اوتت منظورمه … عجیبه دوستان میگن با نت ملی دارن کار میکنن و برداشت !!!
منم حرص میخورم تیک عصبی پیدا کردم هر شب درد معده شدید دارم از شدت استرس و از روز اول جنگ تا حالا خیلی سریال دیدم حتی better call saul رو همین امروز تموم کردم از فردا هم ادامه فصل 2 the mentalist رو میبینم .نمیدونم تا کی میتونم این شکلی ادامه بدم
بروکر زورا خوبه میتونی دمو بازکنی
ترید همینجوریش سخته فک کن داخل ایران هم باشی. واقعا کسی که اینجا تریدر بشه داخل یه لول دیگس
تازه اونم جور دربیاد درنیاد .من مثلا متاتریدر پراپکو رو دانلود کردم هر فایلی از هر طریقی زدم کامپیوترم نوشت فایل مخرب.نصب نشد .
من که با گوشی میزنم یک مدتی هست با دموی زورا میزنم خیلی مشکل خاصی ندیدم
با نت ملی فعلا وینگو خوبه البته دمو دارم کار میکنم
Xchief هم برای من بد نیست البته با چند بار باز و بسته کردن متا کانکت میشه
سلام و احترام
به نظرم زوده برای رد دادن، الان روزهای خوشمونه عزیزم.
دوست ندارم نا امیدت کنم ولی واقعیته
کنار دمو زدن هم مسابقه و چالش رایگان هست مثل پراپکو و رابین سود، اونارو سعی کن شرکت کنی شاید چیزی برنده بشی. از هیچی بهتره باز
موفق باشی ![]()
سلام، این به خاطر عدم دسترسی متاتریدر به اینترنت هم میتونه باشه. با تحریم شکن فکر کنم بشه نصبش کرد.
سلام و احترام درست میفرمایید متاسفانه هنوز اصلی ترین سختی ها و اثار جنگ رو ندیدیم در مورد شرکت در مسابقه هم باید بگم که ظاهراً شروع شده و فکر کنم دیگه نمیشه شرکت کرد . در مورد رابین سود هم ثبت نام کردم ولی برای چالش رایگان هم اهراز هویت خواست .فعلا زورا گفته هفته دیگه فعالیت حساب های پراپ از سر گرفته میشه اون وقت میرم روی حسابم ترید میکنم اگر باز شروع نشه میرم اهراز میکنم حساب رایگان رابین سود میگیرم
بزرگواری عزیز. انشاالله که روزهای خوش هم نصیبمون بشه.
راستی من خودم دارم اکانت هایی که پاس کردن رو داخل تاپیک دیگه بررسی میکنم و تحلیل میکنم. البته نمیدونم تا چه حد میتونه کمک بکنه ولی دوست داشتی سر بزن و مطالعه اشون کن شاید ذره ای بدردت خورد و ازش تونستی تو پراپ ها استفاده کنی.
موفق باشی گرگ عزیز
![]()
رابین سود کار میکنم
مطمئن باشید شما کار درست رو انجا م دادید حتی اگر کسی اینترنت پرو هم داشته باشه ترید زدن تو شرایط اقتصادی و سیاسی فعلی کار پر ریسکی هست. اینترنت به حالت اولیه خودش برمیگرده چون اگر اینطور نشه طبعات بسیار سنگین اقتصادی و بعد سیاسی برای کشور داره که حتی از جنگ هم بدتره.
تعجب می کنم این رو میگید. تبعات اقتصادی بد چه اهمیتی داره؟
بابا اینها حرف ها مال خارجی هاست. بیدار شو هموطن. ما توی ایرانیم.
ممنونم بابت نظرتون ولی به نظرم اگه قرار بود به حالت قبلی برگرده به نظرتون این همه تدارکات برای فیلتر نت طبقاتی کار میکردن؟
بنده نمیتوانم رژیم بگیرم چون هر شب باید غصه بخورم ![]()
تبریک میگم.شما انسان شرافتمندی هستین
متشکرم نظر لطفتونه ولی خیلی خستم از این شرایط
شما تنها نیستسن.درد ها و رنجها مثل سرمای سوزناک زمستان موندگار نیستند. در بهار پیش روی زندگیتون دست بقیه رو بگیرید