تریدر های تبریز اعلام حضور کنید

اها حله ایشالله موفق اولاسان سنده بیزم جمع لره گلرسن :100:

2 لایک کرده

اورمیه اوشاخلارن دیلر
نیه اولماز
هامی میز بیرخ
البته جست و جو دا ورسان اورمیه دن ده یشرلدلار

2 لایک کرده

بابا بونه اوتور الله ورب
نوخوش ده با
نیه دیل دیله دیسن بلسنه
اصلا معلوم دیر نمنه نمنه ربط ورر

3 لایک کرده

نمنع پست یازیرام گلیر یازیر دزد هویت بولمورم فازی نمندی والله دا من فقط باشیم نان الدیم گدسین گرفتاری اولموشوخ ها :joy:

1 لایک کرده

آخی گده ایتین بالاسی سیز کیمسیز بو کشور ده ؟؟

کشور یاریسی تورک دو با اونو قان

1 لایک کرده

اوتور بابا فکر ورمه یازخ نوخوش ده

2 لایک کرده

ایستیرم بیدا پیام ورم
او پیام دیر منتظر تایید مدیر باش

1 لایک کرده

دوستان عزیزی که یورو دلار کار میکنن پیشبینی خودتون برای روز های آینده روی این نماد کدوم قیمت هست؟
اوز تحلیلیزی با ذکر دلیل یازین گوراخ نقدر تحلیل لر و باخیشیمیز فرقلی یا مشابه دی . منیم شخصی نظریمع صعودی دی و در روز های پیش رو قیمت 1.1850 احتمالا گورع با توجه به روند پرقدرت صعودی ماه Apr . چارت روزانه هست .

1 لایک کرده

سلام دوستان از خوی هستم منم مثل شما پراپ کار میکنم تو مرحله دوم هستم خوشحال میشم باهم در ارتباط باشیم و پراپ هامون رو پاس کنیم

2 لایک کرده

سلام هادی جان ممنون خوش امدی به جمع . من هم مشابه تو در مرحله دوم گیر کردم در کدام پراپ هستی

1 لایک کرده

من خم فاندنکست دارم هم مای پراپ تو فاند تک مرحله ای تو 2 درصد سود تو مای پراپ مراحله دوم 8 درصد که تا 6 درصد سود کردم ولی برگشتم به یک درصد ضرر

2 لایک کرده

به به خیلی هم عالی . از 6 درصد سود به 1 درصد ضرر برگشتی احتمالا به وقت بد بازار خوردی ها درسته؟ یا چطور شد ؟

1 لایک کرده

از لحاظ روانی بهم ریخته بودم واسه همون خوشحال میشم باهم تحلیل ترید کنیم

2 لایک کرده

اره وضعیت روان واقعا نقش زیادی داره . انشالا هرچه سریعتر به روال سابق برگردن کارگزاری ها و پراپ ها باهم به اشتراک میزاریم نظرات و دیدگاه هارو

1 لایک کرده

داداش تریدینگ ویو آچیر؟؟

1 لایک کرده

از نظر من که پرایس اکشن کارم لگ صعودی که زده میتونه بره به سمت پر کردن لگ ۲

پس قیمت صعودیه

2 لایک کرده

بله اچیر داداش کاملا روان

1 لایک کرده

عه

پس گدیم باخیم گوروم منده کی دونن آشمیردی

مخابرات نان گدیبسن ؟؟

1 لایک کرده

اره احتمالش به نظر منم بیشتره بره بالاتر اما حیف این موقعیت های تمیز که نمیشه پوزیشن گرفت

1 لایک کرده

بله مخابراتام گد امتحان الع منیم کی دونن دع وصلی دی

1 لایک کرده