درود ، دوستان تک نماد کار کنیم یا چند نما رو برسی کنیم؟
چه نمادی ترید میکنید! بهترینش کدومه؟
درود ، دوستان تک نماد کار کنیم یا چند نما رو برسی کنیم؟
چه نمادی ترید میکنید! بهترینش کدومه؟
هر نمادی که چارتش باگ زمانی و عددی نداشته باشه میزنیم .ولی ببشتر عادت کردیم به حجم انس
درود امیدوارم حالتون عالی باشه.
من خودم تک نماد روی شاخص داوجنز ترید میکنم.
قطعا تک نماد بودن بهتره مخصوصا اگر چندین سال روی همون بمونید و روش حرفه ای بشید و رفتار مخصوص خودش رو درک کنید.
اگر دنبال نقدینگی زیاد هستید و میخواید اسکلپ و فست اسکلپ کار کنید بهتون داوجنز رو توی اوپن NYSE پیشنهاد میکنم، بشدت عالیه.
-پرسود و موفق باشید.
طلا، داوجونز، یورو یو اس دی، یورو جی پی وای
از نظر من بهترین های مارکت همینا هست
داوجونز نمیشه همیشه یا هر موقع رفت سمش طول میده بیشتر اوقات معامله رو مگر سشن نیویورک باشی
یورو یو اس دی نوسانش باز بهتر از داوجونزه غیر از سشن نیویورک واسه حجم بالا نهایتا ۵ درصد یا حرفه ای باشی ۱۰ درصد خوبه
بیشتریا رو طلا کار میکنن طلا هم سرمایه استاندارد نداشده باشی با این نوسانش ۱۰۰ دلار در نظر بگیریم سرمایه رو ۱ درصدم بزاری راحت ۲۰ درصد تا ۴۰ درصد رو تو چشم بهم زدن ضرر میدی!!! مگر حساب سنتی داشته باشی
ولی اگه میخای رو طلا کار کنی حساب سنتی نداری سرمایت ۱۰۰ دلاره میتونی بری سراغ یورو جی پی وای با حجم یکوچولو بالا که لااقل با چنتا ضرر تازه ۵ درصد کل سرمایه ضرر بدی نه بیشتر!
من همیشهوقتی سرمایم کم باشه میرم سر وقت یورو یو اس دی و جی پی وای مخصوصا بیشتر جی پی وای
سرمایم زیاد باشه میرم رو طلا فقط
داوحونزم که دوست دارم قشنگه نوسانش ولی زیاد بدرد من نمیخوره اون پله های اصلاحی که میده اصلا با سبکم سازش نداره بهم ورود انچنان خوبی نمیده بیشتر شارپی بخاد باشه یا مسیر صاف با اصلاح خیلی کم مثل یورو یو اس دی
ولی یورو جی پی وای و طلا نوسان و اصلاحی خوبی دارن برای خرید فروش نواحی اصلاح شده
بهترین و بدترین وجود ندارد.برای هرکسی متفاوته شما سعی کن نمادهای مختلف رو ببینی و بک تست بگیری با هرکدام که راحت تر بودی همون رو ترید کن.اینکه تک نماد کار کنی یا چند نماد هم بستگی به خیلی چیزا داره اینکه بتونی رو چند نماد متمرکز باشی یا اینکه تمرکزت بهم میخوره و رو یک نماد کار کنی،اینکه چقدر وقت میکنی پشت چارت باشی،حرکات کدوم نماد برات منطقی تره یا از لحاظ روانی بهتر میتونی حرکات اون نماد رو درک کنی و برات قابل تحمل تره،اینکه انتظارت چیه حرکات سریع اوکی تری باهاش یا حرکات اون نماد کند تر باشه و…
اینکه شخصی رو یک نماد ترید میکنه و نتایج معاملاتی خوبی داره دلیل نمیشه شخص دیگری روی اون نماد نتایج مشابه با شخص دیگری داشته باشه
خیلی به ستاپ و سبک روانی معاملاتیت بستگی داره.
پایینتر دوستان بدرستی معرفی کردن ، بازم بیشتر روانتو بشناس، کل بازار بر اساس بازی های روانی .. بعد از اون شناخت POI هاست و واکنش قیمت به اون نقاط.
موفق باشی
سلام. هر نمادی که اسپرد و سواپ پایینی در بروکر داشته باشه رو ترید میزنم. عموما طلا، یورو و پوند– به دلار