سلام و درود خسته نباشید / به طور کلی شما پیشنهاد میدید روی چند نماد کار کینم یا فقط 1 نماد ؟
سلام موضوع تکراریه، سرچ کن بچه ها قبلا صحبت کردن
اوک مرسی
دمت گرم
من به شخصه چند نماده کار کردم تا الان و اوکی بوده تجربه تک نماده رو ندارم ولی با توجه به چیزی که از بقیه شندیم و دیدم بستگی بیشتر به شخصیتت که بر اساس اون استراتژی و پلن معاملاتیت شکل میگیره داره که با کدوما راحت تر باشی و بهتر کنار بیای
سلام در هفته چندمعامله میزنی
بستگی به بازار داره ولی حدود 3 یا 4
سلام من خودم رو داوجونز میزنم خیلی ام راضی ام همیشه موقعیت داره
سلام و وقت بخیر
البته به سبک وپلن معاملاتی و تایمی ک می تونی برای ترید اختصاص بدی واماتور هستی یانه بستگی داره اما از نظر شخصی تک نماد بودن بهتره مخصوصا برای افراد اماتور
سلام فقط طلا ![]()
![]()
روی چه تایم فریمی در روز چند معامله؟
تایم اصلی و دیدگاهی ک از روند بازار میگیرم 3ساعته و در تایم های پایین تر مثل 30Mو 5Mمنتظر تکمیل پولبک می مونم بعد تو پنج دقیقه ورود میزنم و هدف هم طبقه تایم بالا میذارم ک ریسک به ریوارد عالی هم میده،فقط باید صبر کنی شاید هفته یک پنچ تا هشت تا ورود هم بده…..
ترجیحا یک نماد. چرا؟ چون هر یک چارت بیشتر یکه روی سیستمت باز هست یک نویز بیشتر هم داری، مثلا شاید لحظه ای ببینی که روی فلان چارت فلان موقعیت تشکیل شده و بدون قصد قبلی وارد معامله بشی و شاید سود ه کنی ولی این شما رو به بی انضباطی سوق میده در آینده و مغزتون رو شرطی می کنهب رای این که خارج از استراتژی بازم عمل کنی و در میان مدت یا حتی گاهی در کوتاه مدت حسابتون رو نابود می کنه