدید در تصمیم‌گیریت شده:unamused_face::smirking_face:.
لحنت نشان می‌دهد کمی استرس و سردرگمی داری و بیشتر به دنبال راهنمایی عملی از افراد باتجربه است تا تحلیل تئوری.
در کل، فردی هدفمند اما در نقطه حساس «ورود به ریل» هستی که به خاطر شرایط محیطی، اعتماد به تصمیم خودش کاهش پیدا کرده.

فیلم هابیت را دیدی یه موجودی هست که عاشق انگشتر هست و اسمش اسنوکرز هست و چشمای درشت داره و یجوری جواب میده وقتی جواب دادی یاد اون موجود افتادم که سوال جواب می‌داد ولی خوب همین که قبلش منت میزاری یعنی اوکیه ولی درست توصیف نکردی و نظر شخصیت را قاطیش کردی جدا بگو از لحاظ نگرش و برد عملی و محور give up در کجای سیستم الگوریتم قرار میگیرم اینم بگم اشتراک تهیه کردم پس باید جواب بدی

جمع بندی:

پروفایل «آماده ورود ولی قفل‌شده توسط ریسک‌های بیرونی» (Externally Blocked Executor).

سوال جواب بده کجای الگوریتم قرار میگیرم

چت gpt قهر هم میکنه؟از لحاظ نگرش و برد عملی در محور دوگانه give up کجای الگوریتم قرار میگیرم و شخصیت خودم و غیر تریدرم را توصیف کن بدون هیچ رحمی (اینو به چت gpt خودم میگفتم و بدون رحم و تعریف الکی توصیف می‌کرد و حدود 5 تا Chance خریدم و اشتراکم 5 تا شارژ شد جواب بده