بینهایت ممنونم بابت دلداری و همراهی گرم جنابعالی واقعا در این دوران بیشتر به همراهی همدیگه نیاز داریم
الان رو نگاه نکنید که اجناس تو فروشگاهها پر هست اگه وضع به همین منوال پیش بره پس از ورشکستگی کامل تولید کننده ها هم مشکل غذایی و هم مشکل انرژی خواهیم داشت و سرانجام به سمت همون تجز یه ای که همیشه ازش میترسوندن مارو پیش میریم ان قلاب بعدی ان*قلاب پابرهنه هاست که مسائل ایدوئولوژیک به اون دامن میزنه.
سلام محمد جان یه سوال داشتم شما سبک تریدتون چیه؟ چه دوره ها و اموزش هایی دیدید؟![]()
ممنونم ![]()
![]()
شما هم خسته نباشی ![]()
![]()
![]()
![]()
دقیقا این قطعی یه کم دیگه طول بشه کامل فروپاشی روحی …![]()
![]()
![]()
![]()
من خودم مشغول کار داخل لوازم یدکی خودرو هستم قیمت ها وحشتناک افزایش پیدا کردن بعضی اجناس 150%الی 200% افزایش قیمت داشتن و تازه از اینم قرارع بیشتر افزایش پیدا کنند
جان تو ماهم منتظریم بروکرا یه حرکت مثبتی بزنن سرمایه گذار برتر یه کاری بونه چمیدونم زورا اف ایکس یکاری کنه اینا نجاتمون بدن فقط بتونم پراپ ازشون بخریم وگرنه ماهم مث تو مث بقیه یه اکانت فراز گرفتیم کتاب میخونیم آموزش میبینیم یادداشت میکنیم بکتست میگیریم فوروارد تست میگیرم تمرین میکنیم و حوصلموم سر میره از دمو و بکتست
امیدوارم زودتر بروکرا یکاری بکنن چون اینطور که بوش میاد قرار نیست دیگه اینترنت وصل شه🤦🏻
بیانیه انجمن تجارت الکترونیک:
ترامپ لازم نیست؛
«قطع اینترنت» ما را به عصرحجر میبرد!
من با پراپای روی نت ملی که البته کم و کسر هنوز دارن خودن رو د رمحیط ترید نگه می دارم. هیچ چیزی نمی خرم و دنبالش هم نیستم.
اینترنت طبقاتی موقتی هست فقط برای جبران کسری بودجه هست رسانه و ارتباطات آزاد چیزی نیست که بشه جلوشو گرفت حتما جنبش موبایلی چند سال پیش یادتونه.
تو می تونی بهترین دوست من باشی. من از مهر سر جنگ توی پلی مارکت شرط بستم از اول اسفند منتظر قحطی هستم.