بچه ها شما روی یک سهم خاص معامله می کنید مثلا طلا یا سعی بقیه جفت ارزها هم ببیند؟
سوالم اینکه چند تا نماد باید ببینم پوشش بدیم
بچه ها شما روی یک سهم خاص معامله می کنید مثلا طلا یا سعی بقیه جفت ارزها هم ببیند؟
سوالم اینکه چند تا نماد باید ببینم پوشش بدیم
یکی نهایت دوتا برای اینکه اولی اگه یه مدت معامله کم داد یا نداد دومی بتونه پوشش بده اونو ولی در کل به نظرم تمرکز روی یک نماد میتونه شما رو به اون هدف منطقی که از ترید داری برسونه و با مطالعه و تمرکز و شناخت رفتاری و زمانی اون دارایی خاص هست که تمایز با تریدر مبتدی مشخص میشه. ترید با کیفیت و متمرکز به نظرم در یکی یا دوتا نماد محدود اتفاق میفته و حتی اگه ستاپتم بهت معامله کم میده اون مشکل ستاپه مایکل هم حتی چیزی که تو آموزشاش می بینید و بارها گفته معامله میکنه دوتا شاخص نزدک و اس اند پی هست نه چیزی بیشتر از اون.
تجربه شخصی من که خودم هم همین اشتباه رو اوایل داشتم اینه که هیچ وقت کیفیت رو فدای کمیت نکن.من خودم اوایل فکر میکردم هر چه تعداد جفت ارزها یا نماد های بیشتری معامله کنم سیگنال های بیشتری و تعداد معاملات بیشتری خواهم داشت در نتیجه سود بیشتری میکنم که کاملا تفکر اشتباهی بود.تمرکزت رو روی یک یا دو نماد بزار و روی اون ها کار کن.مگه این که بخوای روی تایم فریم های خیلی بالا مثل ۴ ساعته یا روزانه کار بکنی و یک استراتژی داشته باشی که به میزان لازم ازش بکتست گرفته باشی و مطمئن باشی موفق عمل میکنه و گرنه اگه تایم های پایین معامله میکنی فقط یک یا نهایتا دو نماد به نظرم معامله کن.
فقط یکی رو ترید کن اونم توی یک سشن مشخص
اگر تایم پایین و هرروز معامله میکنید یک یا دو نماد کافیه
چون قراره ریز بشید توی نمودار و از حرکات کوچیک سود بگیرید
اگر سبک کاری تایم بالاست و نهایت ۱یا۲ استراتژی دارید میشه روی هر چندتا نمودار کار کنید
فقط نمودارها مثل انسانها دارای شخصیت رفتاری هستن
باید شخصیت هر نمودار را تا حدودی بلد باشید
من ک تازه کارم خودم کدوم ارزها روببینم پوشش بدم
یک ارز یک سشن
طلا رو پیشنهاد میکنم چون کمیسیون معاملات از یورو خیلی کمتر در میاد
در آخر بهت پیشنهاد میکنم یک حساب کوچیک سنت
ای یا حتی دمو رو سه ماه رشد بده اگه تونستی
بعد برو سراغ حساب بزرگ اگه همین رو انجام بدی از خیلیی ضرر های سنگین ابتدای راه جلوگیری میکنی موفق باشی
الان سشن طلا چیه
سیدنی لندن کدوم بهتره کلا بین سشن
لندن بخاطر اسپرد پایین تر
به نظر من یه نماد کار کنی بهتره. کلا هر چقدر چارت تعداد نماد بیشتری برات باز بشه امکان خارج شدن از استراتژیت بیشتر میشه.
طلا سخت ترین نماد برای تریدست مخصوصا تازه کارها پیشنهاد میکنم تا وقتی حرفه ای نشدید از نماد انس دوری کنید
من بجز طلا ۴ جفت ارز دیگه دارم اگه بخوای روی ی جفت ارز فقط معامله کنی نتیجه نمیگیری
به نظر کدوم جفت ارز یا نماد بررسی کنم
یک عدد نماد کفایت میکنه یا حداقل دو تا باید باشه؟
با توجه به اینکه من تازه کارم هستم پیشنهاد شما چیه؟
چون من به صورت روزانه ترید میکنم دی تردید هستم یعنی با توجه به این موضوع آموزش دیدم
میخوام معاملاتم سریع باز و بسته بشن
یعنی تو همون روز بسته بشن؟
پیشنهاد شما؟
داداش من شما هنوز تریدر نیستی با سرمایه ات خداحافظی کن.
داداش گلم من معامله هام گاهی اوقات تا اخر هفته هم باز میمونن چون توی تایم ۱ ساعت معامله انجام میدم و مشکلی ندارم
من خودم روی جفت ارز های eur jpy. Gbpjpy. Gbp aud و gold
یادت باش ریسک به ریوارد و وین ریت خیلی مهمه فک نکن چون معامله ات زود بسته شده برنده شدی باید برآیند معامله هات توی ماه و حتی سال مثبت باش
حامد عزیز این داداش ما هنوز توی الفبای تریدکردن مشکل داره،به ترید روزانه میگه معاملات سریع!!!
چی بگم والا گفتم کمکش کنم من خودم مهم نیس معاملاتم کی بسته بشه
مهم فقط اونجاس که میبینم تی پی خورده
شروع کردم قید سرمایه مو زدم
ممنونم بابت راهنمایی