منم 5 ساله تو مارکتم هروقت به یه سودی رسیدم یه اتفاقی افتاد عقب انداخت منو یه اکانت 10 کامو هم تو ریل رو سود برده بودم گذاشتم برا برداشت گفتم رو 50 کا ترید کنم یه ترید زدم 1 درصد ریسک نگو تو همون ریل بود و دیلی خورد
بله. و علت اینکه خیلیا می بینن مارکت یجاهایی با استراتژی اونا حرکت میکنه و یجاهایی کلا برعکسه بخاطر همینه که مارکت از یک چرخه کوچیک حرکت میکنه تا میره تکمیل چرخه های بزرگتر و مهم اینه که تشخیص بدیم در کدوم چرخه مارکت در اون تایم فریم هستیم.
با سلام
سعی کنید منحرف نشید اینجا برای تبادل نظرات هست به زبان یک دیگر احترام بزارید اگر نمیتونید این کار رو انجام بدین از تریدر بودن خودتون دست بردارید چون ضرر میبینیددر معاملات تون کمی بزرگ فکر کنید افتخار کنید که تو ایران این همه زبان های گوناگون داریم الکی خودتونو ناراحت نکنید این بحث ها ارزش گفت گو نداره از همدیگر برای پیشرفت تون کمک بگیرین الفاظ نامتعارف گفتن که کاری نداره
سلام علی جان بله متاسفانه نمیدونم فاز یسری دوستان چیه که هر مساله ای رو قومیتی میکنن . بابا این یک کشوره که برای هممون توش جا هست و کسیم دستشو نمیکنه تو جیب اونیکی من نمیدونم چرا بعضی دوستان هی دوس دارن به زبان یا قومیت دیگری گیر بدن ! الان این اقای ورتا رو من هنوز نمیدونم مشکلش چی هست حقیقتا کسی چیزی گفته یا کاری کرده
رفیق لطف کن در این تاپیک پیام نده . از وقتی آمدی باعث تنش شدی در حالی که کسی با شما کاری ندارد . همه هموطن هستیم زشت هست این صحبت ها . ممنون میشم رعایت کنی .
محض اطلاعت . نادر شاه هم ترک زبان بود . اونم مثل الان ما چون فارس زبانان زبون بلد نبودن .مجبور بود با اونا فارسی حرف بزنه .
و این جغرافیایی که توش زندگی میکنیم بیش از 50 درصدش ترک زبانه . 30 درصدش فارس زبان 20 درصدش هم بقیه زبان های بومی تو این کشور مثل عرب ها . که همشون هم برا ما قابل احترامن .
و اگه قرار به رفتن باشه . اونی که باید بره ما نیستیم .