کدوم استراتژی رو انتخاب میکنید ؟؟

واسه پاس کردن پراپ :

۱ـ استراتژی با وین ریت ۴۵ و ریسک به ریوارد ۲

۲ـ استراتژی با وین ریت ۷۰ و ریسک به ریوارد ۱

وین ۷۵ ریوارد ۲ رو انتخاب میکنم. ( مال خودم)

1 لایک کرده

فکر میکنم اولی منطقی تره ولی باز باید بری سراغ خودت و سایکولوژیت ببینی با کدوم راحت تری

۱ـ استراتژی با وین ریت ۴۵ و ریسک به ریوارد ۲

اینو

1 لایک کرده

اول اینکه این ۲ حالت تقریبن یکسانه. اولی برآیندش در ۱۰۰ معامله میشه ۳۵ (۹۰ تی‌پی مهنای ۵۵ استاپ)، دومی برآیندش میشه ۴۰ (۷۰ تی‌پی منهای ۳۰ استاپ). پس هر کدوم که تسلط بیشتری روی اون داری.
دوم اینکه استراتژی پراپ رو پاس نمیکنه، پلن و از اون مهم‌تر تعهد شما به پلن، میتونه پراپ رو پاس کنه. یعنی نماد مشخص، ساعت مشخص، استراتژی مشخص، تعداد معامله و حد ضرر مشخص، حتا حد سود مشخص (میزان سود هم باید نسبت به بالانس معقول و تکرارپذیر باشه) و…
موفق و پر سود باشی

2 لایک کرده

چه سبکی کار میکنی؟

میدونم میخوام ببینم تجربه تون واسه پاس کردن پراپ میگه کدوم منطقی تره ؟

ممنونم از راهنمایی و وقتی که گذاشتی

یکی از مشکلاتم اینه حجم بالا حساب رو فیل میکنم

حجم پایین سربه‌سر میمونم

توی مدیریت ریسک درست واسه پراپ موندم

یه مورد دیگه هم که باید در نظر داشته باشید اونم مبحث میانگین سود و میانگین ضرر معاملات هست

1 لایک کرده

استراتژی اول:

Win Rate = 45%

RR = 1:2

از نظر آماری حتی با کمتر از نصف معاملات موفق هم سودده می‌مونه، چون هر tp دو برابر هر sl سود میده.

استراتژی دوم:

Win Rate = 70%

RR = 1:1

از نظر روانی راحت‌تره چون بردهای بیشتری می‌بینی و اعتمادبه‌نفس بالاتر میره. برای پراپ هم می‌تونه مناسب باشه چون درادون کمتر به چشم میاد اما یه شکاف داره اگر کنترل احساسات ضعف داشته باشه ممکنه با چند اور ترید یا ترید انتقامی بخش قابل توجهی از سود رو به باد بدی

در سطح حرفه‌ای، اغلب تریدرهای پایدار به سمت RR بالاتر میرن، چون وابستگی کمتری به درست بودن مداوم دارن.

1 لایک کرده

تحلیل اندیکاتوری و سوئینگ کار میکنم البته بستگی داره استاپ رو کجا میزاری بر اساس استراتژی یه جاهایی میتونی حتی ریوارد 6 هم بگیری.

شما با حجم کاری نداشته باش. در هر معامله نیم درصد ریسک کن. حد ضرر مشخص داشته باش. مثلن روزی ۲ تا استاپ گرفتی، چارت رو ببندی تا فردا. عجله پراپ رو به باد میده. باید صبور باشی. برای راحتی هم میتونی از اکسپرت مدیریت سرمایه استفاده کنی. خودش با توجه به نقطه ورود و استاپ، حجم رو محاسبه میکنه. شاید مرحله اول پراپ که سود بیشتری میخواد زمان بیشتری نیاز داشته باشه. با صبر و نظم و تعهد به پلن موفق میشی.

1 لایک کرده

من با وین ریت ۷۰ با ریوارد ۲ همیشه کار میکنم به صورت اسکلپ فقط

1 لایک کرده

هر کدوم Fy بالاتری داشته باشه {نرخ فراوانی ورود}

1 لایک کرده

دقیقا همین ضعفی که گفتی باعث شد حسابم بره تو ضرر سنگین !!

عالی

موفق و پر سود باشی

1 لایک کرده

ببین وین ریت عموما عدد ثابت نداره یه نوسان کوچیک داره پس شما اگر با وین ریت ۴۵ روی آر به آر ۲ کار کنی توی دوره هایی استاپ های پشت سر هم خواهی داشت که برای اکانت های سرمایه گذاری از جمله پراپ خیلی بده. با این حساب شما شاید پراپ رو موقتا پاس کنی ولی توی مرحله ریل به مشکل میخوری.

جواب سوال شما گزینه ۲ هستش، ریت بالاتر ، دراودان کمتر ، نوسان کمتر ذهن آرام تر

1 لایک کرده

شماره ۲ که استراتژی خودم هست تقریبا.

1 لایک کرده

اینم نکته جالبیه :+1:

موافقم واسه پراپ دیدگاه معتبر تریه ولی روی حساب شخصی قدرت تصمیم گیری خیلی بهتره