با ۱۰۰ میلیون چیکار کنم؟

بزارش توی صندوق درآمد ثابت مفید که سود روز شمار بده ( اگه نمیخوای بهش دست بزنی )

فکر بدی نیست!

یه سری باکسم هست

کجا آموزش دیدن ؟؟؟؟

1 لایک کرده

یه استراتژی برای خودت اول جور کن بعد برای ۲ سال اخیر بکتست بگیر خروجی سودده شدی پولت رو تقسیم کن چندتا اکانت بگیر مثال میتونی یدونه ۲۰۰کا بگیری باهاش ۴تا ۵۰کا بگیر یا ۱۰۰کا میتونی باهاش ۴ تا ۲۵کا بگیر،همه اینکارا قبلش روانشناسی و مدیریت سرمایه رو خوب تقویت کن که اصل کاری این دوتا هست بعدش مطمئن باش به سود مستمر میرسی.امیدوارم موفق باشی.تجربه ۸ سال رو بهت گفتم.

با سلام
دوره مبانی اولیه در دانشگاه شهر بابک
و بقیه چند استاد داشتم ولی تحصصی از سال 1400 با افتخارشاگرد استاد مهدی مسلم پور هستم سبک ایچیموکو

فعلا رو فارکس بذار یا سولانا چون کمترین قیمته طلا و نفت اصلن نذار تونستی برو با پنجاه میلیون مهارت یادبگیر پنجاه میلیون دیگ سولانایی چیزی

چه جوری این سولو رو خرید؟؟؟

منظورتون سولانا ؟

اگه منظورتون سولاناست تو صرافی ها میتونین بحرین مثل بیتکوین و اتریوم میمونه

ادرس نذری رو هنوز ندادی :rofl:

دوستان من ی مقدار طلا دارم ی مقدار پول نقد نمیدونم الان طلا بخرم یا بفروشم شما چی میگی بزرگوار

طلا…

ببینید هر اتفاقی که بیوفته حتی جهنم تبدیل ب بهشت بشه

اقتصاد ایران عزیزمون هنوز تورم خودش رو داره چندسالی طول میکشه ک به این نقطه ای ک الان هستیم برگردیم

پس با چشم باز و تحقیق و تحلیل درست سرمایه گذاری کنید

اوهوم

چرا انقد با قاطعیت حرف میزنین؟؟ نمیگن اشتباه میگینا در واقع میخوام از چرایی حرفتون بپرسم

دیر اومدی داداش. متاسفم

ببین ، این توصیه رو بهت میکنم تصمیمش با خودته ، اگه میخوای بذاریش توی بازار های مالی بایدچندتا شرط رو رعایت کنی ،

1 خودت تحلیل بلد باشی

2 اشنایی کافی داشته باشی

3 خودت تحلیل بلد باشی

اگه هرکدوم ازین شروط رو نداری یا تجربت کمه ، نزدیک ترید نیا چون پولتو صفر شده از دست بدون ، با سیگنال دیگران هم کار نکن ،

دیدین بعضی از کانالا سیگنال میدن؟

اونام اشتباه میدن؟

داداش سلام . از روزی که من اومدم تو کامیونیتی شما بفکر این 100 ملیون بودی و میخاستی براش برنامه ریزی کنی . سوال اینه انجام دادی یا نه . چون دیگه الان فکر نکنم کاری باهاش بشه کرد :unamused_face:

ازم پرسیدی چه کاری کنی ،

حقیقتا خیلی کاری نمیشه کرد ولی چیزایی که توی ذهنمه ،

اگه ماشین داری بیا سمت جوانرود استاد کرمانشاه اونجا یه ماشین لباسشویی بخر چون اونجا زیر قیمت جاهایی مثل تهرانه حدود ۳۰-۴۰ درصد بعد ببر تهران اونجا با تخفیف۲-۳ درصدی نسبت به قیمت اونجا ازت میخرن

یا اگه ماشین نداری ، دراپ شیپینگ گزینه خوبیه

یا اگه به اینم علاقه نداری عطر فروشی بزن و جنس از غرب کشور بخر چون ارزونه و برات سود داره

اینم یادم نره میتونی وام ارزان قیمت بخری مثلا ۳۰۰ میلیون و باهاش کسب کاری راه بندازی

راه های مختلفی داری

شمش نقره میتونی بخری

طلای آب شده میتونی بخری

روی یه سری توکن های با سابقه یا حتی اگه اهل ریسک هستی آلت کوین هم خوبه

خلاصه راه سرمایه گذاری کم نیست، امیدوارم برات مفید باشه.

راستی صد میلیون چی؟

ببین ، اینکه اشتباه میدن ملاک نیست ، باید ببینی اون کانال سبکش با سبک تو همخوانی داره یا نه ؟! وگرنه همه سیگنالا اشتباه نیستن ، درضمن ، سیگنال یک دیدگاهه و باید در کنال دیدگاه یا تحلیل تو به عنوان یه تاییدیه جانبی قرار بگیره

من یه کانال دارم خصوصیه ( تبلیغات نیست ) اونجا من طی دو سال ۱۸۰ سیگنال گذاشتم که مطمئن بودم سود میشه و از اون ۱۸۰ تا حدود ۶۰ تاش سود نشد ولی بقیه کامل سود شدن ، اساس سبک من ICT+SMC هست

میخوام بگم باید ببینی چه سبکی کار میکنه اون سیگنال دهنده ،