بچه ها شما چند تا نماد کار می‌کنید

خدا یکی داوجونز یکی

2 لایک کرده

بستگی به استراتژی و کنترل احساسات داره، من رو حدود 15 20 تا جفت ارز کار میکنم، چون ستاپی که مد نظرم هستش احتمال رخ دادنش کمه اما وین ریتش بالاست.
برای همین بهتره که روی ارز های زیادی کار بشه وگرنه تعداد معاملات به شدت افت میکنه.

2 لایک کرده

داو جونز تقریباً بعد از جنگ خیلی داره چرک کار میکنه. همش به حالت تریدینگ رنج هست ، حتی صعودش هم رنج هست ، مثه اینکه بازارش فعلا زیاد عمق نداره. اما طلا الان بهتره

1 لایک کرده

هر چیزی دستم بیاد بستگی داره کدوم قشنگ تر پا میده ولی بیشتر eurusd و usdjpy و usd های اصلی

گفتم خدایا چرا فامیلی نزدکی نشنیدم تا حالا :sweat_smile:

1 لایک کرده

یکی طلا

البته طلا نماد نیس عشقه😆

چه تایمی فرمی میزنی ؟ یک ساعته ؟

طلا

یورو دلار

دلار پوند

۳ نماد کار میکنم چون ستاپم کم پیش میاد اتفاق بیوفته

مثلا با این ۳ نماد توی یه روز یه معامله کلا میگیرم

خیلی باشه ۲ تا

هفتگی و روزانه تایم فریم ساختارم هستش چهارساعته ورود

1 لایک کرده

تو این مدل ترید چند درصد ریسک میکنی ریسک به ریوارد ت معمولا چنده ؟

به طور کلی با ترید در این بازه ها میشه ریسک بیشتری کرد نسبت به تایم فریم های پایین تر ولی از جنبه بعد روانی من خودم حداکثر ریسکی که میکنم داخل یک ترید نهایتا 2% هست
کمترین ریسک به ریواردی هم که میگیرم 2 هست میشه ریواردهای خیلی بالاهم بگیرم ولی نیازی نیست به آن، با همان ریوارد 2و3 میشه برآیند خیلی مثبتی داشت

1 لایک کرده

عزیز معمولا چند روز تو معامله میمونی ؟

استراتژی من جوری که چند نمادی هستش و تا جایی که بکتست و تمرین ها بدست اوردم جز شاخص دکس المان روی هیچ شاخص دیگه ای نتیجه ای که میخوام نمیده و روانشناسی خودم نمی تونه تحمل حرکت های بقیه شاخص ها مخصوصا داجونز و نزدک تحمل کنم روانم بهم میریزه ولی
تقریبا 12 تا نماد راحت میتونم بررسی کنم معامله بزنم

معمولا دو الی سه روز ولی بعضی اوقات ممکنه تو کمتر از یه روز هم تکلیف معامله مشخص بشه بعضی اوقات هم ممکنه یه هفته یا دوهفته طول بکشه

داوجنز و طلا به دلار در تایم فریم ۳۰ دقیقه

دمت گرم میتونی یه معامله رو دو هفته باز نگهداری

یه اکانت بگیرم روش شما رو امتحان کنم ببینم میتونم اینجوری معامله کنم ، ممنون عزیز

یه سوال خیلی مهم میخوام ازتون بپرسم که خیلی به من کمک میکنه
فرق سویینگ تریدر و دی تریدر چیه
و اینکه برای منی که ممکنه ستاپمم چند روز توی یه جفت ارز اتفاق نیوفته بنظرتون مشکل نداره 5 تا 7 تا نماد یا جفت ارز رو دنبال کنم؟

فرقی نداره برام هرچی بدی دستم کال میکنم