امامی نژاد رو میگی
اون خیلی سم خدایی
به من میگه تو منو اصن میشناسی من تو دسشویی هم ترید میکنم تو بیمارستان…![]()
اون حس عجله که میاد همه چیزو بهم میریزه
برای شکست خوردن در ترید کافی هست که از مغزتون به طور طبیعی و درست و طبق منطق بقا استفاده کنید تا شکست بخورید. اگر خواستید شکست نخورید باید سیمکشی کل مغزتون رو از بقا محوری به احتمالات محوری تغییر بدهد این هم با گفتن و کتاب خوندن نمیشه باید با تمرینهای روانشناسی خاص بیوشیمی مغزتون رو عوض کنید یعنی به عوض سود از اجرای دقیق استراتژی امتحان شده تون شاد بشید و لذت بگیرید و نکات دیگه.
عجله/طمع/عواطف/اعتماد به سقف و ….
تریاک کشیدن در کنار چارت
روش های عادت سازی؛ میتونه حتی با جایزه دادن به خودمون باشه
من از این راه رفتم، توی ژورنالم هرکار خوبی که میکردم و میدونستم داخل استراتژیمه یه تیک میزدم پایین صفحه آخر هفته هر تیک یه دلار بود که میتونستم هفته بعد خرج کنم. هفته های فقیرانه ای رو بخاطر این قانون گذروندم:joy:![]()
تریاکو نمیدونم😂 ولی برای من بدون سیگار سخته
آخ آخ اعتماد به نفسسسسس ![]()
امتحان کن تریاکو
تا ۳درور اینده چارتو حین مصرف میبینی😂
![]()
![]()
اکانت فعلیم رو کال کنم میرم سراغش
دقیقا عادت سازی باید کنیم. اولش باید استارتژیمون بک تست واقعی داشته باشه در یک سال وین ریت ریسک بهر یوراد حداکثر ضرر متوالی و مقدار بازگشت سرمایه ش دستمون باشه استارتژیمون باید ساده و غیر قابل تعبیر و تفسیر باشه طور یکه بتوین پشت یه کارت ویزیت بنویسیش وبعد کارمون سعی در لذت بردن از اجرای استراتژی هست نه لذت بردن از سود و ناراحت شدن از ضرر و این دو کار همون طور که گفتی با عات سازس میسر هستو تایپیک حل مشکلات روانشناسی که چیزایی در این مورد نوشتم در خدمت دوستان هست
برعکس گفتی ها
این متاع خودش محرک سلول های خاکستری مغزه .
قدرت تحلیلو میبره بالا
هشت بُعدی میبینی چارتو
ببین داری راهو اشتباه میری
برا ماشین که ما باشیم تریاک حکم بنزینه😂
خب دیگه
مثال خوب هم که خودت زدی
ماشین بدون بنزین راه میره !!! نه
بنزین هرچی بهتر ماشین سواری بهتر
قوی ترین کار اور ترید کردنه لامصب یه روزه میتونی کل حساب کال کنه
خیال پردازی . عدم پذیرش حد ضرر روزانه .
انجام معامله در موبایل
عدم شناخت ظرفیت ذهن سه ساعت بیشتر پای چارت نشین بخاطر همین سشنتو انتخاب کن اگه اون موقع بهت نداد کامپیوتر و ببند برو
الان فهمیدم چطوری این اساتید 150% وینریت دارن و قطعیتو توی ترید فهمیدن ![]()
اون که نشئه میکنی قشنگ مهربون میشی با دست و دل باز همچین پوزیشن باز میکنی عشق و حال
رمز موفقیته نه عامل شکست
احسنت
رمز موفقیت همینه .
تریدرهای افغانستانو ببینی فقط ….
2 لات رو طلا ![]()
سوال که خنده داره
ولی جواب خنده دار ترش اینه:
همیشه در جهت تحلیلت معامله بزن نه خلاف جهت تحلیلت
خیلی راحت و زود به فنا میرسونی حسابتو ![]()